Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

Gözüm olsa verdiği tepkilerin karşılık tepki veririm
İkinizde bekarsınız neden olmasın. Fakat çapkın biriyse tatbikîde dikkatli olun. Adil Yıldırım dediği gibi 😁sırtlan olabilir o zaman uzak durursunuz Sizin gönlünüz yoksa salın gitsin karşılaşsanız ne olur karşılaşmanız ne olur. Karşılaştığınızda görmezlikten gelin geçin

İkinizde bekarsınız neden olmasın. Fakat çapkın biriyse tatbikîde dikkatli olun. Adil Yıldırım dediği gibi 😁sırtlan olabilir o zaman uzak durursunuz Sizin gönlünüz yoksa salın gitsin karşılaşsanız ne olur karşılaşmanız ne olur. Karşılaştığınızda görmezlikten gelin geçin
Allah korusun

2 gündür açılan konulardaki ğ harfi eksikliğinin sebebini merak ediyorum. Aynı yazım tarzı mesela "yaptığım" değil "yaptım", "söylediğim" değil söyledim" gençler arasında böyle bi bilgi eksikliği var heralde çoğunda. Bu durum okurken çok yoruyor ve anlatım bozukluğuna yol açıyor.
Evet bu aralar kimse kurallara uymuyor ancak 'yaptığım' kelimesi kullanıldığında cümlenin devamı gelmesi lazım. Ancak burada 'yaptım' diye yüklem anlamında kullanılmış.

Doğru düzgün Türkçesi olmayan insanlar nasıl ofiste filan çalışabiliyor ben buraya takıldım.

Sanırım yabancısın yazma şekli Türkçe baya kötü. Birincisi adım atmayı düşünüp konu açmışsın sonra görünsün diye açtım diyorsun . Madem öyle neyin aklını almaya çalışıyorsun istemediğim adam var nasıl istemediğimi belli ederim diye konu açılmaz istemediğimizi biz kadınlar olarak çok rahat bi şekilde hatta çok sert bi şekilde gayet de bildiririz ve sonrasında da kimse sümük gibi yapışmaz :) ama size yapmışmış güya ve de şirket sahibi 😂 gençsin aklın kıt bak bi şey söylüyorsan arkasında duracaksın her zaman yanlış da olsa tamam. Ayrıca o adam sana bakmaz😂 o yüzden kafana takma.

Eklentiler

• IMG_20230802_132516.webp
    IMG_20230802_132516.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 36
hanımefendi zaten işinizden ayrılmışsınız adamla da bi bağınız kalmamış. bundan sonra neyi sorun ediyorsunuz ki? gittiğiniz yerlerde karşınıza çıkması mı dert şu an? kim nereye gidecek engelleyemeyeceğimize göre eğer istemiyorsanız görmezden geleceksiniz olacak bitecek. denk gelirseniz uzaktan bi selam verin o kadar. telefon, sosyal medya vs. ile iletişim yoksa zaten bir şey yapmıyor adam, iletişim varsa da istemeyip de iletişim kurmayın. ortada düşünülecek bir şey bile yok, işte kalsanız anlarım da hayatınızda olmayan adamın neyini dert ettiniz burada soracak kadar anlam veremedim.

Tavrımı bu zamana koydum herkesin yanında çok bozdum sevgilim varmış gibi rol gösterdim sürekli ona bakıyorum sürekli çıkıyor karşıma hani sosyal medya numara her şeyini sildim işten ayrıldım gibi ben ilişki yaşamak istesem yada ilgim olsa gerekli verdiği tavrın karşına tavır veriridim onu herkesin için de bozduğum galde güldü sürekli hatta işten kovar diye bekledim yani
Hani noktalama işaretleri var ya hani cümle kurarız hani anlaşılmak için hani... :işsiz:

Gereksiz bir konu. Ne tam manasıyla bir soru var ne de verilebilecek bir cevap. İlişki yaşamak istemeyebilirsiniz ama buraya başlık açacak kadar önem veriyor olmanızı sorgulayın bence.

Rol göstermek?

Herkesin içinde bozmak?

Kim benden hoşlanıyor diye sağa sola bakmak yerine iletişim becerilerini geliştirmek, kendini ifade etme becerisi kazanmak, Türkçe öğrenmek daha faydalı olabilir. :kahve:

Back
X