Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağ olun kızlar morel oldunuz.Hoş geldin Sedam.Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun bir tanemm.
Ben de transferden 2 saat sonra hastaneden ayrıldım.Sadece azcık ağrılar var.Bazen belde bazen bacakta.yumurtalıkta o yüzden korkuyorum.bir de transfer günü sırtstü yattım sonrası günler hem sırtüstü hem yan yattım..
evet canim haklisiniz/Bu arada geçmiş olsun hayatım kısa süre içerisinde rabbim her birimize o tatlı şeyden bahş etsin inşallah
Yolculuğu hiç merak etme canım.40 dakikalık dinlenmeden sonra çıkmıştım merkezden ve 1.50 saatlik bir yolculuğum olmuştu.Çok şükür bebişim annesine tutundu.Adet ağrısı gibi ağrı bendede oldu hemde nasıl birde üstüne şiddetli kabızlık yaşadım.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.a.s.Ya kızlar geçen sefer yumurtatoplama ve transfer işlemim Alman hastanesinde olmuştu.eve 2 dakkalık yürüme mesafesindeydik.Şimdi transferden sonra arabayla 1 saatlik yolculuk yaptık.Yani bu saatin 20 -25 dakikasını trafikte kaldık.Bir sorun olurmu sizce acaba?birde kasıkta bir dolgunluk var adet ağrısına benzer.yumurtalıklarımda da azcık ağrım var OPU işleminden sonra başladı henüz geçmedi sizde de oldumu*
Öğle korkuyorum ki dün de gazım vardı çok azcık ıkndım(Çok korkuyorum kızlar ya bana akıl fikir verin.
bir de sürekli sırtüstümü yattınız?ben sırtsü çok fazla yatamadım her tarafa dönüyorum.Ama bir tek yemek ve tualet ihtiyaclarım için kalkıyorumm.Tedirginim ya.İlkinde hiç böğle değildim((
gunaycım bolbo lyesıl mercımek corbası yee.bana almanda hemsıreler demıstı
haftada 2kez.
Teşekkür ederim dünürüm.Az önce doktorumu aradım ağrılar için endol hap verdii.Tanrım bebişini sana bağışlasın hayatım..
Çok teşekkür ederin canım.Bende bu ağrılar transferin 3 4 günleri oldu.ün hap verdi doktorum içtim ama.Şimdi ağrılarım yok.çokkkk az bir şekilde kaldı.Ay şimdide korkmaya başladım ağrım niy yok diye.Off birce bu 7 gün gelip keçseydii.İnsan çıldırıyo ya.Bu arada rabbim kızını sana bağışlasın hayatım bahtı güzel olsun inşallah.Darısı bizim başımıza..Öncelikle yolunuz hayırlı olsun, sen denemeleriniz olsun inşallah. Benim de ikinci denemede tutmuştu.İlkinde hiçbir şekilde ağrım sızım olmamıştı sonuç negatifdi. İkinci denemede ise transferden üç gün sonra kasıklarımda adet olucakmışım gibi sürekli ağrılarım olmaya başlamıştı. O kadar basınçlı bir ağrıydıki idrar bile zor yapar hale gelmiştim.Fakat birşeylerin farklı olduğunu hissetmiştim. Hep meleğimle konuşuyordum. Bu sefer benimlesin oradasın biliyorum diyerek hep inandım. Şimdi ise şükürler olsun dünya tatlısı 7 aylık bir kızım var, adı da Melek :)).....
Moralinizi yüksek tutun ve ağrı kesici falan mümkün olduğunca kullanmayın, bol bol istirahat edip beslenmenmenize dikkat edin Kabız olmamaya dikkat edin.Hayırlı güzel haberlerinizi almak dileğiyle.