Kızlar diyet+spor yaptım 66dan 62 ye düştüm sonra ara verdim ve hiç kilo almadım.Sonra spora yeniden başladım lelie ile sabah kahvaltıdan sonra 1 mil ve yatmadan 1 mil.Sonra 61.5 a düştüm.Sonra spora aynen devam ettim dünde köydeydim ve bol bol yürüdük yani ama eve gelince tartıldım ve 64 çıktım haladan öyleyim anlamıyorum neden böyle oldu?Yediklerim her zamanki gibi asla abartılı yemedim yani adet olmamda yakın acaba onun etkisi var mıdır? Vallahi çıldırcam kzlar ((
Adet dönemine yakın ve adet dönemindeyken kilonuzda 2 kg kadar artış olur.
Diyetisyenler adete yakın bi zamanda tartılmayın diyorlar.
Bir de çok yürüdükten sonra tartılmak doğru değilmiş.
Karın hava alıyormuş.
valla o tartı çok ilginç bir şey. su içtiğinde, yemek yediğinde, mide ve bağırsaklarında gaz olduğunda falan hep değişkenlik gösteriyor. en sağlıklısı sabahları aç karnına ve tuvalete gittikten sonra tartılmak. kilonu bu şekilde takip et bence...
valla o tartı çok ilginç bir şey. su içtiğinde, yemek yediğinde, mide ve bağırsaklarında gaz olduğunda falan hep değişkenlik gösteriyor. en sağlıklısı sabahları aç karnına ve tuvalete gittikten sonra tartılmak. kilonu bu şekilde takip et bence...
Kesinlikle katiliyorum. Gunde 1 kere tartil o da sabah. Bir de koyun havasindan midir suyundan midir ben de iki gundur koydeyim.gecen hafta zorla verdigim 1kiloyu 2 gunde aliverdim.sikma canini adet oncesi de vucut odem topluyo rahim duvari kalinlasiyo haliyle tarti artiyo.
Ben de adet oncesiyim bir de acaip istah ve tatli yeme istegi var.
Velhasil kelam biraz bogazimizi tutup biraz da hareket etmemiz lazim ama olmuyor olmuyor...
Kesinlikle katiliyorum. Gunde 1 kere tartil o da sabah. Bir de koyun havasindan midir suyundan midir ben de iki gundur koydeyim.gecen hafta zorla verdigim 1kiloyu 2 gunde aliverdim.sikma canini adet oncesi de vucut odem topluyo rahim duvari kalinlasiyo haliyle tarti artiyo.
Ben de adet oncesiyim bir de acaip istah ve tatli yeme istegi var.
Velhasil kelam biraz bogazimizi tutup biraz da hareket etmemiz lazim ama olmuyor olmuyor...
Sağolun kızlar moralim düzeldi:) Dün zumba dansını indirdim onu yaptım.Sabah tartıldığımda 62.5 dum :) Bende takıntı oldu ya her dakika tartıl yemek ye tartıl spor yap tartıl felan ama artık tartilmicam :)