- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
- 13
- Konu Sahibi Kova_Kadini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu görün diye yazdım konu başlık değiştiremiyorum malum buradakiler böyle konulara dikkat ediyor
Sen de aslinda adamin peşinde olanin kendin oldugunu ogrenerek çıkarsan bu konudan, super olacak, hepimiz kazançlı çıkmış olacağızİsmimi de öğrenmiş oldun![]()
İkinizde bekarsınız neden olmasın. Fakat çapkın biriyse tatbikîde dikkatli olun. Adil Yıldırım dediği gibiGözüm olsa verdiği tepkilerin karşılık tepki veririm
Ne alaka ne boş muhabbet ediyorsun beni tanıyormuş gibi konuşuyorsunSen de aslinda adamin peşinde olanin kendin oldugunu ogrenerek çıkarsan bu konudan, super olacak, hepimiz kazançlı çıkmış olacağız![]()
Allah korusunİkinizde bekarsınız neden olmasın. Fakat çapkın biriyse tatbikîde dikkatli olun. Adil Yıldırım dediği gibisırtlan olabilir o zaman uzak durursunuz Sizin gönlünüz yoksa salın gitsin karşılaşsanız ne olur karşılaşmanız ne olur. Karşılaştığınızda görmezlikten gelin geçin
Evet bu aralar kimse kurallara uymuyor ancak 'yaptığım' kelimesi kullanıldığında cümlenin devamı gelmesi lazım. Ancak burada 'yaptım' diye yüklem anlamında kullanılmış.2 gündür açılan konulardaki ğ harfi eksikliğinin sebebini merak ediyorum. Aynı yazım tarzı mesela "yaptığım" değil "yaptım", "söylediğim" değil söyledim" gençler arasında böyle bi bilgi eksikliği var heralde çoğunda. Bu durum okurken çok yoruyor ve anlatım bozukluğuna yol açıyor.
Niye kız, Ayşe değil mi senin adın?Ne alaka ne boş muhabbet ediyorsun beni tanıyormuş gibi konuşuyorsun
Benim adım Ayşe sen sedefcik dedin sonra beni tanıyormuş gibi yorumlama yaptın daNiye kız, Ayşe değil mi senin adın?
Ben tanıyorum seni Ayşeciğim.Benim adım Ayşe sen sedefcik dedin sonra beni tanıyormuş gibi yorumlama yaptın da
OkK Kova_Kadini selam verip güleryüz gosterilince karşı tarafın ona aşık olduğunu düşünen kız hissi aldım senden
Niye kız, Ayşe değil mi senin adın?
Hani noktalama işaretleri var ya hani cümle kurarız hani anlaşılmak için hani...Tavrımı bu zamana koydum herkesin yanında çok bozdum sevgilim varmış gibi rol gösterdim sürekli ona bakıyorum sürekli çıkıyor karşıma hani sosyal medya numara her şeyini sildim işten ayrıldım gibi ben ilişki yaşamak istesem yada ilgim olsa gerekli verdiği tavrın karşına tavır veriridim onu herkesin için de bozduğum galde güldü sürekli hatta işten kovar diye bekledim yani