Canım bende öncesinde takip yaptırdım 2 kez aşılama oldu birde bu tüp oldu işte hepsinden negatif aldım ilk takipte kimyasal gebelik geçirdim
ben 4,5 yıllık evliyim 2,5 yıldır deniyoruz eşimin morfolojisi %11 çıktı en son ondan önce %2-3 arası değişiyodu
bende adet düzensizliği var ilk pko dediler sonra hormonlar normal çıkınca pko yok sadece yumurtan çok dediler buda güzel bişi dediler ama bende tekrarlayan kistler oluyor folikül kistmiymiş neymiş birde prolaktinim yükseliyor arada bence bnlarda etken olmamasına eşimde varikosel araştırıldı 3-4 doktor gitti çıkmadı ileri hızlıda problem var eşimde sayıda problem yok
bende toplandı yumurtalar işleme alındı ben 5.gün transferi istedim 3.gün hastaneye çağırdılar dediler 3.yada 5.gün çok farketmez yumurta kaliteniz iyi bugün transfer yapalım 5.günede diğer kalan embriyoları donduralım dediler ama 5.gün beni aradılar dond.kalmadı diye olsun dedim en azından bunlar kaliteli sonra daha test gününe 2 gün kala adet oldum dumur ben hatta hastaneyi aradım kanamam var diye onlar jele devam et dediler ben dayanamadım kan testi yaptım negatif hastaneye doktora gittim 0,100 de oaradan bi sonuç aldım sonra doktor demezmi bana belki bu koyduğumuz embriyolarda belki hiç yaşamadılar pofffffffff içim acıdı yaa şimdide genetik testleri istedi bakalım bunlar çıksın ben bahçeciye gidicem galiba buradan yüzüm gülmedi allahım yardım etsin hepimize