• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ne olur yardm edin

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Kizlar bilen bilir hamileyim 3 ay bitti turkiyeye gidecez gitmeden sorduk gidebilirmiyim riskli zaman geciyo gidebilirsin demisti ama bnim kusmam dahi oyle yok sadece tansiyon düsmesi basladi kizlar agir kaldiramiyorum agir derken kizimi yani kucagima alamiyorum direk nefesim daraliyo yetmiyo bi is yapsam yemek hazirlama ufak isler yine tansiyonum düsüyo bol bol suda icerim ama yinedr oluyo ...korkuyorum giderken ucakta kotu olursam ya bana bir sey olursa bu pazar gidecez 1 hafta kaldi doktoruma desem gitme derse ya ailemi 4 yil olucak gormeyeli turkiyeye gideyim orda diyeyim sorunumu diyorum ne olur ne yapayim bilgisi olan yardim etsin...

Saydiklarin zaten hamilelik sürecinde normal şeyler. Ama sence normal değilse kendini kotu ve hasta hissediyorsan Tabiki Dr a soylemelisin

3 ayında dolmuş, korkulacak bir durum yok. Tansiyonun içinde şeker falan bulundur yanında dengeler belki. Tansiyon için birşeyler araştır ne yapılabilir.

Benim doktorum izin vermişti uçak yolculuğuna ama durumunuzu bilemeyiz.
Yine de bir sorun bence.

demir eksikliği ve b12 eksikliği vardır doktoruna söyle. Bunlar oluyor zaten hamilelikte.

Yalniz gideceksin zor olur ama eşinle beraber gideceksen hiç bir şeyi kaldırmassın. Bir sey olmaz doktorunda izin verdiyse.

Kaç saat sürecek yolculuk ? Bence de bı sıkıntı olmaz belkı bacaklarında uyuşma olabılır hanı dicem de o da daha ılerıkı aylarda anca.

Back
X