Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

bırak bırak çocuklarını o adamın yanında bırakta biraz da onları dövüp senin gibi psikolojilerini bozsun.

annen kendi annesine bakıyomuş zaten, senin çocuklarına da bakıversin, sen de çalışır eve ekmek getirirsin.

ayrıca darp raporu alıp şiddet sebebiyle boşanırsan nafaka da alırsın. çalıştığın maaşının üstüne o nafakayı da ekle, oh mis.

daha geniş eve de çıkarsınız, daha iyi şartlarda da yaşarsınız.

o adamdan ayrılmamak için bahane üretip durmayın!!! bişeyi istemiyorsan her zaman bi bahanen vardır zaten. eğer istiyorsan da hiçbir şey senin onu yapmamana sebep olamaz!

dayak yemekten sağlıklı düşünemez hale gelmişsin anlaşılan. bari en azından bizim dediğimizi yap kendin bunları düşünemiyorsan. allah aşkına ya o çocukları o adama nasıl bırakır gidersin neyin kafasını yaşıyorsun sen!

Dünkü konunun devamı kızlar yaptığıma pişman oldum Konu açtım bi bakın

devam halinde konu açmak yasak arkadasim
o yaziyi buraya neden yazmiyprsunki

Çok merak ediyorum kendi annesi olsaydı niye böyle konuşabilir miydi kendi ailelerimize daha çok yük olmamaya çalışıyoruz bu yaşa kadar binbir zorluklarla büyütüp meslek sahibi ediyorlar birde evlendiriyorlar elin kızı gelip senin avuca para koyduk diye çemkiriyor reva mı bu allahtan
Para dediğim altınlarım takılarım aldılar vermediler ister istemez aklımda 7yıl olcak varda vermiyor . Vermesin gitsin Allah'ından bulsun

Para dediğim altınlarım takılarım aldılar vermediler ister istemez aklımda 7yıl olcak varda vermiyor . Vermesin gitsin Allah'ından bulsun
sen o takilarin ustune bi br su iç
7 yilda vermeyen sittin senede geçse vermez
ayrilmaya gucun de yok anladiigm kadariyla
altini unut bari bide bosa dayak yeme altinin ustune

sen o takilarin ustune bi br su iç
7 yilda vermeyen sittin senede geçse vermez
ayrilmaya gucun de yok anladiigm kadariyla
altini unut bari bide bosa dayak yeme altinin ustune
Helal etmedikten sonra 3gun beni ağlattılar üzdüler gitsinler Allah'larından bulsunlar ben bişey demiyorum gerçek yüzlerini gördüm

Hiçbirşey anlamadim.sut sutlac ne alaka.dayak var isin içinde.sonra bisey olmamis gbi davranmasaydin keske.kendine verdiğin deger kadar deger gorurusun.malesef dayagi sindirip normal günlük hayatına dönerek dayak olayıni siradanlastirmissin..anladigim kadari ile bu kadar kolay kabullendigne gore dayak sizin rutininiz.bence kendine bir iyilik yap.öncelikle ailene haber ver.aileden biraz çekinir bu tur erkekler.ama daha onemlisi kendin için bisey yap.ekonomik sorunun varsa ayaklarının üzerinde durmaya calis kendinii var et.kendine deger ver.ona olan bagimliliklarini tek tek bitir.yoksa isin cok zor..

Altini falan da boşver.altindan daha onemisi yedigin dayak.cocuklarinin sevgisiz buyumesi.psikolojilerinin bozulmasi.kendin icin biseyler yap dedigm gibi.bu pasif silik kararsiz tavrindan vazgec..hicbi sey dayagi mesrulastiramaz bir evlilikte.kaldi ki ortada bi suc da yok isledigin..tamamen anasinin korkusundan sana sarmis kocan.burnundan getir.seni kaybettigini anlasin.geri cek kendini ama bunu yaparken zayif ve kararsiz olma...

Kesinlikle katılıyorum hem annesi isterse milyar borcu olsun vermesin annesi o an ne si ! Senin evladın sana ne ise onunkide ona öyle! Sana noluyo bulmuşsun öyle kaynanayı sacmalamissin bide kadın yemek göndermiş sen onun durumunda olsan yaparmiydin.
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Bayanlarımiz da böyle düşünüyorsa 70 yaşında teyzede düşünür.
Yahu annesi diye ne oluyor anlamadım. Borç diye alınmış para ve belli ki konu sahibinin düğün takilari .
Anne diye bunları almaya hakkı mı var?

Siz kari-koca kavga ediyorsunuz esiniz eve geliyor ama cocuklara bakmiyor siz cocuklari birakicam babama gidicem diyorsunuz bu cocuklarin ne sucu gunahi var ? Sizin aranizda ne gecerse gecsin siz esinizi bosarken cocuklarinizida mi bosuyorsunuz ben anlamiyorum!!!

Yaa ailesine asla kötü söz etmezdim dün tartıştık o an sinirle dedim işte yoksa demezdim dediğime bende üzüldüm ama vurmakta haksızdı bencede o benim ailem hakkında bişey dediğinde aileme saygısızlık etme diye uyarırım banade anneme babama deme derim fakat birden yol ortasında bide tesetturluyum başıma vurdu çok utandım yani özür diledi sonra ama bianda ben de oda hata yaptık işte valla gerçekten çok küçük yaşta evlenmişim bunu anlıyorum ben ama hayatımı kendim çizdim ben istedim şimdide kendime diyorum sen istedin al bakalım diye...
Daha çok gençsin, 18 yaşındaymışsın erken evlenerek hata ettiğini kabul ediyorsun. En azından alelacele çocuk yapıp ikinci hataya düşme. Sen de eşin de olgunlaşın, birbirinizi tanıyın öyle karar verin. Eşinde öfke kontrolünde sıkıntı var, sen bebek istiyorsun, konularında yazmışsın. Daha önünüzde inşallah çok zaman var acele edip, evlilik sorumluluğunun üzerine bu genç yaşta bir de bebek sorumluluğu alma.

Konu sahibinden özür dilerim bu arada, arkadaşa da üzüldüm cevap yazdım..

esının ısıne karısmıssın
dayak yemıssın
aglayarak eve gelmıssın sonra msj atıp sut al demıssın
gece gec saate kadar orda kalmıs yemıs ıcmıs daha bıde ustune yemek getırmıs
ama dolaba koymus cocukları sevmemıs hıc sızı sormamıs babanızı aramayı dusunuyorsunuz gelsın sızı alsın dıye oyle mı

bence devlet evlılık oncesı evlılıge yeterlılık raporu zorunlu kılmalı ınsanlar testlere tabı tutulmalı ve o rapor hak kazanılmalı sonucunda evlılık olmalı

herkes evlenmesın arkadas

Back
X