Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum?

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Merhaba kızlar ;bayramda eşimin memleketine gittik ...Evleri 2 katlı , aşağı katta eltim kalıyordu .Bınlar sonra dönüyorlar istanbula bizde dönüyoruz İstanbul’a neyse kaynım bacananığk ve küçük oğluyla eve geliyorlar .Çay vs koydum sonra bacanağı konuya giriyor işte 5 tane bilezik vardı onlar çalınmış eğer siz çalmışsanız verin aile içinde kalacak .Küçük çocuğu 5 yaşında yengem ve amcan çaldı ve amcam boğazımı vs sıktı demiş ..Tabi ben şok 😱 dedim ki siz bugüne kadar benim neyimi görmüşsünüzde benden biliyorsunuz çalsam çocuğun yanında mı çalarım .Hemen dedim polisi arayalım gelsin parmak iİzi mi alsın bavuluna dokunduysam çıkar zaten .Kaynım da diyor ben sana çaldın demiyorum .Sen bacanağınla benim evime geliyorsan benim çaldığı mı düşünerek gelmişsin.Yengesini aradık dediği:eek:raya sizden başka giren çıkan yok siz çaldınız oğlum yalan söylemez diye .Ne yapacağı mı bilmiyorum onurum gururum kırıldı ..Sonra kaynımı aradık diyor ki benim sizden yana şüphem yok, yengen ve bacanağın zoruyla geldim size karımında ağzına sıçtım konuyu kapatalım .Ben de eşime dedim aileden bir iki kişiye söylemiş üzerimde ki bu itam nasıl kalkacak .Başta karısının ağzına sıçsaymış ..Polise mi gitsem olay böyle böyle oldu diye ne yapsam akıl verin .Birileri istediği gibi iftira atabilir mi ya

Bu nedir ya nasil bir ithamdir bu? Neden polise gitmiyorlar? Terbiyesizligin dik alasi baska bir sey degil.
Konuyu bdv ye acsaydiniz daha cok yorum gelirdi.

Son düzenleme:
Bu nedir ya nasil bir ithamdir bu? Neden polise gitmiyorlar? Terbiyesizligin dik alasi baska bir sey degil.
Konuyu bdv ye acsaydiniz daha cok yorum gelirdi.
Orayı denedim olmadı .Benim Şeref’im haysiyetim ortada .Nasıl hazmedeceğim ..Gidelim dedim polise inandık dediler gerek yok eee senin karın özür diledi mi yok , sen diledin mi yok ...Sen sülaleden bir kaç kişiye söyledin mi evet ben ne yapacağım 3 gündür yemekten kesildim ..Yediremiyorum kendime ..Daha bugüne kadar hırsızlık ile olan bir mevzuda adım geçmedi resmen çamur atalım da izi kalsın dediler ..Sen taşır mısın bdv ye

Geçmiş olsun. Çocuğun yanında konusmuslarsa etkilenmiştir uydurmuştur. Bayramda hiç kimse gelmedi mi evlerine. Allah yardımcınız olsun

Orayı denedim olmadı .Benim Şeref’im haysiyetim ortada .Nasıl hazmedeceğim ..Gidelim dedim polise inandık dediler gerek yok eee senin karın özür diledi mi yok , sen diledin mi yok ...Sen sülaleden bir kaç kişiye söyledin mi evet ben ne yapacağım 3 gündür yemekten kesildim ..Yediremiyorum kendime ..Daha bugüne kadar hırsızlık ile olan bir mevzuda adım geçmedi resmen çamur atalım da izi kalsın dediler ..Sen taşır mısın bdv ye

Canim Mune Mune den rica et olur mu? Ben tasiyamam:) Ben uyeyim. Yetkili mune dir. Etiketlersen yardimci olur.

Geçmiş olsun. Çocuğun yanında konusmuslarsa etkilenmiştir uydurmuştur. Bayramda hiç kimse gelmedi evlerine. Allah yardımcınız olsun
İşte böyle düşündükte ..Nerden bileyim karışı yalan söylemiyor bir yerlere vermediği bu kadar acımasız ve iftira edecek kadar ileri gitmiş ise daha fazla şeyler de yapabilir ..kendim polise gidip şikayet mi etsem ..

İlk defa eltim böyle bir şey yaptı ,tamam çok akıllı değildi ama ilk defa böyle iftira etti .Çocuğu yalan söylemezmiş

İşte böyle düşündükte ..Nerden bileyim karışı yalan söylemiyor bir yerlere vermediği bu kadar acımasız ve iftira edecek kadar ileri gitmiş ise daha fazla şeyler de yapabilir ..kendim polise gidip şikayet mi etsem ..
Olabilir iftira etmişler sonuçta. Sessiz de dursaniz suçlu gibi olacaksınız

Konuyu kapattık diyor kaybım şüphem yok diyor sizden ...Böyle diyerek olmuyor işte Şeref’im haysiyetim ortada
Belki de buldular. Sizde polise gidip durumu anlatacağım hırsız kimse bulunsun ben aklanayim deyin. Kararlı bir şekilde. Özür dilesinler

Olabilir iftira etmişler sonuçta. Sessiz de dursaniz suçlu gibi olacaksınız

Aynen katiliyorum sakin sessiz kalmayin. Sessiz kalmak her durumu cozmez. Dahasi sucu kabul etmissiniz gibi de algilayabilirler. Hirsizlik yuz kizartici suclardandir onlar polise gitmiyorsa siz sikayetci olun derim.

Belki de buldular. Sizde polise gidip durumu anlatacağım hırsız kimse bulunsun ben aklanayim deyin. Kararlı bir şekilde. Özür dilesinler
İşte kayınpederim aramış kaynımı ..Ayıp demiş nasıl şüphelenmişsiniz ya dedi.Kaynım diyor ben çaldınız demedim sordum.Ben de dedim ki kardeşini arasa beni arasa neyse sen aracı ilke evime geliyorsun .Demek ciddi ciddi çaldığımı düşünüyorsun ki evime aracı ile geliyorsun .Zaten akşam eşim yengesini aradı direk söyledi ..Siz aldınız vs diye ..

böyle bir durumda polise gitmen lazm ne kocanı ne onu ne bunu dinlemememliydin. Bu ne saçmalık.

Back
X