Kızlar ne yapıcam benn 😣

Tüm konularınızı biliyorum söz verdiniz ama bırakın çocuğu demenizi bekliyorsunuz anladık

Bağlanma problemi değildir belki de , bebektir küçüktür ?
Ben önceki konuyu bilmiyorum ama ? .

Annesi öğretmen olan bir erkek çocuk sürekli bakıcısının yanında altına , halılara pislerdi . Tanıdık .
Annesinin yanında hiç yapmıyormuş mesela .
Bu anlattığınız şey de bağlanma problemi. Tepki gösteriyor çocuk annenin gitmesine.

Bebek ve küçük olduğu için yaşanıyor bu sorunlar zaten.

Bu anlattığınız şey de bağlanma problemi. Tepki gösteriyor çocuk annenin gitmesine.

Bebek ve küçük olduğu için yaşanıyor bu sorunlar zaten.

Eeee napıcak konu sahibi şimdi ?
Ne yapılır yani ? Evlat bu sonuçta öğretmen olmuş bir bayan da çocuğum sana sorunlu bağlansn dememiştir diye düşündüm bi an .

Hala kendi evinizde mi bakıyorsunuz

Çocuğa senin tenceren var bu bana yemek yap gidip bakalım oyuncaklara vs şeklinde oyun kurdunuz mu

Bir şey isteyin, ben evi bilmiyorum, sen yardımcı ol deyin

Salıncağı var demiştiniz

Oturtun sallansın siz de masal anlatın, şarkı söyleyin

Evet biraz ağlar ama hep aynı tonda söylerseniz susar

Mesela Benin müzik kulağım iyi değildir oğlum çok ağlayınca İstiklal marşı söylerdim çünkü aynı tonda sürekli söyleyebileceğim o vardı

Son düzenleme:
Eeee napıcak konu sahibi şimdi ?
Ne yapılır yani ? Evlat bu sonuçta öğretmen olmuş bir bayan da çocuğum sana sorunlu bağlansn dememiştir diye düşündüm bi an .
Konu sahibi bir şey yapamaz. Ebeveynde problem.
Bebekler eneveynlerine bağlanırlar ilk başta. Güvenli bağlanırsa sorunsuz çocuklar, yetişkinler olurlar. Sonra bakım verene bağlanması için belirli aşamaları vardır. Günde yarım saat bir arada olmakla başlar artarak devam eder. Anneye muhtemelen güvensiz bağlanmış bir çocuğu (güvenli bağlansa da aynı) hiç tanımadığı birine pat diye bırakırsanız konudaki sorunlar yaşanır. Bir süre sonra kabullenir, ağlamayı bırakır. Ama çocukluk ve yetişkinliğinde farklı sorunlar olarak çıkar bu durum.
insanların öğretmen olması mükemmel çocuk yetiştirmeleri için yeterli değil.

Bağlanma problemi değildir belki de , bebektir küçüktür ?
Ben önceki konuyu bilmiyorum ama ? .

Annesi öğretmen olan bir erkek çocuk sürekli bakıcısının yanında altına , halılara pislerdi . Tanıdık .
Annesinin yanında hiç yapmıyormuş mesela .
O bakıcıya tepkiden oluyor. Bebekler tepkilerini bu şekilde gösterirler çoğu kez.
Bir arkadaşım cocugu da çalışmaya başladığından beri annesine seni sevmiyorum x abla geldi hadi ise git diye bağırıyor mesela. Normalde asla böyle şeyler yapmayan çocuk.

Back
X