Arkadaşlar mrb.... Ben yaklaşık 2 ay önce memurlar net de biriyle tanıştım kpss hakkında kitap tavsiyelerine bakarken tanıştım.... facebook unu verdi ekledim... Facebook da ki bilgilerine baktım söyledikleriyle uyuşuyordu fakat tabi ki önemsemedim sonuçta nette tanıştık ve ben zaten onunla normal kpss yi kazanıp atanmış birinin tecrübelerini almak için görüştüm... Benim facebook da ki fotoğraflarıma bakıp beni beğendiğini söyledi ve sanırım onun bana bakış açısı farklılaştı ... Ben yine önemsemedim.... sanal da tanıştığım biriydi sonuçta.... Sadece sohbet etmek di amacım.... telefon numaramı istedi kısa bi süre sonra bende hattımı değiştrecektim o yüzden verdim ve de o aralar işten çıkmıştım evdeydim bi boşluktaydım verdim... Telefonda konuşurken ses tonunu çok beğendim.. Sebebini bilmiyorum ama bi erkekte beni çok çeken şey ses tonu..... Ses tonu öyle hoşuma gitti ki merak edip fotolarına baktım
o vakte kadar hiç fotolarını merak edip bakmamştım çünkü... sadece küçük profil fotosunu görmüştüm o kadar ama sesini duyunca merak ettim baktım..... epey resmi vardı.... askerden yeni geldiğini söylemişti asker fotoları vardı... çalıştığı kurumda çekildiği fotolar vardı vs vs..... Ama ben onunla bi gün sevgili olacağım hiç aklıma gelmezdi.... Aradan 2 ay geçti.......................
Ben açıköğretm son sınıftayım ve daha önce başka bi şehirde yaşıyordum iş sebebiyle..... Benim AÖF kaydım o yaşadığım şehirde kalmıştı aldırmamıştım buraya ve o yüzden vizelere oraya gitmek zorunda kaldım ve ne tesadüftür ki bu nette tanıştığım kişinin çalştığı kurumun etkinlikleri vardı bi spor etkinliği... benim vizelere gireceğim şehirde oluyor turnuvalar ve çalştığı kurumda ki öğrencilerin başına görevli olarak onu yolluyorlar ve o da benim vizelere gireceğim şehirle onun turnuvaların olacağı şehir aynı olunca ve tarihlerde çakışınca uça uça görevli olarak gelmeyi kabul ediyor ve biz o şehirde buluştuk... İlk kez görüştük... Onunla kısa bi süre sonra yanyana geleceğim hiç aklıma gelmezdi ve gelmemiz için de hiç bi sebep yoktu... çünkü tanışmamız sadece bilgi paylaşımıydı ve benden yaklaşık 630 km uzaktaydı hani bi araya gelmemz için bi sebep yoktu... böyle bi tesadüf olunca görüştük ve söyledikleri doğruydu gerçekten... Gerçekten devlet memuruydu... çalştığı kurumun misafrhanesinde kaldım referans oldu.... kimliğini, mesleki kimlik kartını vsss.... Ve çalıştığı kurumun o buluştuğumuz şehirdeki kurumunda da beni misafir etti ve bütün günümüz kurumun psor salonunda geçti ve kendi gibi meslektaşları da vardı yani tam anlamyla ortamını gördüm ve söylediği şeyler doğruydu ve ikna oldum.. çünkü nette tanıştığım birine güvenemezdm.... Ben sınava biraz erken gelmiştim onunla daha fazla görüşmek için...... 5 gün boyunca dolaştık gezdik.... ve çok tuhaf oldum.... evime geri dönerken içimde bi burukluk oldu
sanki hoşlanmaya başladım ondan..... Onunla orada sevgili olduk eleele tutuşup gezdik sinemaya bile gittik.. herşey nasıl böyle hızlı gelişti anlayamadım......... ama çok girişken aktif biriydi ve çok açık sözlü birisi biraz onun yapısından dolayı ona kolay ısındım galiba.... temmuzda izni varmış ve benim yaşadğm şehre gelmek istediğini ve annemle tanışmak istediğini söyledi......çok tuhaf duygular içeriisndeyim... sizce bu durum mantıklı mı????? benim uzun bi birlikteliğim vardı ve ayrılık yaşadım enkazlarını hala atamamıştım..... inşallah bu kez gene üüzlmem...... Bu insandan nasıl emin olablrm kızlar sizce???

Ben açıköğretm son sınıftayım ve daha önce başka bi şehirde yaşıyordum iş sebebiyle..... Benim AÖF kaydım o yaşadığım şehirde kalmıştı aldırmamıştım buraya ve o yüzden vizelere oraya gitmek zorunda kaldım ve ne tesadüftür ki bu nette tanıştığım kişinin çalştığı kurumun etkinlikleri vardı bi spor etkinliği... benim vizelere gireceğim şehirde oluyor turnuvalar ve çalştığı kurumda ki öğrencilerin başına görevli olarak onu yolluyorlar ve o da benim vizelere gireceğim şehirle onun turnuvaların olacağı şehir aynı olunca ve tarihlerde çakışınca uça uça görevli olarak gelmeyi kabul ediyor ve biz o şehirde buluştuk... İlk kez görüştük... Onunla kısa bi süre sonra yanyana geleceğim hiç aklıma gelmezdi ve gelmemiz için de hiç bi sebep yoktu... çünkü tanışmamız sadece bilgi paylaşımıydı ve benden yaklaşık 630 km uzaktaydı hani bi araya gelmemz için bi sebep yoktu... böyle bi tesadüf olunca görüştük ve söyledikleri doğruydu gerçekten... Gerçekten devlet memuruydu... çalştığı kurumun misafrhanesinde kaldım referans oldu.... kimliğini, mesleki kimlik kartını vsss.... Ve çalıştığı kurumun o buluştuğumuz şehirdeki kurumunda da beni misafir etti ve bütün günümüz kurumun psor salonunda geçti ve kendi gibi meslektaşları da vardı yani tam anlamyla ortamını gördüm ve söylediği şeyler doğruydu ve ikna oldum.. çünkü nette tanıştığım birine güvenemezdm.... Ben sınava biraz erken gelmiştim onunla daha fazla görüşmek için...... 5 gün boyunca dolaştık gezdik.... ve çok tuhaf oldum.... evime geri dönerken içimde bi burukluk oldu