Tüp Bebek Merkezleri Kızlar niye dondurulmuş embriyom kalmadı diyenler cevap bulanlar yada arayanlar

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
Selam kızlar bir tüp bebek denemem oldu 12 tane toplandı 7 si işleme alındı üçüncü günü 1.kalite 8 hücreli 2.kalite 9.hücreli konuldu 5.güne diğer yumoşlar kalmadı

şimdi genetik test sonucu bekliyorum sizde böyle şeyler yaşadınızmı yada genetiğe gidipte sorununu öğrenen yada sorununu hala öğrenemeyen varmı cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar

bende aynı dertten müzderibim dün negatif sonucumu aldım halen atlatamadım

kafamda hep soru işareti

benimde 11 yumurtam oldu 1 boş cıktı 10 tane dolu cıktı 10 taneyede işlem görüldü 2. günden sonra yavaşlama oldu embiriyolarımda dr belkide tranver yapmam dedi kendini hazxırla dedi dedi 5. güne bekleticem dedi

ALLAHA hamd olsun 5. güne 2 tane embiriyom oldu transverden 1 gün önce cözdürdü dr 6. gün embiyosu oldu kegıtta blast yazıyodu

dünde 15. gündü test günümdü yaptım negatif cıktı hatta iki yere yaptırdım pazartesi 1. 20 salı günü ise 0.18 cıkmış

yani böyle eşimin morfolojiside yüzde 5

size dr bişi dedimi

dr bana daha cok yumurta kalitemden kaynaklandıgını söyledi eşimdede varikosel var hepsi birbirini buldu galiba

ben tedaviye başlamadan genetik testlerimi yaptırmıştım

sen kac yılllık evlisin benim ilk denememdi daha öncede 3 kere aşılama yaptırdık yine olmadı

size bi tedavi şekli söyledimi dr bende merak ediyorum bizim gibi olanlar varsa yazsın lütfen

Canım bende öncesinde takip yaptırdım 2 kez aşılama oldu birde bu tüp oldu işte hepsinden negatif aldım ilk takipte kimyasal gebelik geçirdim
ben 4,5 yıllık evliyim 2,5 yıldır deniyoruz eşimin morfolojisi %11 çıktı en son ondan önce %2-3 arası değişiyodu

bende adet düzensizliği var ilk pko dediler sonra hormonlar normal çıkınca pko yok sadece yumurtan çok dediler buda güzel bişi dediler ama bende tekrarlayan kistler oluyor folikül kistmiymiş neymiş birde prolaktinim yükseliyor arada bence bnlarda etken olmamasına eşimde varikosel araştırıldı 3-4 doktor gitti çıkmadı ileri hızlıda problem var eşimde sayıda problem yok

bende toplandı yumurtalar işleme alındı ben 5.gün transferi istedim 3.gün hastaneye çağırdılar dediler 3.yada 5.gün çok farketmez yumurta kaliteniz iyi bugün transfer yapalım 5.günede diğer kalan embriyoları donduralım dediler ama 5.gün beni aradılar dond.kalmadı diye olsun dedim en azından bunlar kaliteli sonra daha test gününe 2 gün kala adet oldum dumur ben hatta hastaneyi aradım kanamam var diye onlar jele devam et dediler ben dayanamadım kan testi yaptım negatif hastaneye doktora gittim 0,100 de oaradan bi sonuç aldım sonra doktor demezmi bana belki bu koyduğumuz embriyolarda belki hiç yaşamadılar pofffffffff içim acıdı yaa şimdide genetik testleri istedi bakalım bunlar çıksın ben bahçeciye gidicem galiba buradan yüzüm gülmedi allahım yardım etsin hepimize

Ben transferden sonra ne folikasid e coraspin tarzı bişi içtim sadece jel kullandım bizim doktor rahatsızlığı olmayan herkese aynı şeyi uyguluyor benle 2 gün arası olan kızada aynı şeyi uygulamış meğer kızda pıhtı sorunu varmış hem folikasid hemde coraspin kullanıyor şimdi

banada adet düzensizliğim var diye duphaston verdi 2.tüpü bu ay olmam lazımdı aslında doktor bu ay gelmemi istemişti ben gitmedim zati testlerimide yeni verdim

bende bahcecide yaptırdım

bendende dr istemedi ben zorla istedim genetik testlerinide kan pıhtılaşma testlerinide kan pıhtılaşması cıktı bende igne vuruldum sabah akşam ama yine olmadı

kendimi cok kötü hissediyorum

bende 27 yaşındayım 4 yıllıkda evliyim ilk günden beride istiyoruz olmadı nassip deyilmiş ALLAHIMDAN hep hayırlısını saglıklısını istedim demekki böylesi hayırlıymış

haberleşelim adet olunca dr gidicem bakalım ne diycek bana

kilom var benim son gittiyimde eyer bu olmassa seni ilk önce zayıflatıcaz dedi 83kiloyum

senin kilo problemin varmı

bende bahcecide yaptırdım

bendende dr istemedi ben zorla istedim genetik testlerinide kan pıhtılaşma testlerinide kan pıhtılaşması cıktı bende igne vuruldum sabah akşam ama yine olmadı

kendimi cok kötü hissediyorum

bende 27 yaşındayım 4 yıllıkda evliyim ilk günden beride istiyoruz olmadı nassip deyilmiş allahımdan hep hayırlısını saglıklısını istedim demekki böylesi hayırlıymış

haberleşelim adet olunca dr gidicem bakalım ne diycek bana

kilom var benim son gittiyimde eyer bu olmassa seni ilk önce zayıflatıcaz dedi 83kiloyum

senin kilo problemin varmı

haberleşelim canım

bak işte sen gene akıllı çıktın benim hiç aklıma gelmedi genetik sonradan doktor istedi ben bilsem baştan yaptırırdım
ben genetikleri yaparken dna fragmantasyonuda yaptırdım eşime morfolojide bozuk olanlar yaptırmış genelde spermden bakılıyor şükür sorun çıkmadı onda

bende 28 yaşındayım canım eşim 30 yok canım bende kilo problemi 54 kiloyum 165 cm boyum bende nodülde vardı sn gittiğimde kayboldu kilo yapar demişti doktorlar ama yapmadı şükür zati bu hormon ilaçlarıda kilo yapıyor ben 50-52 arasındaydım 54 e çıktım halada çıkacak gibiyim spor ve su en iyisi canım ben endokrin doktorunada gittim hormon bozukluğu falan varmı diye çıkmadı ama hafif egzersiz yapmamız lazım bide suda vucud dengemizi sağlıyor ben pek su içmemde su içmem gerektiğini söyledi

haberleşelim canım

bak işte sen gene akıllı çıktın benim hiç aklıma gelmedi genetik sonradan doktor istedi ben bilsem baştan yaptırırdım
ben genetikleri yaparken dna fragmantasyonuda yaptırdım eşime morfolojide bozuk olanlar yaptırmış genelde spermden bakılıyor şükür sorun çıkmadı onda

bende 28 yaşındayım canım eşim 30 yok canım bende kilo problemi 54 kiloyum 165 cm boyum bende nodülde vardı sn gittiğimde kayboldu kilo yapar demişti doktorlar ama yapmadı şükür zati bu hormon ilaçlarıda kilo yapıyor ben 50-52 arasındaydım 54 e çıktım halada çıkacak gibiyim spor ve su en iyisi canım ben endokrin doktorunada gittim hormon bozukluğu falan varmı diye çıkmadı ama hafif egzersiz yapmamız lazım bide suda vucud dengemizi sağlıyor ben pek su içmemde su içmem gerektiğini söyledi
sen cok iyisin ya kilon cok iyi
eşine o testi nerde yaptırdın bide pahalı bi test mi fiyatı ne kadar istanbulda yapan bi yer yok diye biliyodum hep ankarada yaptırıyolardı benimde aklıma o takılıyo aslında bizde yaptırmamız lazım

Son düzenleme:
Benim ilk denememdi; 26 yumurta olusmustu 20 tanesi olgundu. 19 tanesi döllenmistı ama 3. güne 2 tane embriyo kalmıstı çok üzülmüstük kalitesizmiş diye sonuç negatif tabi:25:

Kuzum sen genetikleri yaptır 1
yumurta kalitesi için mutlaka bişeyler kullan 2
prolaktin seviyeni falan kontrol ettir 3
endimetrium kalınlığın nasıldı bunu öğren 4

eşinin değerleride iyiyse sen kendine bi bakım yap siz niye tüp yaptınız canım

rahim duvarı kalınlığı iyi dediler. Ben zaten 2 ay öncesinden bal, çörekotu, tarçın karışımını kullanmıştım faydası olmadı heralde. Biz genetik test istedik ama dr gerek yok dedı kalan 2 embriyom 1. kalitedeydi ondan heralde

Peki transferden sonra bişi kullandınmı foliktik coraspindir
benimde 1 tanesi 1.kalite 1 tanesi 2.kalite idi ama olmadı kuzu
sen bence doktorunla konuş tekrar tekrar aynı sorunları yaşamaktansa baştan soru işareti kalmadan başlamak daha iyi bence
bide yaş kaç kuzum

sadece jel kullandım bide hormonlarım yükselmişti onun içinde dostınex vermisti. daha dün konustuk merkezle 5. gün transferi için ama yokmuş tercih etmiyorlarmış bizde şaştık test de istemiyorlar

Back
X