- 25 Eylül 2014
- 14
- 2
- 35
- Konu Sahibi papatya07250
kızlar bundan 2.5 ay önce birisiyle tanıştım arkadaşımın arkadaşının abisi. benimle tanıştırmak istemişler arkadaşlarım bende kabul ettim neyse birgün ayarladık görüştük ve birbirimizden etkilendik ilk gün oturduk sohbet ettik hatta sinemaya bile gittik. ogünden beri herşey çok iyiydi 2 haftadır aramızda sorunlar oldu o uzaklaştı benden üstüne gittim benim çok utangaç olduğumu ve yanında sürekli susup kaldığımı söylüyor doğrudur bu güne kadar kimseye bu şekilde bir şey hissetmemiştim onun yanına giderken kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluor yanıda gittiğimde herşeyi unutuyprum ve bu durumu onada söylüyorum ama yine şikayet edip durdu. haklı olabilir birşey demiyorum ama uzaklaşmasına sebep olacak bi durum yok ortada neyse en son ben dalgınlıkla 2 hapı üst üste atmışım ve zehirledi beni akşama kadar hastanede yattım haberi yok kendime gelince faceden zehirlendiğimi durumla birdiri yaptım oradan gördükten sonra niye demiyorsun bir mesaj atmak yada aramak zormu dedi bende atsam yada arasam ne değişecek beni önemsemedikten sonra dedim önemsemesem suan sana hesap sormazdım falan artık dayanamadım ve ben sana daha fazla bağlanmadan istemiyorsan bırak beni dedim bu güne kadar güzel hayallerim vardı seninle ilgili ama hafta sonu yaptığın konuşma yıktı beni dedim ( bu arada hafta sonuda bana fazla sevemediğini az sevdiğini söyledi) sevemediysen beni daha fazla üzme artık gittikçe sana bağlanıyorum bitireceksende msjla söyle yanında dayanamam dedim. oda ben o şekilde söylemek istemedim dedi yanındayken herşey gayet güzel bir sıkıntı yok ama ayrıldıktan sonra senin beni düşündüüğün gibi düşünemiyorum dedi. seni sevmedim demedimki ben sana seni seviyorum ama senin beni sevdiğin kadar değil deği senden kaynaklanan bi durum yok bunun cvabını bende bulamadım kendimde dedi biraz ara verelimmi dedi bende ara verirsek sen uzaklaşcaksın ve bende yıpranacam dedim oda bende hemen bitirmek istemiyorum belki zamanla duygularım değişir diye düşünüyorum dedi ama değişmezse senide üzeceğimden korkuyorum dedi suan senin hakkına giriyorum biliyorum dedi ama zamana bırakmaktan başka yapacağım birsey yok dedi güzelsin evlenilecek birisisin bunları övmek için söylemiyorum sana hep dürüst davrandım dedi keşke elimde olsa bende senin beni sevdiğin kadar bende seni sevebilsem dedi zamanla olurmu olmazmı bilmiyorum dedi bende daha çok vakit geçirelim dedim belki iyi olur beni görünce vakit geçirdikçe belki duyguların değişir dedim acaba bu durumun ters tepki yapıp dahamı kötü olur acaba diyede düşündüm ve karakrımız biraz daha zamana bırakmak oldu.
bilmiyorum doğrumu yağptık yanlışmı yaptık ama onun çaba gösterdiği yok ne arıyor ne msj atıyor ben kendimi üzmekten başka birşey yapmıyorum sanırım.
kızlar bu arada yaşım 26 ve hiç böyle içten sevdiğim biri çıkmadı karşıma ve kaybetmektende korkuyorum açıkçası oda 28 yaşında ve tanışırkende ailelerimizin haberi olarak görüşmeye başladık yani görücü usülü olarak tanıştık ama ailelerimiz bize baskı uygulamadı bizim kararımıza bıraktılar süreklide dışarıya akşamları çıkıyoruz ikimizde çalıştığımız için ve eve 9 gibi gittiğim için babamda ailelelerde tanışsın benimde içim rahat göndereyim seni dedi bende bunu ona söyledim tamam dedi ama acaba bu etilemişmidir. soruyorum ailem tanışmak istediği içinmi uzaklaştın dedim hayır ne alakası var annesi umreye gitti o olmadığı için gelemediler şimdi kararımız annesi dönünceye kadar kendimize zaman verdik ya sevecek yada sevemeyecek ayrılacaz ve benim içim çok yanıyor kaybetmek istemiyorum ne bırakıyor ne devam ediyor buda beni çeliskide bırakıyor sizce ne yapmalıyım
bilmiyorum doğrumu yağptık yanlışmı yaptık ama onun çaba gösterdiği yok ne arıyor ne msj atıyor ben kendimi üzmekten başka birşey yapmıyorum sanırım.
kızlar bu arada yaşım 26 ve hiç böyle içten sevdiğim biri çıkmadı karşıma ve kaybetmektende korkuyorum açıkçası oda 28 yaşında ve tanışırkende ailelerimizin haberi olarak görüşmeye başladık yani görücü usülü olarak tanıştık ama ailelerimiz bize baskı uygulamadı bizim kararımıza bıraktılar süreklide dışarıya akşamları çıkıyoruz ikimizde çalıştığımız için ve eve 9 gibi gittiğim için babamda ailelelerde tanışsın benimde içim rahat göndereyim seni dedi bende bunu ona söyledim tamam dedi ama acaba bu etilemişmidir. soruyorum ailem tanışmak istediği içinmi uzaklaştın dedim hayır ne alakası var annesi umreye gitti o olmadığı için gelemediler şimdi kararımız annesi dönünceye kadar kendimize zaman verdik ya sevecek yada sevemeyecek ayrılacaz ve benim içim çok yanıyor kaybetmek istemiyorum ne bırakıyor ne devam ediyor buda beni çeliskide bırakıyor sizce ne yapmalıyım