- 7 Kasım 2016
- 237
- 454
- 53
- Konu Sahibi Mehtapakin
-
Paramedik mezunuyum, boyum 1.57
Yahu ben burada derdimi anlatıyorum sen ne diye rencide etmeye çalışıyorsun sen olsan 2 cm boy için hayalinden vazgeçer mıydın
Hanımefendi burada sordugunuz sey güpegündüz evrakta sahtecilik ve evet başlasının hakkını yemek olur.İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu
Sana sözüm olsun ki bu boyla kayıt olacağım merak etmeHanımefendi burada sordugunuz sey güpegündüz evrakta sahtecilik ve evet başlasının hakkını yemek olur.
Bölüme giriş şartları için puanınız yeterli olabilir ama boy ve kiloyu da sağlamanız gerekiyor demek ki. Hakkım da hakkım diye savunmaya devam edecekseniz buyrun gidin 1.58 m lik boy raporunuzla kayıt olun.
Sana sözüm olsun ki bu boyla kayıt olacağım merak etme
İşte sorunun aslı da bu ya zaten. Ben de cok sey hakediyorum ama bir "dayım" olmadıgı için şu an işsizim. Evrakta sahtecilikten bahsediyorsunjz neresi masum bunun? Yapmayın Allah aşkına, sınır 1.60sa vardır bir bildikleri. Ama daha kısa bıylu bir arladas mezun oldugunu söylemiş. Konu sahibi araştırsın bakalım.Bu konuyu detaylı öğren. Herkes referansla bir yere gelirken senin isteğin bana çok masum ve haklı geldi. Boy Allah vergisi ve bu da senin hayalinmiş. Küçük oyunlar ile neden olmasın ki. Yalnızca sen iste ve araştır. Git okula sor,telefonla belki geçiştirirler. O meslekten yeni mezun olanlara sor. Ve raporla oluyorsa birilerini bulup ayarlaman lazım. Koşturmak gerekiyor. Ailen de destek oluyorsa birilerini bulun derim ya da ailen okulla konuşur raporla olmuyorsa.
Hahahahhahahaha baska?Okuyup dersleri geçip tam diploma alacağım diye beklerken mahkeme celbi alma da
Cnm çok sağol Allah razı olsun ya beni arayan bir Allah'ın kulu çıktı.Bu konuyu detaylı öğren. Herkes referansla bir yere gelirken senin isteğin bana çok masum ve haklı geldi. Boy Allah vergisi ve bu da senin hayalinmiş. Küçük oyunlar ile neden olmasın ki. Yalnızca sen iste ve araştır. Git okula sor,telefonla belki geçiştirirler. O meslekten yeni mezun olanlara sor. Ve raporla oluyorsa birilerini bulup ayarlaman lazım. Koşturmak gerekiyor. Ailen de destek oluyorsa birilerini bulun derim ya da ailen okulla konuşur raporla olmuyorsa.
Madem benim ki sahtecilik eğer ki sende gerçekten hak etseydin dayıya ihtiyaç duymazdın değil miİşte sorunun aslı da bu ya zaten. Ben de cok sey hakediyorum ama bir "dayım" olmadıgı için şu an işsizim. Evrakta sahtecilikten bahsediyorsunjz neresi masum bunun? Yapmayın Allah aşkına, sınır 1.60sa vardır bir bildikleri. Ama daha kısa bıylu bir arladas mezun oldugunu söylemiş. Konu sahibi araştırsın bakalım.
Muhahahhahahahahah ya hiç güleceğim yoktu çok sağolOkuyup dersleri geçip tam diploma alacağım diye beklerken mahkeme celbi alma da
Sinirleniyorum yazdıklarınıza.Madem benim ki sahtecilik eğer ki sende gerçekten hak etseydin dayıya ihtiyaç duymazdın değil mi
Cnm çok sağol Allah razı olsun ya beni arayan bir Allah'ın kulu çıktı.
Ne asistanlığı ya senin bileğinin hakkıyla kazandım dediğin o bölüm şuan benim istediğim bölümün çok daha düşük puanlarla alan halı üstelik sözel.ben ise yıllardır bu bölüm için savaş verdim yemedim içmedim ders çalıştım ve sayısal dersleri senin gibi sözel değil üstelik KPSS den bileğimin hakkıyla atanmasıni da bilirim senin gibi asistanlık okuyup iş için dayı beklemem bana eleştiri yapmadan önce dönde bir aynaya bak uğraş vermiyorsun evde oturmuş iş mi bekliyorsun birde bana laf ediyorsun ben emek verdim ve elimden olmayan nedenlerle elenmek istemiyorum sen ve senin gibileri yazmasın okey?Sinirleniyorum yazdıklarınıza.
Ben bileğimin hakkıyla kazandığın bölümü okudum, asistanlığımı kazandım, kendi isteğimle de istifa ettim. Hiçbir katakülli yapmadım şükür!
Evet bir "dayım" yok, su an düşündüklerimi yazarsam da muhtemelen ban yerim.
Siz lütfen sahte boy raporunuzla gidin kaydolun, insanların hakkını yiyin, sonra da atanıp ömür boyunca haketmediginiz parayı kazanın bakalım
Haklısın Allah razı olsun beni anlayan çok az insan olduMahkeme celbi demişler ya bunun için gidip kimse mahkeme ile uğraşmaz. Yani saçma olur. O halde mezun olana kadar bunu görmezden gelen herkese dava açarlardı. Ayrıca boy sınırı bence özgürlüğe ket vurmadır. Çoğu kişi bir yerlere gelirken referans ile geliyor. Bence yarın ilk işin okula gitmek olsun. Ailecek koşturun peşini bırakmayın.
Boy sınırı ket mi vurmadır? Ailenizden birisine bir şey oldugunda eve gelen paramedikler sedyeyi kaldıramadıgında anlarsınız paramediklerde neden boy kilo sınırı oldugunu.Mahkeme celbi demişler ya bunun için gidip kimse mahkeme ile uğraşmaz. Yani saçma olur. O halde mezun olana kadar bunu görmezden gelen herkese dava açarlardı. Ayrıca boy sınırı bence özgürlüğe ket vurmadır. Çoğu kişi bir yerlere gelirken referans ile geliyor. Bence yarın ilk işin okula gitmek olsun. Ailecek koşturun peşini bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?