kızlar ne yapmalıyım?

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?

bence bişey alma.. aldıgını kullanmak istemiyor kadın, alıpta tekrar kullanmadı diyipte sinir olacagına ne al nede bir beklenti içine gir..
eşinede söyleme, gerçi gizli saklı bişey değil bu hediye meselesi fakat, herşeyide bilmek zorunda değil

mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?

kullanıp kullanmaması ona kalmıs bırsey bence al.

Ben neden rahatsızlık duyacağını anlamadım?

Ben eğer kendi anneme ve babama birşey almak istersem, eşim buna herhangi bir karışımda bulunamaz sanıyorum.
Yani "ona aldın buna da alman lazım" deme lüksünü vereceğimi sanmıyorum..

dönemsel bende kayınvalideme alırım hediyeler, fakat kendisi kullanır.
eğer kullanmasaydı bende almakta gerek duymazdım, niye paramı harcayayım değmeyeceği yere...
:44:

bence soyle esınden bısy saklama kullansın kullanmasın o onemlı deıl bı eksıgı warmıydı kayınvaldenın soyledıgı mesala hanı su olsa ıyı olurdu dedıgın ben oyle yapıyorum tabı ınsanın kendı annesı farklı ama oda anne

ay cevap vericektim ama sizi hatırladım

sizin bizi azarlar yorumlarınıza karşılık verdiğim için uyarı almıştım :18:

bende diğer arkadaşları uyarıyım dedim :10:

Sen ona böyle bir durumda kızar mıydın da o sana kızsın veya bozulsun? Çekinmen anlamsız bence.

bende sinir olurum alınıpta kullanılmayan birşeye.hele ki ihtiyacı olan birşeyi alıpta kullanmıyorsa çıldırırım.elbette kullanıp kullanmamak ona kalmış birşey ama ihtiyacım var diye de söylenmicek yada ihtiyacı olan birşey olmicak alınan malzeme.eşin almış sen alma sanki alıpta değerin mi bilinecek.vicdan azabı çekmene gerek yok.ister alırsın ister almazsın.oda ister kullanır ister kullanmaz.sende boşuna üzülmezsin.

Neden ayrı ayrı hediye alıyorsunuz eşinizle anlam veremedim... O annesine hediye alıyor siz ondan gizli ailenize hediye alıyorsunuz garip... Ben ne olursa olsun aileler arasında ayrım yapılmaması gerektiğini düşünüyorum... Benim kayınvalidemde kullanmıyor ama ben hak geçmesin diye anneme ne alırsam onada aynısını alıyorum...

çok teşekkür ederim arkadaşlar ya inanın içim rahatladı eşimin öyle bi huyu var ben ne alırsam hemen oda alır ailesine.o yüzden söylemedim ona

esını kafana takmana gerek yok bence aılene ıstedıgın hedıye yı alabılırsın cok ıstıyorsa oda kendı aılesıne alsın hedıye degılmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
esını kafana takmana gerek yok bence aılene ıstedıgın hedıye yı alabılırsın cok ıstıyorsa oda kendı aılesıne alsın hedıye degılmı ?

arkadaşa katılıyorum.hatta yüz göz olma çok pişman olursun kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama değerin bilinmez.sen ailene al eşinde kendi ailesine alsın.sende arar kutlarsın gerçekten vicdan azabı çekmene gerek yok bak ısrarla kimseye fikir vermem böyle ona göre :) :47:

çok teşekkür ederim arkadaşlar ya inanın içim rahatladı eşimin öyle bi huyu var ben ne alırsam hemen oda alır ailesine.o yüzden söylemedim ona

e alsıııın. sizinki aile de onunki değil mi? onlar ana oğul, istediğini alsın istediğini versin. siz annenize alınca iyi, o alınca mı kötü?
bir de eşten gizli iş yapmayı anlamam. gizliden hediye mi alınır?

Siz hediye alınca eşinizde hediye alsın ailesine.Bunu neden dert ediyorsunuz ? Saklamanızı hiç doğru bulmadım.

Bence kullanmasa bile almalısınız. Annenize aldığınınız için değik hediye almak için alın.
Annenize aldığınızın farklı desenini alın, kullanacaktır.
Belki gönülden almıyorsunuzdur bu yüzden beğenmiyordur.

Ya niye böyle yaklaşıyorsunuz ki? Kaynananızı da anneniz olarak görmeniz lazım. Kullanıp kullanmaması onun bileceği iş. Ayrıca nerden biliyorsunuz ki kullanmadığını? Kendi ailenize aldıysanız ona da almalısınız. Eşinize söylemekte çekinmeniz de bu yüzden bence. Ve haklısınız da. Bence eşiniz öğrenirse çaktırmasa bile bozulabilir. Onun annesini anneniz olarak düşünmediğinizi düşünür. Zaten kaynananız öğrense sitem eder durur gibi geliyor ve haklı da olur. Para falan meselesi demeyin alacaksanız hepsine alın yoksa hiç almayın derim.

Bence adil olunmalı..

Ben anneme de kaynanama da birer penye ve üzerine rengi uyan oyalı başörtüler koydum çeyizimden , mutlu oldular. Babalar günü içinde gömlek bakıyoruz babalarımıza mesela.

( Kaynanam kullanmasa da koyardım , biz eşimle üstümüze düşeni yapalım gerisi onların sorunu )

Ve madem yaptığınız çok doğru ise neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bence de bir zahmet rahatsız olun.

Hadi hediye almadın bari gizli harcama yapma , sana çocuk gibi 3 lira şuraya harcadım 5 lira şuraya hesap ver demiyorum ama en azından anneme bi yatak örtüsü almayı düşünüyorum diyebilirsin muhabbet esnasında eşine.

Bence adil olunmalı..

Ben anneme de kaynanama da birer penye ve üzerine rengi uyan oyalı başörtüler koydum çeyizimden , mutlu oldular. Babalar günü içinde gömlek bakıyoruz babalarımıza mesela.

( Kaynanam kullanmasa da koyardım , biz eşimle üstümüze düşeni yapalım gerisi onların sorunu )

Ve madem yaptığınız çok doğru ise neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bence de bir zahmet rahatsız olun.

Hadi hediye almadın bari gizli harcama yapma , sana çocuk gibi 3 lira şuraya harcadım 5 lira şuraya hesap ver demiyorum ama en azından anneme bi yatak örtüsü almayı düşünüyorum diyebilirsin muhabbet esnasında eşine.

Seninle aynı fikirdeyim... Biz sonuna kadar üzerimize düşeni yapmadan karşımızdakinden ilgi bekliyoruz... Konu sahibi annesine,babasına,kardeşine hediyeler alıyor o gözüne batmıyor kocasının annesine aldığı saat ne kadar dikkatini çekmiş :50::50::50:

Bence anneler gününde herkes kendi annesine hediye almalı...kayınvalide adı üstünde kaynana:)üstelik eşinizde annesine duvar saati almış güle güle kullansın:21:aldığın şeyleride kullanmıyormuş madem...insan nezaketen kullanır yada öyle görünür. hhiiiiiççç alıpda kendini strese sokma şekerim kıymetmi biliyorlar boşversene sallaaaa:8::8:

Seninle aynı fikirdeyim... Biz sonuna kadar üzerimize düşeni yapmadan karşımızdakinden ilgi bekliyoruz... Konu sahibi annesine,babasına,kardeşine hediyeler alıyor o gözüne batmıyor kocasının annesine aldığı saat ne kadar dikkatini çekmiş :50::50::50:

ya saçmalama kendi kendine.ben aldım ama eşimde daha önce annesine almıştı ben hiç ses etmedim ama o öyle yaparsa bende böyle yaparım.anlar bana ne annelik babalık yapmış allah aşkına.hiçbir şey ben maddiyetında değilim ama hamileyken bir kere arayıp sormayan insan ben nasıl annem gibi davranıyım onlara

Back
X