• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım?

ya saçmalama kendi kendine.ben aldım ama eşimde daha önce annesine almıştı ben hiç ses etmedim ama o öyle yaparsa bende böyle yaparım.anlar bana ne annelik babalık yapmış allah aşkına.hiçbir şey ben maddiyetında değilim ama hamileyken bir kere arayıp sormayan insan ben nasıl annem gibi davranıyım onlara

üslubun hep böyle midir? arkadaş gayet kibarca düşüncesini söylemiş, "ya saçmalama!" nedir? bu kadar insan aynı anda saçmalıyor olamaz. annen gibi davranma ama onun eşinin annesi olduğunu unutma. aile huzurunu düşünüyorsan da senin annen benim annem muhabbeti yapma! bu kadar kişi bunu demiş, birkaç dk dur düşün.

mutlaka birşey alman gerekiyorsa mutlaka onun ilgisi çeken birşey vardır sen daha iyi tanırsın parfüm al mesela eşinin hatırı için alırsın o kullanmasada

hmm bence almana gerek yok, belki kadın hediye almaktan pek hoşlanmıyordur ben de pek sevmem aslında hediye verilmesini bana bazı insanın huyu böyledir yapacak birşey yok.

Bence adil olunmalı..

Ben anneme de kaynanama da birer penye ve üzerine rengi uyan oyalı başörtüler koydum çeyizimden , mutlu oldular. Babalar günü içinde gömlek bakıyoruz babalarımıza mesela.

( Kaynanam kullanmasa da koyardım , biz eşimle üstümüze düşeni yapalım gerisi onların sorunu )

Ve madem yaptığınız çok doğru ise neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bence de bir zahmet rahatsız olun.

Hadi hediye almadın bari gizli harcama yapma , sana çocuk gibi 3 lira şuraya harcadım 5 lira şuraya hesap ver demiyorum ama en azından anneme bi yatak örtüsü almayı düşünüyorum diyebilirsin muhabbet esnasında eşine.

Hem çifte standart yapıp hemde kaynanızın sizi sevmesini nasıl bekliyorsunuz ki ? Bende azar yemeden bi örnek vereyim :D sanırım daha açıklayıcı olur :

Örneğin : Kaynanızın iki gelini var ona doğum günü hediyesi alınıyor sana almıyorlar , sende demez misin bana haksızlık yapıyorlar ve ben onlardan soğuyorum çok ayrımcılar vs. ( Kalıbımı basarım burda konu bile açarsınız :D )

Demek istediğim kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. O zaman neden beni sevmiyor? Aldığımı kullanmıyor? El altından hediye mi alsam ? gibi dertleriniz de olmayacaktır.

Evlilik sadece iki kişinin evlenmesi değildir. Evlilik sizin ve onun ailesi ile kocaman bir aile olabilmektir. Asıl huzuru o zaman bulabilirsiniz.

o zaman çiçek yaptırın ona eşinle beraber

Son düzenleme:
kullanıp kullanmaması ona kalmıs bişey ama insanın vicdanen rahat olması kişiye kalır bnce siz yinede alın eşinizdende bişey saklamayın.. hayat müşterek herşeyinizi paylaşın iyi niyetli olun ablalar biraz, cok katı düşünüyorsunuz nabza göre şerbet verin..:34:

Back
X