Aşılama Kızlar neolur yardım edın..........

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar banada yardım edin bana doktor aşılamanı hap ile yapalım dedi o şekilde hap tedavisi ile aşılam olan var mı ne olur yazın

connet öncelikle mrb özelden mesaj atamıyorum ilk görüşme zaten ücretsiz aşılamaya karar verdikten sonrada hiçbir ücret ödemiyorsun sana ilaçlar için rapor çıkarıyorlar oda 91ytl tutuyor başka ek birşey olmuyor yani 91ytl+300$ o kadar sormak istediğin başka birşey varsa yazbilirsin

canım ya cok tskr ederım dort gozle cevabını beklıyordum , aklıma takılan bısey olursa sorularımla senı sIkabılırım canım :1hug:

rica ederim cnmsıkarım dire düşünme her zaman sorabilirsin peki karar verdinmi gidicenmi

uzun zamandır arastırıyorum ve son olarak ıkı hastane arasında kaldım ozel gazıosmanpasa ve ozel atakoy hastanesı bu ıkısı arasında kaldım ben gazıosmanpasayı ıstıyorum esımde atakoy hastanesı olsun dıyor bılmıyorum kı nasıl olcak ama ıkısınden bırı yuzde yuz olucak (allah kısmet ederse), azonce ozel gopla gorustum rapor ıcın 3 yıl evlı olmak gerekıyomus benım de 34 ay bıttı 35 gırdım yanı herhalde beklıcem yıne 1-2 ay 3 senelık evlı olmak ıcın kafamçokkarıştı

arkadaslar tup bebek isteyenler beyazıt (suleymanıye tup bebek merkezıne) gıtsınler orası ssk olanlara bedava hem de tedavısı sonuc verıcı orayı bır deneyın ben de 5 yıllık evlıyım ve tedavım hala suruyor sımdı doktor bana pregon'u onerdı onda %70 ihtımal varmıs insallah olur allah hepımıze butun isteyenlere versın insallah.

arkadaslar tup bebek isteyenler beyazıt (suleymanıye tup bebek merkezıne) gıtsınler orası ssk olanlara bedava hem de tedavısı sonuc verıcı orayı bır deneyın ben de 5 yıllık evlıyım ve tedavım hala suruyor sımdı doktor bana pregon'u onerdı onda %70 ihtımal varmıs insallah olur allah hepımıze butun isteyenlere versın insallah.

merhaba bır cok merkez arartırdım ve tam karar asamasındayım , bu hastane hakkında bılgı almadan gecemıcem, telefon numarası falan varsa verırsen sevınırım, tskr

gecen hafta ozel atakoy hastanesı doktoru olan DALGA DALGICOGLU adında bır doktora gıttım ve doktor benım ve esmının sonuclarına baktı hepsı temız dedı ama benden kan alıp tahlıl yaptı antısperm dıye bısey adını tam hatırlayamıyorum yanı kadının erkek spermıne karsı alerjısı olup olmasını gosteren bı tahlılmıs acaba boyle bı tahlıl yaptıran varmı ben ılk defa duydum, tksr...

gecen hafta ozel atakoy hastanesı doktoru olan DALGA DALGICOGLU adında bır doktora gıttım ve doktor benım ve esmının sonuclarına baktı hepsı temız dedı ama benden kan alıp tahlıl yaptı antısperm dıye bısey adını tam hatırlayamıyorum yanı kadının erkek spermıne karsı alerjısı olup olmasını gosteren bı tahlılmıs acaba boyle bı tahlıl yaptıran varmı ben ılk defa duydum, tksr...

evet canıkm böyle bir test var cünkü korunan eşlerde kadın spermlere karşı böyle bi antikor üretebiliyor...ama bazen korunmayada gerek kalmadan bu antikor vücut tarafından üretilebilir.....

evet canıkm böyle bir test var cünkü korunan eşlerde kadın spermlere karşı böyle bi antikor üretebiliyor...ama bazen korunmayada gerek kalmadan bu antikor vücut tarafından üretilebilir.....

ooff yaa halbukı hıc korumadıkta ama henuz bellı olan bsıey yok bugun 16:30 sonucları ogrenıcem ınsallah yoktur eger varsa nasıl tedavısı olucak cok merak edıyorum

sonuclar normalmıs, anormallık nerde anlamadım gıttı ya.......

Back
X