• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım???

esin3474

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
6
1
1
24
Ben en son 8 ekimde adet gördüm ve döngüm düzenlidir 28 günde bir adet olurum. Bugün 13 Kasım ve 8 gün geciktim 3 gün önce kahverengi çok az bi lekelenmem oldu akşamına test yaptım ve negatif çıktı bekleyeyim dedim olurum o zaman adet dedim. Fakat aradan 3 gün geçti hala adet ağrı sızı yok anlamadım bu şekilde kahverengi leke gelip adet görmeyen oldu mu ? Gebelik olabilir mi? Yerleşme kanaması falan araştırdım bu şekilde olabiliyormuş bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu

Ben en son 8 ekimde adet gördüm ve döngüm düzenlidir 28 günde bir adet olurum. Bugün 13 Kasım ve 8 gün geciktim 3 gün önce kahverengi çok az bi lekelenmem oldu akşamına test yaptım ve negatif çıktı bekleyeyim dedim olurum o zaman adet dedim. Fakat aradan 3 gün geçti hala adet ağrı sızı yok anlamadım bu şekilde kahverengi leke gelip adet görmeyen oldu mu ? Gebelik olabilir mi? Yerleşme kanaması falan araştırdım bu şekilde olabiliyormuş bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu
Geç döllenme ve ya hem yerleşme olabilir idrar testleri yanıltabiliyor olabilir ama kanda pozitif çıkar varsa

Test yaptım bu sabah tek çizgi gördüm
Ama sen lekelenmeyi 3 gün önce görmüştün di mi kaç gün oldu ? Lekelenmeden sonra bebek varsa beta yükselir idrar testinde şu an görünmeyebilir ümitlendirmek istemem ama yine bi kaç gün sonra olmazsanız tekrarlayabilirsiniz. Benim de adet düzenim hiç şaşmaz ama eşimle ilk bebek denemelerine başladığımızda hormonlardan vs sanırım 15 gün gecikmiştim bebek yoktu ama çok şaşırmıştım doktor psikolojik bile olabilir dedi

Back
X