• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

ududub

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.679
2
156
Ankara
Yardımınıza İhtiyacım Kızlar Nisanda Allah Kısmet Ederse Düğünüm Olacak.Hayalimde Hep Düğünüm Olacağı Yere Nikah Memurunu Getirip Gelinliğimle Nikahımın Olması Vardı.Duyduğuma Göre Biraz Tuzluya Geliyormuş 500-600'e Falan:çok üzgünüm: Sizce Doğrumu Aranızda Böyle Yapan Oldumu?Olduysa Nekadar Para Verdiniz?Yardımlarınızı Bekliyorum Canlarım.Şimdiden Hepinize TEŞEKKÜRLER..

Canim bende bu yaz allah kismet ederse evleniyorum, ve bende nikah memurunu getirtmek istiyorum.

Henüz tam bi bilgi edinemedim fakat burda bir konuda bir arkadasin arastirdigini okumustum ve aynen o verdigin rakamlar civarinda geliyormus nikah memur efendimiz...

gercektenmi canım yaa:( eger öyleyse sanırım hayallerim suya düşecektir.neden okadar pahalı birfiyat istiyorki yaa hani 100 dese yine tamam diyecem ama 500-600 de beni aşar.sen ne yapmayı planlıyorsun bu durumda?

gercekten cok pahali, benim dügünüm büyük bi ihtimal kir dügünü olacagi icin salon masrafimiz yok onun yerine memuru getirtebilecegim, yoksa cok yüksek bi rakam gercekten ;(

Belki sehirden sehire fiyatlar degisir, ki hic sanmiyorum, ama sen bi ankarada arastirsan?
Bide simdi su aklima geldi sanirim bide hangi saatlerde geldigine göre degisiyor..yalan söylemek istemiyorum cünkü inan tam hatirlamiyorum ama aksam 8den sonra gelince mi bu kadar pahali oluyormus ne..

Yani anlayacagin bunun bide saatler var canim benim..

seni cok iyi anlayabiliyorum, bir kiz dügünü hayallerde oldugu gibi olsun ister bende kir dügünü istemiyordum ama napalim :((

Nikah memurunu düğün yapılacak yere getirtmek o kadar da pahallı bir şey değil.İzmir'in göbeğinde evlendim.Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl verdik.Yalnız birkaç gün öncesinden nikah memurunu cebinden arayın.Düğününüzün olacağı gün de ilk işiniz onu aramak olsun.kaydirigubbakcemile2

tatlım sanslıymıssın sen okadar masrafa girdikki bide nikah memuru için bu abartı rakamı verirsek evin yolunu bulmakta zorlanırız sanırım.benim gecen sene bir arkadasım evlendi düğün salonuna cağırdılar memuru aksam 8 de olmustu düğün 500 ytl istemiş nikah memuru ayy yaa sinir oldum:( buarada neden kır düğünü istemiyorsun canım? keske bizde yapabilseydik ama öyle sansımız yoktu:( malum nisanda olacak havalara güven olmaz

Nikah memurunu düğün yapılacak yere getirtmek o kadar da pahallı bir şey değil.İzmir'in göbeğinde evlendim.Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl verdik.Yalnız birkaç gün öncesinden nikah memurunu cebinden arayın.Düğününüzün olacağı gün de ilk işiniz onu aramak olsun.kaydirigubbakcemile2

ciddimisin yaa okadar uçuk rakamlar dolaşıyorki napacağımı sasırdım ben cook istiyorum düğünümde nikahım olmasını

ablam kır düğünü yapmıştı akşam memur oraya geldi ama öyle büyük rakamlar ödendi diye hatırlamıyorum.şayet öyleyse nikah memuru olmak varmış yaa..
evlenen zaten borç içinde evleniyor günah yani yaa..!

valla sana şöyle sölim istanbulda nikah salonunda nikah 430 milyon başka bir yere çağırırsan nikah memurunu 600 tl ye çıkıyor. bende anlam veremiyorum ben 1 ay sonra evleniyorum ve nikah dairesinde olucak düğün yapmıcam 430 tl verdik düşün yani sinir bozucu bir durum:(

canım şimdiden mutluluklar.inan bana ankara nikah yapmak daha zor bilmem biliyormusun atakule diye bir yer burda nikah için 3000 ytl istemişler inana biliyormusun??

tatlım sanslıymıssın sen okadar masrafa girdikki bide nikah memuru için bu abartı rakamı verirsek evin yolunu bulmakta zorlanırız sanırım.benim gecen sene bir arkadasım evlendi düğün salonuna cağırdılar memuru aksam 8 de olmustu düğün 500 ytl istemiş nikah memuru ayy yaa sinir oldum:( buarada neden kır düğünü istemiyorsun canım? keske bizde yapabilseydik ama öyle sansımız yoktu:( malum nisanda olacak havalara güven olmaz

salon bana sanki daha düzenli geliyor :bbo: nisanlim cok istedi, bi kac organizasyon sirket ile görüstü, resim yolladilar bana dekorasyon acisindan bi fikir edinmek icin yavas yavas alisiyorum kaydirigubbakcemile3 bide herkes kir dügünü isterdim deyince daha cok alisiyorum kaydirigubbakcemile3
bakalim artik hayirlisi canim ya..

bak arkadaslarda farkli rakamlar sunmuslar, demek ki sehirden sehire degisiyor..

ablam kır düğünü yapmıştı akşam memur oraya geldi ama öyle büyük rakamlar ödendi diye hatırlamıyorum.şayet öyleyse nikah memuru olmak varmış yaa..
evlenen zaten borç içinde evleniyor günah yani yaa..!

canım nezamandı ablanın düğünü??bide nekadar ödemişler kesin ögrenebilirmisin

ciddimisin yaa okadar uçuk rakamlar dolaşıyorki napacağımı sasırdım ben cook istiyorum düğünümde nikahım olmasını

Şehirden şehire ,belediyelerden belediyeye değişiyor sanırım.İzmir'in en güzel,pahallı semtlerinden birinden bahsediyorum.İstanbul pahallıdır diğer yerlere göre.Ankara'yı bilemeyeceğim.Bir de taksi parası vermiştik,akşam 20:30 'da kıyılmıştı nikahımız.Belediyeye gidip danışsanız bilgi verirler.a.s.

salon bana sanki daha düzenli geliyor :bbo: nisanlim cok istedi, bi kac organizasyon sirket ile görüstü, resim yolladilar bana dekorasyon acisindan bi fikir edinmek icin yavas yavas alisiyorum kaydirigubbakcemile3 bide herkes kir dügünü isterdim deyince daha cok alisiyorum kaydirigubbakcemile3
bakalim artik hayirlisi canim ya..

bak arkadaslarda farkli rakamlar sunmuslar, demek ki sehirden sehire degisiyor..

rahat ol emin olki kır düğünün ayrı bir havası vardır canım coook güsel olacaktır ben eminim:dance:

efet herkes farklı rakamlar sunuyor kafam karıştı inşallah uygun bir fiyata gelir nikah memuruda acır bu evlenecek insanlara

yazık günah yaaa ben sırf bu yüzden hafta içi evlenelim demiştim nişanlıma ama kabul etmemişti bizde verdik tabi o parayı. seni çok iyi anlıyorum benimde en büyük hayalimdi düğünümde nikahım kıyılsın ama sonradan düşününce vageçtim nikah yapıp akşamada eğlence yapıcam hihoyyyt[/Q

herhalde bende hayallerimden feragat etmek zorunda kalacam sanırım yaaa ellerini vicdanlarına koymayı davet ediyorum artık onlara

Şehirden şehire ,belediyelerden belediyeye değişiyor sanırım.İzmir'in en güzel,pahallı semtlerinden birinden bahsediyorum.İstanbul pahallıdır diğer yerlere göre.Ankara'yı bilemeyeceğim.Bir de taksi parası vermiştik,akşam 20:30 'da kıyılmıştı nikahımız.Belediyeye gidip danışsanız bilgi verirler.a.s.

peki hafta içimi olmustu senin düğünün cünkü anca ozaman düşük bir rakamla karşılasabiliyormusuz

Ben nikah memuru olmayan düğün görmedimki tabiki olacak parası neyse vercekler

Bizde salona çağardık memuru, 2,5 yıl önce tam tamına masraflar dahil 240 ytl verdik..
ama benim bildiğim yere göre değişiyo, şöyle söyleyim; biz k.yaka belediyesine ödedik
ama bornova belediyesinde ücret daha azdı, sebebini bilmiyorum ama öyleydi...
ama 500-600 kadar uçuk bir rakam olcağını sanmıyorum...

olmayabiliyor nikah memuru söyle oluyorki canım nikahını düğünden 1 hafta önce falan nikah dairesine gidip yaptırıyosun.benimanlatmak istediğimdüğünün olduğu gün nikah memurunu düğün salonuna nekadara getirebiliyorsun?

peki hafta içimi olmustu senin düğünün cünkü anca ozaman düşük bir rakamla karşılasabiliyormusuz

Haftaiçi oldu mecburen ,çünkü 15 gün öncesinden aldık tarihi.Hafta sonları hep doluydu.:kızgın:Ama haftaiçi olması neyse ki bir şeyi değiştirmedi,kalabalıktı,herkes geldi. Herkes haftasonu oldu mu yazlığa kaçar bizim oralarda.Haftasonu fiyatı da 450 'dir herhalde.Haftaiçi yapsanız ?

Back
X