Ağızda hpv nasıl olur ben aşırı stresli olduğum için paranoyamı yapıyorum acaba bogazımda gecmeyen bi yumru hissiyatı var psikolojik oldugunu düşünmüştüm ama bi acabaya düştüm yanağımda da beyaz seyler var et beni yada siğil gibi görünmüyo soyuluyo gibi yanak içlerim çokk stresliyim çok kilo verdim hpv varsa evdekilere bulaşırmı
Gecmiş olsun. Bence aynı bardaktan tabaktan kullanma aynı sigaradanda içme..ve öpüşme aileden biri ile. Böyle zor geçse de yine dikkatli ol derim. HPV 16 mı 18 mi tipi.... onlar tehlikeli kansere de yol açabilir zamanla.. öbürleri zararsız iki seneye kadar kaybolur sanırım
Gecmiş olsun. Bence aynı bardaktan tabaktan kullanma aynı sigaradanda içme..ve öpüşme aileden biri ile. Böyle zor geçse de yine dikkatli ol derim. HPV 16 mı 18 mi tipi.... onlar tehlikeli kansere de yol açabilir zamanla.. öbürleri zararsız iki seneye kadar kaybolur sanırım Eki Görüntüle 3641510
Ağızda hpv nasıl olur ben aşırı stresli olduğum için paranoyamı yapıyorum acaba bogazımda gecmeyen bi yumru hissiyatı var psikolojik oldugunu düşünmüştüm ama bi acabaya düştüm yanağımda da beyaz seyler var et beni yada siğil gibi görünmüyo soyuluyo gibi yanak içlerim çokk stresliyim çok kilo verdim hpv varsa evdekilere bulaşırmı
boğazınızdaki yumru hissiyatı globus dediğimiz stres kaynaklı bir şey olabilir. ağzınızın içindekiler de aft veya stres kaynaklı yaralar da olabilir. HPV çoğunlukla cinsel temas esnasında bulaşır yani birbirine değmesi lazım cinsel organların. Her ne olursa olsun test yaptırmalısınız ama