- 23 Ağustos 2014
- 570
- 112
- 303
- 34
Merhaba kızlar ;bayramda eşimin memleketine gittik ...Evleri 2 katlı , aşağı katta eltim kalıyordu .Bınlar sonra dönüyorlar istanbula bizde dönüyoruz İstanbul’a neyse kaynım bacananığk ve küçük oğluyla eve geliyorlar .Çay vs koydum sonra bacanağı konuya giriyor işte 5 tane bilezik vardı onlar çalınmış eğer siz çalmışsanız verin aile içinde kalacak .Küçük çocuğu 5 yaşında yengem ve amcan çaldı ve amcam boğazımı vs sıktı demiş ..Tabi ben şok
dedim ki siz bugüne kadar benim neyimi görmüşsünüzde benden biliyorsunuz çalsam çocuğun yanında mı çalarım .Hemen dedim polisi arayalım gelsin parmak iİzi mi alsın bavuluna dokunduysam çıkar zaten .Kaynım da diyor ben sana çaldın demiyorum .Sen bacanağınla benim evime geliyorsan benim çaldığı mı düşünerek gelmişsin.Yengesini aradık dediği
raya sizden başka giren çıkan yok siz çaldınız oğlum yalan söylemez diye .Ne yapacağı mı bilmiyorum onurum gururum kırıldı ..Sonra kaynımı aradık diyor ki benim sizden yana şüphem yok, yengen ve bacanağın zoruyla geldim size karımında ağzına sıçtım konuyu kapatalım .Ben de eşime dedim aileden bir iki kişiye söylemiş üzerimde ki bu itam nasıl kalkacak .Başta karısının ağzına sıçsaymış ..Polise mi gitsem olay böyle böyle oldu diye ne yapsam akıl verin .Birileri istediği gibi iftira atabilir mi ya