- 8 Mart 2023
- 1.342
- 126
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Kısaca bahsetmek istiyorum. Eşimle yeni evli sayılırız. İlk zamanlar sıkıntılar yaşadık. Eşimin ailesine çok bağlı olması ailesinin dar görüşlü kıskanç insanlar olmasi falan derken ben o aileye ayak uyduramadim. Onlara uyum sağlayamama sebebimse çalışmama karşılardı tek başıma dışarı çıkması onlardan habersiz bir sey yapmamı asla istemiyorlardı aşırı her şeyi eleştiren insanlar komşuya gitmem tek başıma taksiye binmem pazara gitmem falan yasaktı. Maalesef eşimde bu kafadaydi böyle olunca ben bunalıma girdim eşimle falan çok tartıştık anlaşamadık ve benden habersiz eşimle annesi beni şikayet etmek için ailemin evine gittiler ben de bunu öğrenenince ayrılmaya karar verdim boşanma davası falan açtım ama eşim ayrılmak istemedi 6 ay ayrı yaşadık çekişmeli olduğu için bosanamadik 6 ay sonra eşim bikaçkere geldi yanıma konuştuk sürekli ve ailesinin yanında ne yasadiysa değiştiğine inandım şimdi 3 aydır beraberiz davayı geri çektik mutluyuz çok şükür çalışıyorum tek başıma istediğimi yapıyorum rahatım ama ailesiyle görüşmüyoruz eşimde gorusmuyo ben de annemle görüşüyorum abimle babam onlardan habersiz davayı çekip eşimle baristigim için bana küstüler. Eşimin ailesi çok kinci. Eltimle aramda hiçbir problem olmamasına rağmen beni engellemiş. Ben zaten bu durumdan da memnunum açıkçası eşimin ailesiyle görüşmemek bana evliligimize iyi geliyor. Saygısızlık olmaması için mesafe en iyisi. Sizce benim bundan sonraki tavrım nasıl olmalı akraba düğünlerin lde illaki karşılaşacağız?