kızlar ne olur bakın lutfen:(

rüyamda yakışıklı bir ergen görmüştüm güya halamın oğlu ama halama diyorum maşallah ne güzel oğlun var diyorum uyandım zaten adetim epey geçmişti test yapıyordum çıkmıyordu resmen ikinci adet dönemim gelmişti ve bir sonraki gün test yaptım çift çizgi rüyanın anlamına da bakmıştım müjdeli haber diyordu

Ben bu ay rüyamda tuvalette çişimi yaparken görmüştüm dört gün önce falan böyle kola gibi asitli asitli ve çok geliyordu kanlı hafif neye yoracağımı şaşırmıştım

Ben bu ay rüyamda tuvalette çişimi yaparken görmüştüm dört gün önce falan böyle kola gibi asitli asitli ve çok geliyordu kanlı hafif neye yoracağımı şaşırmıştım
Tuhaf bi ruyaymis allah hayra yorsun can senin adet zamanın ne zaman sende mi bekliyorsun benim gibi

Inşallah canm bu hafta ici yapcam sizinle paylascam senin adet dışına belirtiler varmiydi
vardı tabi kasiklarim agri adet olcakmis gibi agri son iki gün de sulu sulu sarı beyaz akinti geliyordu göğsüm şişmişti ama sağ tek sonra diğeri de şişti öğrendikten sonra bir de asabiydim ve aşırı sıcak basıyordu adet olmadan üzerine hamile kaldım menapoza mi girdim dedim

bir de rüya görmüştüm adet olmuşum kan duvarlara sıçramış benle annem duvarları siliyoruz aslında çok rüya gördüm hepsi hamilelige işaretmis meger

vardı tabi kasiklarim agri adet olcakmis gibi agri son iki gün de sulu sulu sarı beyaz akinti geliyordu göğsüm şişmişti ama sağ tek sonra diğeri de şişti öğrendikten sonra bir de asabiydim ve aşırı sıcak basıyordu adet olmadan üzerine hamile kaldım menapoza mi girdim dedim
Benimde kadınlarda agri arada adet olacakmis hissi ama uzaktan hafif geliyordu çok akintim vardı dün iccamasirim değiştirdim yarım saat sonra baktım ne yapış yapış sarı akinti baya gelmişti akşama doğru hepsi mafolmusu sarı akintidn acaba sarı akinti adet olmasin

Benimde kadınlarda agri arada adet olacakmis hissi ama uzaktan hafif geliyordu çok akintim vardı dün iccamasirim değiştirdim yarım saat sonra baktım ne yapış yapış sarı akinti baya gelmişti akşama doğru hepsi mafolmusu sarı akintidn acaba sarı akinti adet olmasin
Valla adet işareti olabilir gebelik de benim hala geliyor sarı yapışkan akinti

Back
X