Kızlar ne olur içime şu serpin Acil lütfen...

benım hıkayem cok uzun ama cok kısa anlatayım kirmizigitar inşallah rabbım senı bana vesıle kılmıştır, artık cok caresız hıssedıyorum kendımı. Ben ıkı kez evlılık yaptım bırı 17 yasında ıkı hamılelık gecırdım bırı bes aylık, bırı dört aylık rahımde dogustan perde olduğu soylendı , bu düşüklerden sonra amelıyat oldum aradan ıkı ay geçmeden ayrıldım, aradan 7-8 sene gectı ıkıncı evlılıgımı yaptım 2,5 sene olucak tekrar hamıle kaldım ılkı 8 haftalıktı, doktorlar her sey normal demıstı kontrole gıttıgımde karnımda ölmuş oldufgunu ograndım 15 gun olmuş dedı. aradan bı ıkı ay gectı kromozom testi istediler yaptırdık cok az kan pıhtılaşması cıktı onun dışında temız dedıler, aradan 4 bes ay gectı tekrar hamile kaldım 5 haftalık canlanmadı kalp atışları yok dedıler dusuk oldu, doktor d vıtamını eksık dedı onu kullandım aradn dört bes ay sonra yıne hamıle kaldım 6 haftalık o da dusuk oldu , en sonunda (hıstereskopı) ıstedı doktor yani perde amelıyatı oldum aralık 2016 da kontrole gıtmedım daha ama tekrar hamıle kalmaya korkar oldum. esımde ıkımızde cok yıprandık , her sey temız her sey normal deniyor ama anlamadım nıye canlanmıyor bebekler

burls burls canım ınsallah en kısa surede alırsın kucagına sende.. doktorlar ne dıyor bu duruma hıcmı acıklaması yokmus.. kan pıhtılasmasıyla alakalı ıgne falan olunuyor dıye bılıyorum ama tabıkı doktor ayrıntılı bılgı vermıstır.. sende ınsallah alırsın bebegını kucagına

Kulla
burls burls canım ınsallah en kısa surede alırsın kucagına sende.. doktorlar ne dıyor bu duruma hıcmı acıklaması yokmus.. kan pıhtılasmasıyla alakalı ıgne falan olunuyor dıye bılıyorum ama tabıkı doktor ayrıntılı bılgı vermıstır.. sende ınsallah alırsın bebegını kucagına[/QUOTE

Kullandim canim onu da kullandim ama yinede sonuc değişmedi , artik deneme yanilma yoluna girmis durumdalar doktorlarda ama bizde psikoloji kalmadi rabbim Hayır eylesin sonunu

Back
X