• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nedense bu sefer rahat değilim bir bakarmısınız

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Ya kızlar geçen sefer yumurtatoplama ve transfer işlemim Alman hastanesinde olmuştu.eve 2 dakkalık yürüme mesafesindeydik.Şimdi transferden sonra arabayla 1 saatlik yolculuk yaptık.Yani bu saatin 20 -25 dakikasını trafikte kaldık.Bir sorun olurmu sizce acaba?birde kasıkta bir dolgunluk var adet ağrısına benzer.yumurtalıklarımda da azcık ağrım var OPU işleminden sonra başladı henüz geçmedi sizde de oldumu*
Öğle korkuyorum ki dün de gazım vardı çok azcık ıkndım :((Çok korkuyorum kızlar ya bana akıl fikir verin.
bir de sürekli sırtüstümü yattınız?ben sırtsü çok fazla yatamadım her tarafa dönüyorum.Ama bir tek yemek ve tualet ihtiyaclarım için kalkıyorumm.Tedirginim ya.İlkinde hiç böğle değildim :(((

tedirgin olmana gerek yok günay. zaten yumurta toplama işleminden sonraki yatış pozisyonunun önemi yoktur bence.

o kadarcık yolculuğun bir zarar vereceğini sanmıyorum tabi eğer sarsmadıysa. ben transferden 2 saat sonra yaklasık 1,5 saatlik yola cıkmıstım. o zamanki arabamız sarsmadı.ben ilk 3 gün süreklisırt üstü yattım. ama geceleri yan yattım. sonuç kimyasal gebelik.bence bu aralar birzcık dikkat et kendine. en önemlisi sakın korkma,olumsuz şeyleri gtirme aklına. iyi düşün. gerisi de Allah'a kalmış.iyi düşün iyi olsun sonucun...

cnım benım yaaaa nasılsın bende sana mesaj atmıstım sımdı gordum burayı
uzun yoldan korkma canım onemlı olan transfer sonrası ılk yarım saat benımde yolum senın gıbı uzundu transferın bıle olmus ay cok heyecanlandım yaaaaa ınsallah allahıma dua edıcem bu sefer senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldursun

Ya kızlar geçen sefer yumurtatoplama ve transfer işlemim Alman hastanesinde olmuştu.eve 2 dakkalık yürüme mesafesindeydik.Şimdi transferden sonra arabayla 1 saatlik yolculuk yaptık.Yani bu saatin 20 -25 dakikasını trafikte kaldık.Bir sorun olurmu sizce acaba?birde kasıkta bir dolgunluk var adet ağrısına benzer.yumurtalıklarımda da azcık ağrım var OPU işleminden sonra başladı henüz geçmedi sizde de oldumu*
Öğle korkuyorum ki dün de gazım vardı çok azcık ıkndım :((Çok korkuyorum kızlar ya bana akıl fikir verin.
bir de sürekli sırtüstümü yattınız?ben sırtsü çok fazla yatamadım her tarafa dönüyorum.Ama bir tek yemek ve tualet ihtiyaclarım için kalkıyorumm.Tedirginim ya.İlkinde hiç böğle değildim :(((

olmaz canım sen kafana takma benımde transfer alman hastanesınde olmustu.
öyle ufak tefek seyler etkılemez sen merak etme.yeterkı öyle agır işler falan yapma bol bol dınlen uyumaya calıs ben oyle yapmıstım.

Canım yumurta toplamadan sonra yok ki transferden sonra söğledimm..

ben opudan sonra anladım. olsun hiç kafana takma benim dr istersen transferden sonra basket oyna tutunacaksa tutunur diyor. yatışın kalkışın hiç önemi yok yani. ben 2 denememde de yattım ama olmadı ne yazık ki....

Çok sağ olun kızlar morel oldunuz.Hoş geldin Sedam.Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bir tanemm.
Ben de transferden 2 saat sonra hastaneden ayrıldım.Sadece azcık ağrılar var.Bazen belde bazen bacakta.yumurtalıkta o yüzden korkuyorum.bir de transfer günü sırtstü yattım sonrası günler hem sırtüstü hem yan yattım..

Çok sağ olun kızlar morel oldunuz.Hoş geldin Sedam.Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bir tanemm.
Ben de transferden 2 saat sonra hastaneden ayrıldım.Sadece azcık ağrılar var.Bazen belde bazen bacakta.yumurtalıkta o yüzden korkuyorum.bir de transfer günü sırtstü yattım sonrası günler hem sırtüstü hem yan yattım..

bu agrıların olması ıyıye ısaret embrıyoların yerlesme belırtılerı tutunmaya calısıyorlar
benımde oyle olmustu.doktorumu aramıstım ıyıye işaret demıstı.embrıyoların tutnmaya calısıyor demıstı
sen bence bunları kafana takma.insallah emeklerının sonucunu alırsın

embrıyologunuz kımdı acaba?

ağrısı olanlar genelde hamile olanlar oluyor inşallah sende hamilesindir. şansın açık olsun....

Opu dan sonra ağrı olması normal canım özellikle biraz fazla yumurta toplandıysa benim oturup kalkarken çok ağrım oluyordu. Transferden sonra okadarcık yolculuğun bir zararı olucağını zannetmiyorum. Bol bol dinlen yukarı doğru uzanmamaya çalış bence önemli olan bu.Hayırlı olsun.

Günaycım ben de senin gibi umuttan 4. levente geldim benim yolculukta 1 saati buldu.Daha sonra da 3 kat merdiven çıktım ve allaha şükür şimdi hamileyim.Dahia önce ki tedavilerde çoook daha fazla titizlenmiştim ancak onlar olmamaıştı.O yüzden çok takılma yolculuğa.Zamanı geldiyse oluyor.Kaldı ki geçen gün dediğim gibi maşşallah embriyoların hücre sayısı çok iyi.Bir de ben niyeyse transfer günü ve sonra ki günler sürekli tuvalte gitme ihtiyacı hissettim , sıkışık hissettim kendimi o yüzden nerdeyse her saat lavobaya gittim.Yani sürekli yatmadım zaten dr. larda metobilazmanın zayıflamması için evde dolaşın diyorlar.Sen de sürekli yatma bir de çok bol su iç ve protein ağırlıklı beslen.Rahat ol komedi filimleri izle seni strese sokacak durumlardan kaçın...Gerçi sen bunları biliyorsun Günaycım...Ama malum her deneme ayrı stres...

tatlım bende umutta yumurta toplama ıslemını yaptrıdım dun oldu...agrı desen azıcık bende de ama cok yumosum varmıs ondanmıs

Günaycım ben de senin gibi umuttan 4. levente geldim benim yolculukta 1 saati buldu.Daha sonra da 3 kat merdiven çıktım ve allaha şükür şimdi hamileyim.Dahia önce ki tedavilerde çoook daha fazla titizlenmiştim ancak onlar olmamaıştı.O yüzden çok takılma yolculuğa.Zamanı geldiyse oluyor.Kaldı ki geçen gün dediğim gibi maşşallah embriyoların hücre sayısı çok iyi.Bir de ben niyeyse transfer günü ve sonra ki günler sürekli tuvalte gitme ihtiyacı hissettim , sıkışık hissettim kendimi o yüzden nerdeyse her saat lavobaya gittim.Yani sürekli yatmadım zaten dr. larda metobilazmanın zayıflamması için evde dolaşın diyorlar.Sen de sürekli yatma bir de çok bol su iç ve protein ağırlıklı beslen.Rahat ol komedi filimleri izle seni strese sokacak durumlardan kaçın...Gerçi sen bunları biliyorsun Günaycım...Ama malum her deneme ayrı stres...

Evet bir tanem anlattıklarının hepsini biliyorum da sanki uğraşmaya bir şeyler arıyo insan elinde olmadan.İnangecen sefer hiö bir şey umrumda değildi hatta transferin 5 günü uçakla 4 5 saatlık yolculuk yapmıştım.İnşallah bu 9 gün erken gelir gecerde rabbşm kuzucuklarımı bana bağışlar.İnan her birimiz için dua ediyorum .Allahım sesimizi duyar inşallah..

tatlım bende umutta yumurta toplama ıslemını yaptrıdım dun oldu...agrı desen azıcık bende de ama cok yumosum varmıs ondanmıs

Hayırlı olsun hayatım.İnşallah gebe kalırsın da o ağrıları unutturur sana miniciklerin...Evet benim de 24 tane yumoşum olduğu için ağrım bir az gecen seferkinden fazla oldu..

mrhb günay hayırlı olsun transferin inşallah sonucu pozitif olur. ağrı olmasını bende olumlu olarak duymuştum allah yardımcınız olsun embriyolarınla. :nazar: ya heyecanlandım çok güzel duygular yaşıyor insan transferden sonra. allaha emanet olun bebeklerinle.:nazar:

Çok teşekkür ederim bir tanem.Bebek isteyen her birimizin hakkında hayırlısı canım.Yuce rabbim yardımcımız olsun inşallahh..

Merhaba Günaycım böyle şeylerin çok etkilediğini düşünmüyorum rahat ol bence biliyorum bu süreçte insan kafaya takmak için bişeyler arayıp buluyor, kolay değil canım neler geçiyo insanın aklından hiç kafana takma bence Allah yardımcın olsun

Back
X