Gebeliğe Hazırlık Kızlar ne zaman test yapmalıyım sizce bir bakar mısınız 🥰💕🤲

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Genelde kırk günde bir adet oluyordum ya da otuz sekiz günde . Ocak ayının 13 ünde oldum on gün felan erken geldi adetim ovulasyonla takip ettim adetin 8 .günü yumurtlamam oldu. Sizce Şubat'ın kaçında erken gebelik testi yapayım cevaplarsanız sevinirim

Subat ayinin 13 une kadar bekleyin hala adet olmazsaniz eğer o zaman bi test yapin bence ama öncesinde yapmayin erken olur

Aynen doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söyledi ama hormon testi vajinal ultrason yaptım hsg çekilmedi ama
Belkide hersey normaldir bi sorun görse hsg de isterdi mutaka içinizi rahat tutun.kiminin 20 gunde bir oluyor yumurtlama donemi kiminin 40 gunde bir sorun olarak gormuyor doktorlar sanirim

Genelde kırk günde bir adet oluyordum ya da otuz sekiz günde . Ocak ayının 13 ünde oldum on gün felan erken geldi adetim ovulasyonla takip ettim adetin 8 .günü yumurtlamam oldu. Sizce Şubat'ın kaçında erken gebelik testi yapayım cevaplarsanız sevinirim
Yumurtlama dan 14 gün sonra en erken test yapman gerekiyor cünkü o gün senin eger gebelik yoksa adet günün oluyor

Back
X