selam öncelikle çok çok geçmiş olsun allah ım birdaha seni üzmesin bende 1 düşük yapmıştım tedaviyle olmuştu zaten ama 2 sene sonra düşükten sonra bende çok doktor aradım avcılar hospitalde nil bilgen diye bi doğum doktoru var ben çok memnun kaldım canım ve ilk denemede hamile kaldım sonra yine kanamam oldu ama nil hanım çok güzeltakip etti şimdi bebeğim 45 günlük oldu valla bana iyi geldi umarım sanada iyi gelirdün itibariyle 5. düşüğümü yaptım
hamile kalıyorum ama hep düşüyo artık bu durum beni çok yordu
beni başından beri takip edip hamile kaldığım an çaresine bakabilecek
düşük konusunda deneyimli
fazla masraflı olmayan ama iyi olan bi doktor arıyorum
kızlar ne olur yardımcı olun bana artık ne bedenim
nede ruhum dayanabiliyo bu duruma
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
aslında benim istediğim özeli olan ama tahllilleri falan uygun olan
yada devlet hastaneside olabilir
yani iyi doktorun nerden çıkacağı belli olmaz
fakat çok pahallı olmasın lütfen
ve sırf niyeti para kazanmakdeğil gerçekten çocuk yaptırmayı seven yani işini seven bi doktor önerirseniz çok sevinirim
selam öncelikle çok çok geçmiş olsun allah ım birdaha seni üzmesin bende 1 düşük yapmıştım tedaviyle olmuştu zaten ama 2 sene sonra düşükten sonra bende çok doktor aradım avcılar hospitalde nil bilgen diye bi doğum doktoru var ben çok memnun kaldım canım ve ilk denemede hamile kaldım sonra yine kanamam oldu ama nil hanım çok güzeltakip etti şimdi bebeğim 45 günlük oldu valla bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir
ben avrupa yakasında zeytinburnunda otruyorum
santa plus rabia hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili bi doktor tek tek inceliyor
muayene ücretleri iyice arttı 25 tlydi geçen ay bu ay 30 35 olcakmış
devlet hastanesi süleymaniye kadın doğum eğitim ve araştırma hastanesine gdiyorum
çok ilgili değiller ama çok deneyimli olduğu söylenebilir
ok meydanı eğitim ve araştırma hastanesinde 2 doktora gitim biri bayan biri erkek gerçekten harikaydı
ora randevuyla aldığı için çok güzel bakıyor
özhaseki eğitim araştırma hastansinede gidebilirsin
kızlar istanbul avrupa yakasında benim istediğim gibi iyi bir hdoktor yokmu hadi bana tavsiyede bulunun
zaten moral olarak 0 ım en azından iyi bir doktor bulmak benim için çok iyi olucak
bende tam böyle bir konu açıcaktım avrupa yakasındayım bende
hastane ve doktor arıyorum okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için çok iyi aslında ama malesef doktorlar sürekli değişiyor
ve şu anda randevu sistemide değiştiği için bir ay öncesine randevu alabiliyorsunuz buda randevuların hemen dolmasını sağlıyor
istediğiniz doktora istediğiniz zaman gidemiyorsunuz randevu en erken ne zamansa ozaman alabiliyorsunuz beni bu düşündürüyor açıkçası
yoksa doktorlar çok güzel ayrıca devlet hastanesi testler açısından daha mantıklı özeller bu testlerde insanı soryup soğana ceviriyor
birde evime yakın evisenna var özel hastane çok büyük değil ama nasıldır hiç bilmiyorm :44:
gültepedekini diyosan bence iyi değil
ben bi doktor buldum aslında eski doktorum psikolojik olarak bu durumlardan çok etkilendiğim için doktorumu değiştirmek istedim ama mantıklı düşününce
doktorumun aslında iyi olduğuna karar verdim
ben tedaviye yeniden başladım istersen adresini verebilirim ayrıca ücretide çok uygun
fakat testlerimi araştırma hastanesinde yaptırıyorum
rahim filmini falan kendisi çekiyo
testleride yapıyolar ama uyguna gelsin diye hastanede yaptırıyorum
evet yaptırdım ama bir tanesini yapmadılar okmeydanında olmuyomuş
cerrah paşa yada çapa dediler
çapada bulamadım ama cerrahpaşada var sanırım
yarın arayıp randevu alıcam
genetik testi istedi doktor anca o hastanelerde var
okmeydanındaki sonuçlarımıda 10 gün sonra alıcam 8 tüp kan verdim
sen naptın gittinmi doktora
henüz gitmedim bu aydan sonra giidcem
peki nasıl yapırdın doktora tahlil yaptırmak istiyorummu dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?