- 9 Aralık 2024
- 772
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi ankara0619
-
Kızlar yardımcı olacak kimse yok muAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Canım biraz erken olmuş. Pembe olan da çizgi var evet ama kuruma gibiAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Beklesek en iyisi aslında ama dayanamıyo insan işteCanım biraz erken olmuş. Pembe olan da çizgi var evet ama kuruma gibi
İnsan bekleyemiyor bilirimBeklesek en iyisi aslında ama dayanamıyo insan işteteşekkür ederim kıymetli yorumunuz için
Amiin inşallah beklemek çok stresli gerçekten stres yapmayalım dedikçe daha çok stres yapıyo insan isteyen herkesle birlikte bana da nasip olur umarımİnsan bekleyemiyor biliriminşallah pozitifi görürsünüz
Bunlar kuruma çizgisi tatlım ama regle daha baya var 2-3 gün kala erken gebelik testiyle ilk idrarla tekrar deneAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimBunlar kuruma çizgisi tatlım ama regle daha baya var 2-3 gün kala erken gebelik testiyle ilk idrarla tekrar dene
kız yok kuruma değil bariz çizgi varAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Bunlar kuruma çizgisi tatlım ama regle daha baya var 2-3 gün kala erken gebelik testiyle ilk idrarla tekrar den
Sonucunuz ne olduDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim
canım ben var olduğunu görüyorummmAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Sonuç ne oldu acabaAdetime 6 gün var testin biri prodoctor erken gebelik testi onu dün yaptım biri sure lab onu da bugün yaptım yapar yapmaz çıkmadı çizgiler bi zaman geçince baktım bu şekilde sizce kuruma çizgisi mi gebelik var mı hiç belirtim yok daha önce böyle olup gebelik öğrenen var mı
Negatif çıktıSonuç ne oldu acaba
Yokmuş canım ya negatif çıktıcanım ben var olduğunu görüyorummm
Negatif çıktıSonucunuz ne oldu
Kurumaymış canım ya büyük hayal kırıklığı yaşadım bu zamana kadar prodoctorda hiç görmediğim şeyi gördümkız yok kuruma değil bariz çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?