Kızlar Ne Yapacağı mı bilmiyorum

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Merhaba kızlar ;bayramda eşimin memleketine gittik ...Evleri 2 katlı , aşağı katta eltim kalıyordu .Bınlar sonra dönüyorlar istanbula bizde dönüyoruz İstanbul’a neyse kaynım bacananığk ve küçük oğluyla eve geliyorlar .Çay vs koydum sonra bacanağı konuya giriyor işte 5 tane bilezik vardı onlar çalınmış eğer siz çalmışsanız verin aile içinde kalacak .Küçük çocuğu 5 yaşında yengem ve amcan çaldı ve amcam boğazımı vs sıktı demiş ..Tabi ben şok 😱 dedim ki siz bugüne kadar benim neyimi görmüşsünüzde benden biliyorsunuz çalsam çocuğun yanında mı çalarım .Hemen dedim polisi arayalım gelsin parmak iİzi mi alsın bavuluna dokunduysam çıkar zaten .Kaynım da diyor ben sana çaldın demiyorum .Sen bacanağınla benim evime geliyorsan benim çaldığı mı düşünerek gelmişsin.Yengesini aradık dediği:eek:raya sizden başka giren çıkan yok siz çaldınız oğlum yalan söylemez diye .Ne yapacağı mı bilmiyorum onurum gururum kırıldı ..Sonra kaynımı aradık diyor ki benim sizden yana şüphem yok, yengen ve bacanağın zoruyla geldim size karımında ağzına sıçtım konuyu kapatalım .Ben de eşime dedim aileden bir iki kişiye söylemiş üzerimde ki bu itam nasıl kalkacak .Başta karısının ağzına sıçsaymış ..Polise mi gitsem olay böyle böyle oldu diye ne yapsam akıl verin .Birileri istediği gibi iftira atabilir mi ya

İşte kayınpederim aramış kaynımı ..Ayıp demiş nasıl şüphelenmişsiniz ya dedi.Kaynım diyor ben çaldınız demedim sordum.Ben de dedim ki kardeşini arasa beni arasa neyse sen aracı ilke evime geliyorsun .Demek ciddi ciddi çaldığımı düşünüyorsun ki evime aracı ile geliyorsun .Zaten akşam eşim yengesini aradı direk söyledi ..Siz aldınız vs diye ..

Eşim abisine biraz çıkıştı ..Ben zaten diyor kardeşime konduramadım .
Bu nasıl kondurmamak ki bir de kendi bacanağı ile kendi kardeşinin evine gelip hesap soruyor. Bir de kondursaydı evden aldırıcaktı herhalde.

Eşim abisine biraz çıkıştı ..Ben zaten diyor kardeşime konduramadım .
Biraz çıkıştı derken 😏 ya herkes kendi kardesini bilir tanır .. ne saçma ya ben bi daha konusmaz gitmez evime de istemZdim gelmelerini . Bence eşinle de açık açık konus

Sonra eşim abisini aradı ;abi benden ve eşimden en ufak şüphen var ise arabamı al sat demiş ..Oda demiş ben senden eşinden şüphem yok ,karımın ağzınada sıçtım .Zaten alt kata inmediğini biliyorum .Eşim ile bacanağım zorlayınca geldim diyor .Pardon dedim eşime ;karışı arayıp özür dilemedi ,Kaynım özür dilemedi eee kalkıp Ne konusunu kapatmışlar .Burada Şeref’im ve haysiyetim söz konusu .Ben bu hakareti kaldıramam ...hayatım da ilk defa böyle bir şeye maruz kaldım .Ben kimin neyini çalmışım da ben aklına geliyorum.Çalsam çocuğun önünde mi çalarım salakmıyım dedim ..Ya kızlar sığamıyorum bir yerlere daha önce eltim ile hiç ters düşmedik ne yapacağımı şaşırdım

Bu nasıl kondurmamak ki bir de kendi bacanağı ile kendi kardeşinin evine gelip hesap soruyor. Bir de kondursaydı evden aldırıcaktı herhalde.
Diyorum ya kendi sorsaydı üzülmezdim normal elin adamını bizimle muhattap etti ama karışı tenezzül edip gelmedi bile .Bacanağı diyor ki (ilk defa gördüm) siz almışsanız verin kimseye demeyiz ..

Ay cocuk yalan söylüyor belki onlari aldi oyun yapti bi yerlere attı korkusundan yengem çaldı baba diyor. Saka gibi bi durum. Ve zor sıkıntılı bir durum. Gorusmeyin artık

Bir de Kaynım diyor ;ben halamın oğlunu aradım olayı anlattım ,halasının oğluda demiş madem ufak şüphen var git kardeşin ve karışı ile konuş al karını yanına da al aile büyüklerinden birini sor ,yanınızda dursun Belki kavga edersiniz vs demiş ...Sonra bu sadece bacanağını getiriyor karışı da gelmiyor ..Çocuğa sorduk çocuk maskeleri vardı diyor ..Eltim altını bulamayınca,ablasını ve eniştesini aramış eltim Kaynım çaldı diye ..O yüzden bacanağı da gelmiş

Kv şeyi arayıp biraz sesinizi çıkarın. Hakkınızı savunun yani. Ortalığı bir ayağa kaldırın. Böyle sessiz suçlu gibi oluyorsunuz
Kaynanam ile konuştuk ,kayınpederle konuştum bir şey değiller .Oğlullarını aradılar sadece ben polise gitmeye karar verdim

Madem altinlari vardi kilitleselermiş kapi filan? Bayram zamani kim nereye girip cikiyor belli olmaz sonuçta, onlarda bir garip, insan bilezigi ne halt yemeye bavulda dolastirir ki?

Eşim diyor sadece sana değil bana da atılan bir iftira deli ile deli mi olacağız .Kayınpederim diyor yarın yüzümüze bakacaksınız vs çok kötüyüm ilk defa böyle hakarete maruz kaldım

Bir de Kaynım diyor ;ben halamın oğlunu aradım olayı anlattım ,halasının oğluda demiş madem ufak şüphen var git kardeşin ve karışı ile konuş al karını yanına da al aile büyüklerinden birini sor ,yanınızda dursun Belki kavga edersiniz vs demiş ...Sonra bu sadece bacanağını getiriyor karışı da gelmiyor ..Çocuğa sorduk çocuk maskeleri vardı diyor ..Eltim altını bulamayınca,ablasını ve eniştesini aramış eltim Kaynım çaldı diye ..O yüzden bacanağı da gelmiş
Ay senaryo bu ne demek maskesi var. Ayni evde kalirken yasanmadi mi bu olay yani bileziklerin kaybolmasi

Eşinizin de benden şüpheleniyorsan arabamı sat demesi olmamış. Şüphelenmese gelir mi?
Acaba sonradan gerçekten ne olduğu ortaya çıktı da ondan mı kaynınız çark etti?
Bir de çocuk niye öyle söyler? Ya söylemedi sizden laf almak için yaptılar ya da birisi çocuğa öğretti bunu.

Madem altinlari vardi kilitleselermiş kapi filan? Bayram zamani kim nereye girip cikiyor belli olmaz sonuçta, onlarda bir garip, insan bilezigi ne halt yemeye bavulda dolastirir ki?
Ayne bir kere bile kolunda görmedim bileziğinin olduğunu bile bilmiyordum düşün Yani .Arabanın bagajına koymuşlar ,eltim Perşembe günü bavula koymuş bir daha bakmamış ,arabanın bagajına koymuş sonra kilitleyip babası güldede Cumartesi’ye kadar kalıyor pazar günü de bavulu açmış ,bir bakmış altınlar yok ablası ve eniştesini aramış gelin demiş çaldılar onlar diye .

Back
X