Kızlar Ne Yapacağı mı bilmiyorum

Ben kararımı verdim ,yarın gidip polise ifade vereceğim .Akla kara çıksın.Çıkar mı bilmiyorum.Diyorlar ;köyde mi kayboldu ,Eltim in babası gülde mi kayboldu bilemezsin Yani poliste bir şey yapmaz rezil olduğunuz ile kalırsınız
Polise sorunu yaşayan gitmeli. Sizden şikayetçi olmalı sanırım. Bence kendileri uğraşmak istemiyorsa siz de uğraşmayın ama gerçekçi bir özür beklediğinizi söyleyin. İnsan panikle yanlış davranabilir ama kalpleri, bakış açıları ve üslupları kötü.

Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki ,anlatamam çok incindim .Söyledim sorun beni düşmanıma da dostuma da hangi hırsızlık olayında adım geçmiş .Yazıklar olsun dedim ya.Evlenmeden önce de ne babamın evinde böyle bir mevzuda Adım geçti ne de ünüvwrsite okurken .ilk defa böyle bir şeye maruz kaldım

Polise sorunu yaşayan gitmeli. Sizden şikayetçi olmalı sanırım. Bence kendileri uğraşmak istemiyorsa siz de uğraşmayın ama gerçekçi bir özür beklediğinizi söyleyin. İnsan panikle yanlış davranabilir ama kalpleri, bakış açıları ve üslupları kötü.
Ya ben dedim altınlar bulunmaz ise Kaynım hep bir şüphe ile bakacak .Eltime soracaklar eltin ile neden konuşmuyorsun diye söylemeyecek mi sanki .Ben dedim özür bekliyorum bacanağı diyor ki .Farz et ki gafleti ben yaptım ben özür dilerim .Konuşan benim diyor mallar ya

Ama iftirada suç değil mi .Çamur at izi kalsın mı

Ya ben dedim altınlar bulunmaz ise Kaynım hep bir şüphe ile bakacak .Eltime soracaklar eltin ile neden konuşmuyorsun diye söylemeyecek mi sanki .Ben dedim özür bekliyorum bacanağı diyor ki .Farz et ki gafleti ben yaptım ben özür dilerim .Konuşan benim diyor mallar ya
Kabul etme kardeşim. Bu ufak tefek bir şey değil ki unutup, yaşanmamış farzedesin. O altınlar çoktan bulundu yoksa dururlar mi polise gitmeden?

Oralı bile olmayın aslında iyi olmuş eşinde sende görmüşsünüz kimin ne mal olduğunu uzak durun ,kesin elti ailesiyle bi halt yedi ,sizi de kurban yaptı

Ama iftirada suç değil mi .Çamur at izi kalsın mı
Yok siz haklısınız ama polise gidip durumu anlatıp, sonra hakaret davası açmalısınız sanırım. Doğrusu sonuç alınamayan polisin bizlik bir durum değil diyip gönderdiği olaylardan olabilir diye düşündüm. Pek hakim değil ama mesela çantam çalındı ifade vermeye gittim, polis çantayı çalanı görmediğimi-kamera olmadığını-tanıklık eden olmadığını yazıp çalındı kelimesini dahi geçirmedi. Yani polise gidip eliniz boş dönmek zorunda kalırsanız, bu defa sizi üzerler.

Aynen ortalığı yaygaraya veriyorlar ..Bana bacanağı diyor polise gidip söyleseydik başkasından duysaydınız daha mı iyiydi .Yo dedim hadi arayın polisi dedim gidelim dedim darılmam da güvenmemde ..Bacanağı diyor bakın ;bu iş polise gitmeden siz altınları verin aile arasında kalacak diye sonra sus pus oldular

Yok siz haklısınız ama polise gidip durumu anlatıp, sonra hakaret davası açmalısınız sanırım. Doğrusu sonuç alınamayan polisin bizlik bir durum değil diyip gönderdiği durumlardan olabilir diye düşündüm. Pek hakim değil ama mesela çantam çalındı ifade vermeye gittim, polis çantayı çalanı görmediğimi-kamera olmadığını-tanıklık eden olmadığını yazıp çalındı kelimesini dahi geçirmedi. Yani polise gidip eliniz boş dönmek zorunda kalırsanız, bu defa sizi üzerler.
Ne yapacağım ben .Nasıl hazmedeceğim

Ne yapacağım ben .Nasıl hazmedeceğim
Siz gitmeyin işte onların gitmesi konusunda baskı yapın. Aynı benim olayındaki gibi tanık kamera olmadığı için olay boş geçecek. Siz ne diye gideceksiniz ki polise? Adamlar şikayetçi değil sonuçta. Sizinki hakaret davası gibi birşey olur. Daha farklı işliyordur belki. Parmak izi alınması saçma olur çünkü üzerinden günler geçti. Bir sür kişi dokundu çantayı ararken. Polis bunu es geçer. Şüpheniz varsa polise gidin artık ilişkilerimiz de böyle olsun sizinle bir araya gelmeyelim diyin. Gerçekçi bir özür gelemden de yüzyüze gelmek istemediğinizi belirtin.

Bence de bulundu altınlar ya da alanlar.. Ondan konu kapatılıyor. Yalnız polise gitseniz de başka bir ilde olan olayı soruştuacaklarını sanmıyorum. Oradaki karakola gidinn derler gibime geliyor

Kendimi çok yalnız hissediyorum..Polise de gitmeyecekler ben bana atılan iftira ile kalacağım .Rabbim bırakmasın ..Ne yapsam bilmiyorum içim soğumuyor

Kaynınız adam değilmiş bu ne böyle eğer öyle bile düşünse arayıp söyleseymiş.
Ben olsam bir daha aramayın bbizi sizi dava etmediğine dua edin der ne yüzlerine bakarım ne telefonlarını açarım gelip özür dileseler bile.
Ne çirkin insanlarmış.

Sonra eşim abisini aradı ;abi benden ve eşimden en ufak şüphen var ise arabamı al sat demiş ..Oda demiş ben senden eşinden şüphem yok ,karımın ağzınada sıçtım .Zaten alt kata inmediğini biliyorum .Eşim ile bacanağım zorlayınca geldim diyor .Pardon dedim eşime ;karışı arayıp özür dilemedi ,Kaynım özür dilemedi eee kalkıp Ne konusunu kapatmışlar .Burada Şeref’im ve haysiyetim söz konusu .Ben bu hakareti kaldıramam ...hayatım da ilk defa böyle bir şeye maruz kaldım .Ben kimin neyini çalmışım da ben aklına geliyorum.Çalsam çocuğun önünde mi çalarım salakmıyım dedim ..Ya kızlar sığamıyorum bir yerlere daha önce eltim ile hiç ters düşmedik ne yapacağımı şaşırdım

Kusura bakmada, esinde pek serefini ve haysiyetini koruyamamis. Boyle cümleler kuran adamin karisina niye özür dilensin? Ben olsam asla kayin ile muhatab olmazdim, evine gitmezdim. Esiminde gitmesini istemezdim.

Ha bence yenge o altinlar ile birsey yapti. Büyük ihtimal ile bacanaga verdi ve bunu esine söyleyemedi. Sana iftira atmak daha kolayina geldi.

bence eltin işler karıştıryor bılezıklerın üstüne yatmak içinde sana iftira attılar. ya da kaynın işin içinde iş var gibi anlaşılmış.üstünüze gelen adamda saf salak gazlamışlar salmışlar üstüne.adamın gözünü aç.ne malum sizin bilezikleri alıp üstüne yatıp bana ıftıra atmadığınız diye.insanların gözünü aç.aklıma başka birşey gelmıyor bhundan başka

Ayyy çok kötü bir durum vallahi ne desem bilemedim...kaybın ve eltin gelip ayrıca özür dilemesikten sonra kesinlikle görüşme derim...konuyu kapamislar nasıl.olacak o...özür yok,anlatma yok,gel evime hırsız de git sonra...vallahi iyi sabirliymisiniz

Back
X