Orayı denedim olmadı .Benim Şeref’im haysiyetim ortada .Nasıl hazmedeceğim ..Gidelim dedim polise inandık dediler gerek yok eee senin karın özür diledi mi yok , sen diledin mi yok ...Sen sülaleden bir kaç kişiye söyledin mi evet ben ne yapacağım 3 gündür yemekten kesildim ..Yediremiyorum kendime ..Daha bugüne kadar hırsızlık ile olan bir mevzuda adım geçmedi resmen çamur atalım da izi kalsın dediler ..Sen taşır mısın bdv yeBu nedir ya nasil bir ithamdir bu? Neden polise gitmiyorlar? Terbiyesizligin dik alasi baska bir sey degil.
Konuyu bdv ye acsaydiniz daha cok yorum gelirdi.
Orayı denedim olmadı .Benim Şeref’im haysiyetim ortada .Nasıl hazmedeceğim ..Gidelim dedim polise inandık dediler gerek yok eee senin karın özür diledi mi yok , sen diledin mi yok ...Sen sülaleden bir kaç kişiye söyledin mi evet ben ne yapacağım 3 gündür yemekten kesildim ..Yediremiyorum kendime ..Daha bugüne kadar hırsızlık ile olan bir mevzuda adım geçmedi resmen çamur atalım da izi kalsın dediler ..Sen taşır mısın bdv ye
İşte böyle düşündükte ..Nerden bileyim karışı yalan söylemiyor bir yerlere vermediği bu kadar acımasız ve iftira edecek kadar ileri gitmiş ise daha fazla şeyler de yapabilir ..kendim polise gidip şikayet mi etsem ..Geçmiş olsun. Çocuğun yanında konusmuslarsa etkilenmiştir uydurmuştur. Bayramda hiç kimse gelmedi evlerine. Allah yardımcınız olsun
Nasıl rica edeceğim etiketlemem mi yapmam lazımCanimMune den rica et olur mu? Ben tasiyamam:) Ben uyeyim. Yetkili mune dir. Etiketlersen yardimci olur.
Olabilir iftira etmişler sonuçta. Sessiz de dursaniz suçlu gibi olacaksınızİşte böyle düşündükte ..Nerden bileyim karışı yalan söylemiyor bir yerlere vermediği bu kadar acımasız ve iftira edecek kadar ileri gitmiş ise daha fazla şeyler de yapabilir ..kendim polise gidip şikayet mi etsem ..
Nasıl rica edeceğim etiketlemem mi yapmam lazım
Çocuklar yalan söyler,hayal kurarlar deseydiniz.İlk defa eltim böyle bir şey yaptı ,tamam çok akıllı değildi ama ilk defa böyle iftira etti .Çocuğu yalan söylemezmiş
Konuyu kapattık diyor kaybım şüphem yok diyor sizden ...Böyle diyerek olmuyor işte Şeref’im haysiyetim ortadaOlabilir iftira etmişler sonuçta. Sessiz de dursaniz suçlu gibi olacaksınız
#Mune rica etsem bdv taşır mısın
Dur buldum baştan konuyu açacağımCanim etiketleme yaparken @ araya hic bosluk birakmadan mune yaziyorsun.
Belki de buldular. Sizde polise gidip durumu anlatacağım hırsız kimse bulunsun ben aklanayim deyin. Kararlı bir şekilde. Özür dilesinlerKonuyu kapattık diyor kaybım şüphem yok diyor sizden ...Böyle diyerek olmuyor işte Şeref’im haysiyetim ortada
Olabilir iftira etmişler sonuçta. Sessiz de dursaniz suçlu gibi olacaksınız
İşte kayınpederim aramış kaynımı ..Ayıp demiş nasıl şüphelenmişsiniz ya dedi.Kaynım diyor ben çaldınız demedim sordum.Ben de dedim ki kardeşini arasa beni arasa neyse sen aracı ilke evime geliyorsun .Demek ciddi ciddi çaldığımı düşünüyorsun ki evime aracı ile geliyorsun .Zaten akşam eşim yengesini aradı direk söyledi ..Siz aldınız vs diye ..Belki de buldular. Sizde polise gidip durumu anlatacağım hırsız kimse bulunsun ben aklanayim deyin. Kararlı bir şekilde. Özür dilesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?