Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki teşekkür ederimSubat ayinin 13 une kadar bekleyin hala adet olmazsaniz eğer o zaman bi test yapin bence ama öncesinde yapmayin erken olur
Ama kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muSubat ayinin 13 une kadar bekleyin hala adet olmazsaniz eğer o zaman bi test yapin bence ama öncesinde yapmayin erken olur
Evet 21 ocakta yumurtlama gördünüz değil mi? Üstünden 13 14 gün geçince yapın anca varsa belli olurAma kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor mu
Ovulasyon la mi takip ettiniz yumurtlamayıAma kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor mu
Ama kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet
Aynen öyle canım 21 ocakta gördüm 13 gün sonra yapcam bakalimEvet 21 ocakta yumurtlama gördünüz değil mi? Üstünden 13 14 gün geçince yapın anca varsa belli olur
Evet ovulasyonla erken oldu canim geçen ay yumurtlamadim da günü gününe takip ettim ama geçen ay yumurtlama olmadı bu ay da erken olduOvulasyon la mi takip ettiniz yumurtlamayı
Çünkü yumurtlama bazen erken olur
Sizde yumurta çatlamada bi sorun var sanirim ki adet tarihlerinizde uzun sürüyor.Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah hamilesinizdirEvet ovulasyonla erken oldu canim geçen ay yumurtlamadim da günü gününe takip ettim ama geçen ay yumurtlama olmadı bu ay da erken oldu
Aynen canım. Hayırlısı bakalım inşallah inşallahSizde yumurta çatlamada bi sorun var sanirim ki adet tarihlerinizde uzun sürüyor.Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah hamilesinizdir![]()
Evet öyle oluyor normalde ama sizde sanirim bi düzensizlik var uzun sürüyor adet günlerinizAma kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor mu
Evet canım inşallah güzel haberler alırsınAynen öyle canım 21 ocakta gördüm 13 gün sonra yapcam bakalim
İnşallah canım benimEvet canım inşallah güzel haberler alırsın![]()
Aynen doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söyledi ama hormon testi vajinal ultrason yaptım hsg çekilmedi amaEvet öyle oluyor normalde ama sizde sanirim bi düzensizlik var uzun sürüyor adet günleriniz
Belkide hersey normaldir bi sorun görse hsg de isterdi mutaka içinizi rahat tutun.kiminin 20 gunde bir oluyor yumurtlama donemi kiminin 40 gunde bir sorun olarak gormuyor doktorlar sanirimAynen doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söyledi ama hormon testi vajinal ultrason yaptım hsg çekilmedi ama
Yumurtlama dan 14 gün sonra en erken test yapman gerekiyor cünkü o gün senin eger gebelik yoksa adet günün oluyorGenelde kırk günde bir adet oluyordum ya da otuz sekiz günde . Ocak ayının 13 ünde oldum on gün felan erken geldi adetim ovulasyonla takip ettim adetin 8 .günü yumurtlamam oldu. Sizce Şubat'ın kaçında erken gebelik testi yapayım cevaplarsanız sevinirim