• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar Nikahım ve Düğünüm Farklı Tarihlerde Ama Nikahta Ne giyeceğim ben??

hadi yaa ne güzelll:12:
modaevinde falan mı calısıyosun eglenceli olsa gerek :23:
kendi gelinliğini kendi ellerinle mi diktin yoksa :16:
ben öğretmenm :46:

Aslında Eğlenceliydi evet ama sanırım sıkıldım ben bu meslekten :)) zaten arife günü son olucak benimde,izin alıp çıkamıyorum biryere en iyisi düğüne kadar çalışmamak dedim :)) kendi gelinğimide kendim dikicem inşallahhh dha prova bile olamadım yogunluktan kafayı yiycem hiç sormaa canımm :)) aaa öğretmenmisinnn.. benim kayınvalidemde sosyal bilgiler öğretmeni.. sen ne öğretmenisin canımm ?

Aslında Eğlenceliydi evet ama sanırım sıkıldım ben bu meslekten :)) zaten arife günü son olucak benimde,izin alıp çıkamıyorum biryere en iyisi düğüne kadar çalışmamak dedim :)) kendi gelinğimide kendim dikicem inşallahhh dha prova bile olamadım yogunluktan kafayı yiycem hiç sormaa canımm :)) aaa öğretmenmisinnn.. benim kayınvalidemde sosyal bilgiler öğretmeni.. sen ne öğretmenisin canımm ?

hmm ben gelinlik denerken cok eglendim de demekki sürekli içinde olunca o da sıkıyor bi yerden sonra :27:
hmm iyi olur ya hem rahat rahat hazırlanır hem de biraz dinlenirsin :13:
sınıf ögretmeniyim cnm

hmm ben gelinlik denerken cok eglendim de demekki sürekli içinde olunca o da sıkıyor bi yerden sonra :27:
hmm iyi olur ya hem rahat rahat hazırlanır hem de biraz dinlenirsin :13:
sınıf ögretmeniyim cnm

öyle canım benim ya bende öyle düşünüyorum:) hımm anladımmm :9:

bende simdilik tatildeyim ya balayından sonra hemen okula başlıcam zor gelicek baya :52:

ayyy doğruuu kıyamamm yaaa kötü olcak ciddeen düğün tarihini biraz erken seçseymişssiniz keske :(

Harika seçim :52:
Şapka ve eldiven takmayı unutma sakın, çok ayrı bi hava katar :34:
Mutluluklar :16:

nikahım kıyıldı bile canımm:) duvak taktım şapka yerine :)
teşekkür ederimm :9:

Son düzenleme:

ayyy doğruuu kıyamamm yaaa kötü olcak ciddeen düğün tarihini biraz erken seçseymişssiniz keske :(

nikahım kıyıldı bile canımm:) duvak taktım şapka yerine :)
teşekkür ederimm :9:

kısmet canım ya aslında bizde daha erken düşünmüştük ama istedigimiz salon bu tarihte bostu ancak :12:
ama 15 eylülün de bizim için cok büyük anlamı var o yüzden bu tarihe karar verdik :16:

Back
X