Kızlar ne olur yardım edin 1 haftalık hamileyken bilmeden röntgen çektirmişim :(((

SULT@N

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
462
45
98
37
Kızlar adetim 7 gün gecikti... sanırım hamileyim daha test yapmadım... ama eğer hamileysem tahmini olarak gebe kaldığım günün üzerinden 7 gün geçmiştiki şiddetli bel ağrısından dolayı bel filmi çektirdim. ağrı kesici ve kas gevşetici iğne vuruldum. 4 gün antibiyotik kullandım. yani eğer hamileysem tüm bunlar olurken bebek 7-10 günlük arası oluyor. şimdi test yapmaya bile korkuyorum. Hamile kalmayı çok istiyordum. ama şimdi öyleyse bile sevinemiyorum. ya bilmeden zarar verdiysem. off offf ne olur tecrübesi olanlar yardım edin..... :((((((((((((((

kızlar yokmu hiç tecrübesi olan böyle ne olur yardım edin:5:

Canım ilk ayda ya hep ya hiç diye birşey vardır.Etkilendiyse üzülerek söylüyorum düşükle sonuçlanır.Yada hiçbirşey olmamıştır sağlıklı bir bebek olur benim bildiğim bu.

kızlar sabah bU konuyu açtıktan sonra nöbetçi eczaneden test aldım ve pozitif çıktı.. o an neler hissettiğimi anlatamam... mutluluk ve endişe gözyaşları birarada :///
karşı komşum kadın doğum doktorunun yanında çalışıyo doktorunu aradı hiç bir şey olmaz rahat olsun demiş ama benim içim içimi kemiriyor... hastaneden geliyoruz şimdi eşimle bhcg değerim 1000 çıktı... yani 3-4 haftalık falanmış. ben röntgeni 10 nisanda çektirdim. kızlar ne olur böyle bi tecrübesi olan varsa paylaşsın :///

kızlar sabah bU konuyu açtıktan sonra nöbetçi eczaneden test aldım ve pozitif çıktı.. o an neler hissettiğimi anlatamam... mutluluk ve endişe gözyaşları birarada :///
karşı komşum kadın doğum doktorunun yanında çalışıyo doktorunu aradı hiç bir şey olmaz rahat olsun demiş ama benim içim içimi kemiriyor... hastaneden geliyoruz şimdi eşimle bhcg değerim 1000 çıktı... yani 3-4 haftalık falanmış. ben röntgeni 10 nisanda çektirdim. kızlar ne olur böyle bi tecrübesi olan varsa paylaşsın :///

Canim hayirlisi olsun benim yengemin gelininin 11 sene bebegi olmadi 11 yil sonra bobreklerde rahatsizlik vardi ilaclar kullandi dislerini komple yaptirdi ilaclar kullandi daha sonra kanamasinoldu hastaneye gittiler ve kana bakildiginda pozitifti tabi sasirdi ama suan bizim yigen sapa saglam massallah dua et İnsallah bisi yoktur

Canım endişe etme gunün geçmeden yaptıklarından bebek cok etkilenmez . Bak kese bile yeni oluşacak henüz . İcini ferah tut dua et canım . Hamileliğinin tadını çıkar böyle stres yaparsan bebeğine gercekten Zarar verirsin annesi sakın ol lütfen . Allah tamamına erdirsin insl .

cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar şu an hem mutluyum hem endişeliyim.. hastanedeki doktorda aynısını söyledi.. çok erken bi dönemde çektirmişsin filmi bi şey olmaz dedi ama elimde değil çok korkuyorum... ne olur dua edin :26:

cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar şu an hem mutluyum hem endişeliyim.. hastanedeki doktorda aynısını söyledi.. çok erken bi dönemde çektirmişsin filmi bi şey olmaz dedi ama elimde değil çok korkuyorum... ne olur dua edin :26:

Meraklanma tatlım Allah'ın izni öle bir sey olmaz sen hamileliğin tadını çıkar bebeğine iyi bak annesi :))

canım allah izniyle bişeycik olmaz inşallah. bende geçen sene bu zamanlarda aynı stresi yaşamıştım. dişim için igne olmuştum doktor özellikle hamıle falan degilsin diye sormuştu. ama meger hamıleymışım. olmuyum diye duallar etmiş. 1 hafta test yapmadım gecikme vardır diye. ilk zamanlarda bişey olmazmış olursa düşük olurmuş. çok şükür sorun olmadı. oglum 3 bucuk aylık. maşşallahı var. senin meleginde senle olduguna göre iyidir. gönlünü ferah tut...saglıkla kavuşasın

canım allah izniyle bişeycik olmaz inşallah. bende geçen sene bu zamanlarda aynı stresi yaşamıştım. dişim için igne olmuştum doktor özellikle hamıle falan degilsin diye sormuştu. ama meger hamıleymışım. olmuyum diye duallar etmiş. 1 hafta test yapmadım gecikme vardır diye. ilk zamanlarda bişey olmazmış olursa düşük olurmuş. çok şükür sorun olmadı. oglum 3 bucuk aylık. maşşallahı var. senin meleginde senle olduguna göre iyidir. gönlünü ferah tut...saglıkla kavuşasın

canım güzel dileklerin için çok sağol :)) Allah senin oğlunada uzun sağlıklı ömürler versin... Banada sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmak nasip etsin inşallah :))

cnm şöyle düşün her şey allahtan içini ferah tut bol bol dua et rabbimin izniyle bişe oolmayacak ..böle olan sağlıklı bebekler doğuran çok war zaten doktorda sölemiş.. 6 haftadan önce bebek etkilenmiyo diye biliyorum.. gözün aydın cnm .. rabbim taamamına erdirsin inşallah..

cnm şöyle düşün her şey allahtan içini ferah tut bol bol dua et rabbimin izniyle bişe oolmayacak ..böle olan sağlıklı bebekler doğuran çok war zaten doktorda sölemiş.. 6 haftadan önce bebek etkilenmiyo diye biliyorum.. gözün aydın cnm .. rabbim taamamına erdirsin inşallah..

inşallah canım dualarınızda unutmayın inşallah... doktorda söyledi.. risk olsa riskli derim neden bir şey olmaz diyim dedi.. hiç bir doktor böyle bir sorumluluk almaz içini ferah tut dedi.. İnşalllah Allah'a emanet meleğim :))

Kızlar selamlar yeniden..

Daha dün gibiydi ne olur yardım edin diye bu konuyu açışım..
Rabbime şükürler olsun ki şu an hamilelğimin 29. haftasındayım. :nazar::nazar::nazar:

Şu ana kadar tarama testlerimiz, ayrıntılı ultrasonumuz vs.. herşey yolunda Rabbimin izniyle :nazar::nazar:

Minnak kızım 29. haftasında 1500 g :nazar::nazar:

Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.. Ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah :49::49::49:

Back
X