Kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen akıl verin

Kızlar bu iş olmaz mı yoksa hala bi umut var mı akıl verin lütfen

• Unutayım mı?

OY: 1 100,0%
  • Bekleyeyim mi?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

bus12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
1
0
1
29
Bundan 7 ay önce falandı bi çocuğu beğeniyodum ama normal sıradan bir beğenmeydi bu çocuk arkadaşım sevgilisinin arkadaşıymış arkadaşım bana ayarlayalım bi gün toplanalım sizi tanıştıralım dedi tabi bende sevindim tamam dedim çocuğa sormuşlar o da tamam demiş 2 ay geçti üstünden bunlar bizi tanıştırmadı ben bekledim olmadı diye de fena da takımtı yaptım çocuğu ama herneyse bodruma gittik biz arkadaşımla orda gece klubünde duruyodum bi anda arkadaşım çocuğun kolundan tutmuş yanıma getirdi bu benim arkadaşım onunla tanışmanı istiyorum dedi çocuk şok oldu tabi e bende öyle merhaba falan filan dedi çocuk gitti tanıştık yani sonra ben bu çocuğu ara ara sosyal medyadan takip ediyodum bi türlü geri dönmedi bende niyeti bozdum bi siteden anonim olarak ona yazmaya başadım çok güzel sohbet ediyoduk kimsin hadi söyle falan dedi çat diye kim olduğumu söyledim senle mi konuştuk falan filan dedi biraz konuştuk kendimi gösterince sonra bu kestirip attı yine bundan 1 ay önce falan ben yine dayanamayıp anonim olarak yazmaya başladım çocuğa günlerce konuştuk onunla ilgili çok güzel şeyler söyledim ipucu ver kimsin falan dedi saçma sapan ipuçları verdim ama bitane beni tanıyabilceği bi ipucu vermişim başharfin b mi dedi hayır dedim tabikide inanmadı arkadaşımı arayıp benim yazıp yazmadığımı sormuş öğren lütfen bu benim için çok önemli çok hoşuma gitti söyledikleri falan demiş bişey söyleme inkar et o yapmamış de dedim numaramı istemiş aradı senmisin lütfen doğru söyle benim için çok önemli dedi bi an gaza gelip evet benim dedim teşekkür ederim dedi defalarca çok hoşuma gitti dediklerin dedi ama başka bişey demedi kapattık telefonu o benim için çok öenmli dediği şey bi anda yok oldu bidaha ne aradı ne yazdı doğum gününde mesaj attım yine teşekkür etti bide bi kaç defa karşılaştık gayet selam verdi gitti kızlar ben ne yapayım yazar mı sizce yazmaz mı bekleyeyim mi ya delircem bütün gün deli gibi stalklıyorum onu ne yapayım ben ne olur yardım edin

canım kusura bakma ama ben okurken bile senin bu kadar ısrar etmenden rahatsız oldum, belli ki sana karşı bir elektriklenme olmamış neden bu kadar ısrar ettin ki kuzum, ondan başka erkek mi yok. Kendini onun yerine koy bir erkek bu kadar ısrarcı davransa sen ne hissederdin?

Bence çok saçma. Boşver gitsin ne diye bu kadar ısrarcısın ki?

Back
X