kizlar ne yapmaliyim yardim..

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Selam hatunlar. Size bir sey danismak istiyorum lutfen bana akil verin.
Kv ler ile evliligimin ilk 5 yilini gecirdim. Nisanliyken hic ortada yoktular ve evlendikten sonra tepeme bindiler diyebilirim. Sonrasinda maddi ve manevi gecimsizlikler yasadik ve ordan tasindik. Sonrasinda cocuklarim oldu vs. kaynim evlendi ve eltime cok ozendiler her firsatta da sana yapmadik ama ona yaptik her seyi vs deyip beni ittiler. Ben ayiplarini yuzlerine vurmam o yuzden aptal saniyorlar. Neyse gecen aylarda yanlarina gittik resmen kacacak yer aradim sigdirmadilar. eltimle kv ve kp kayinlar hepsi cephe almis bana itiyorlar sureklo tavirlarla
umrumda degilsin moduna gecmisler. Ben oraya gitmek istemiyorum agir geliyor ama nereye kadar? Ben kalici bi tavir icinde olmak istiyorum ama isin icinden cikamadim. sizce nasil durus sergileyeyim ben napayim kizlar ya??

Son düzenleme:
Selam hatunlar. Size bir sey danismak istiyorum lutfen bana akil verin.
Kv ler ile evliligimin ilk 2 yilini gecirdim. Nisanliyken hic ortada yoktular ve evlendikten sonra tepeme bindiler diyebilirim. Sonrasinda maddi ve manevi gecimsizlikler yasadik ve ordan tasindik. Sonrasinda cocuklarim oldu vs. kaynim evlendi ve eltime cok ozendiler her firsatta da sana yapmadik ama ona yaptik her seyi vs deyip beni ittiler. Ben ayiplarini yuzlerine vurmam o yuzden aptal saniyorlar. Neyse gecen aylarda yanlarina gittik resmen kacacak yer aradim sigdirmadilar. eltimle kv ve kp kayinlar hepsi cephe almis bana itiyorlar sureklo tavirlarla
umrumda degilsin moduna gecmisler. Ben oraya gitmek istemiyorum agir geliyor ama nereye kadar? Ben kalici bi tavir icinde olmak istiyorum ama isin icinden cikamadim. sizce nasil durus sergileyeyim ben napayim kizlar ya??
Sizde umursamayın
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar ona
Sizde mesefali davranın

Ozendim sana. Keşke bnm kv ve kp de bizi görmezden gelse umursamasalar. Dünyalar bnm olurdu:halay:daha ne istiyorsun sende onları görmezden gel. Tepende olsalar daha mi iyi
Ay vallahi bizimkiler de her işlerini eşime söylüyolar abisine hiçbişey söylemiyolar.çok sinir bozucu bi durum.dediğin gibi tepemizdeler yani

Kendi kendinize içinizde yara etmişsiniz. b
azı insanların anlayacakları dilden konuşmak lazım.
siz sustukça çok basmışlar tepenize.
artık ağzınızı açıp hadlerini bildirmenin zamanı gelmedi mi ?
bunu yapmazsan daha çoook hor görülürsün.

Yav he he de geç. Boşver canım takmaya değmez sonra kendilerini bir şey sanıp totoları kalkar.Sana bir şey yapmadıklarını utanmadan söylüyorlar bir de neyse bu dünyanın üstü varsa altıda var.Mezarda tahtayı teperler..

Back
X