Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Nasıl gotureyım .kardesim sınava hatırlanıyor kpss . Oda bir oda bir salon . Anca öyle yapıcam . Annem babam ayrı annemin geliride yok babasından aylık alıyor . Tek gitmekten başka çarem yok
Bi oda da kardeşin dersine çalışır
Sen çocuklarınla salonda yatarsın
Annen çocuklara bakar, sen çalışırsın ?

Dayak yiyosun ve hala sütü attı gitti yüzümüze bakmadı derdindesin.
Bi dahaki dayak seansında yüzüne baka baka bi temiz döver artık.
Benim babam bana bi fiske vurmamış. Bırak vurmayı sesini yükseltmemiş. Koca diye yanımda tuttuğum adamın eli kalkamaz yok öyle bi dünya. Nasıl izin veriyorsun buna ??
Boşa. Aman çocuğumdur yuvamdır bahanelerine sığınmayın artık ya. NE DEMEK DAYAK ?!

Siz niye karışıyorsunuz bırakın anne oğul konuşsunlar ,kusura bakmayın bn sizde buldum Hatay'ı sizin avuca parayı koyduk ne demek ,oğlu orada dururken siz niye karışıyorsunuz Ada'mın yaptığı kesinlikle doğru değil tabi şiddete karşıyım en azından eşinizin ne diyeceğini beklemeliydiniz kayınvalide yine iyiymiş ayırmış birde defalarca aramış .Başkası olsaydı oğlunun elinden almayıp birde doldurup üzerine saldırtabilirdi eve döndüğünde
Oğlu onun istediğini yapmış ondan Mutlu . İyi olsa oğlum git evine karının gönlünü l der . Gecenin bir yarısı yemekle yollamaz

Dayak yiyosun ve hala sütü attı gitti yüzümüze bakmadı derdindesin.
Bi dahaki dayak seansında yüzüne baka baka bi temiz döver artık.
Benim babam bana bi fiske vurmamış. Bırak vurmayı sesini yükseltmemiş. Koca diye yanımda tuttuğum adamın eli kalkamaz yok öyle bi dünya. Nasıl izin veriyorsun buna ??
Boşa. Aman çocuğumdur yuvamdır bahanelerine sığınmayın artık ya. NE DEMEK DAYAK ?!
Ben öyle düşünüyorum artık cnm

Bi oda da kardeşin dersine çalışır
Sen çocuklarınla salonda yatarsın
Annen çocuklara bakar, sen çalışırsın ?
Yaslı yatalak nenemde var annem ona bakıyor . Anlatırsam orası hiç iyi değil . Oray'a göre burası altın durum feci .

Kocan seni dövmüş
Sen hala kayınvalideye kulp tak
Gönül almayla geçecek iş mi şiddet
Adam sütü fırlatıp gidiyo üstüne bi de
Şimdi uyuyor uyanınca ayrılmak istediğimi soylicem babamı çağıracam gelsin götürsün beni

Amacı hala 'gönlünün alınması' bence
ayy geçen böyle bi üye daha vardı. ayrılcağımı yüzüne söylücem diyodu. bununki de aynı hesap. ikna edilmeyi bekliyor. yine dayak yicek haberi yok. ayrılma niyeti olan çekip gitmeli. nedir bu "yüzyüze söyleme" merakı anlasam keşke

Çocuklarınızı bırakıp gitmenize benim gönlüm el vermez. Bu şekilde gitmeyin. Babanızı ariyacaksaniz cocuklarinizi da götürme kararı olarak olsun bu. Kaç yaşındalar? İçim sizladi demişsiniz kardeşim kpssye hazırlanıyor. Ayak baği olacağıni dusunuyorsunuz orada. Ben teyzeyim ve yegenlerimi o durumda bırakmaya asla içim elvermez. Kardesiniz bi kütüphanede filan calisabilir. Sabah çıksın akşam dönsün. 7-8 saat çalışsın .

Onda hiç kalmadım . Sadece evlendıgıde benle ilgilendi. Babam evli 3cocuguvar. Alsada beni annemebırakır
Daha önce şiddet gördün mü
Çalıştın mı

Ah Cansu ah babana bakıp hiç bi erkeğe güven olmaz demeyi küçük yaşlarda öğrenmen lazımdı oysa..

ayy geçen böyle bi üye daha vardı. ayrılcağımı yüzüne söylücem diyodu. bununki de aynı hesap. ikna edilmeyi bekliyor. yine dayak yicek haberi yok. ayrılma niyeti olan çekip gitmeli. nedir bu "yüzyüze söyleme" merakı anlasam keşke
Onu da biliyorum o bi de sevgilisiydi yani
Bile bile lades diyorlar

Back
X