Kızlar nolur akıl verin kafayı yiyeceğim ?

Olmuş bitmiş abisinlede konuşmak zorunda değilsiniz herkes işini yapsın bence sabahları karşılaştığınız bir günaydın deyin gecin yerinize oturun yeter güçlü durun lütfen.

Olmuş bitmiş abisinlede konuşmak zorunda değilsiniz herkes işini yapsın bence sabahları karşılaştığınız bir günaydın deyin gecin yerinize oturun yeter güçlü durun lütfen.
Sanırım haklısınız ben niye kendimi konuşmak zorunda hissettim bilmiyorum. Sizin dediğiniz hayet akıllaca

abisi belki sizi hatırlamayacak bile zaten hatırlasa da onu ilgilendiren birşey olmayacak hiçbirşey anlatmak zorunda değilsiniz rahat olun

Gerçekten de fazla kaptırmışsınız kendinizi. Ortada bir ilişki yokmuş ki. 15 gün konuşulmayan ilişki mi olur?
Abisi sormaz zaten ama sorarsa da aynen böyle söyleyin, "ortada bir şey yoktu ki, konuşulacak bir şey yok" deyip geçin.

İçten içe sizden ona haber gitmesini istiyor gibisiniz. Her şeyi kafanızda kurmussunuz. Abisi sizin servisinizde olsa ne olmasa ne?
Bir de kader bizi tekrar bir araya getirecek falan yazmışsınız. Komik duruyor.

Gerçekten kendinizi çok kaptırmışsınız. Abisini ne ilgilendirir sizin yaşadığınız ilişki veya kardeşinin yaşadığı ilişki? Bence hiç sorgulamaz bile, sizi hatırlasa da hatırlamamış gibi yapar. Sakın abisine anlatmak gibi bir hataya düşmeyin. İlla konuyu açarsa kapatın kalkıp abisine kardeşini çekiştirecek haliniz yok herhalde

Beni sessiz sedasız terkeden bir adam olmuştu. Oysa süreç içinde ilgisizliğinden yakınarak defalarca ayrılalım dediğimde her seferinde dünyanın en ilgilisi oluyor hatta ailelerimiz tanışsın adını koyalım diyordu. İlgisiz dediğim beni 15 gün arayıp sormaz ben ayrılalım deyince de sen beni beğenmedin beni bırakıp gitmek için bahane arıyorsun demeleri olurdu. Bende gerçekten bana dair birşeyler var zannettim içinde 8 ay böyle sürdü. Ve birgün ben yeter artık deyip ayrılma kararı aldım. Beddua hakaret ne varsa saydım. Bana sen kendini fazla kaptırmışsın demek oldu son sözü. Ben aylarca kendime gelemedim yemez içmez haldeydim. Ve kader bizi sanırım tekrar biraraya getirecek. Onların mahallesindeki okula görevlendirildim öğretmen olarak. Abisi de o okulun servis şöförü. Okula ulaşım zor olduğundan beni de servis alacak ve büyük ihtimalle bu onun abisi olacak. Beni simayen tanımasa da abisi kimlerdensin falan derken isminden mesleğimden zaten benim kardeşinin eski sevgilisi olduğumu anlayacak. Sizce abisi bana geçmişle ilgili soru sorarsa ne demeliyim. Bana yaşattıklarını anlatmalı mı yoksa konuşmak istemiyorum mu demeliyim nasıl daha güçlü görünürüm.

Servis şoförü size niye “kimlerdensin” desin ya. Geçin arkaya, mesafeli olun. Normalde öyle olur zaten. Kimseyle muhabbet etmek zorunda değilsiniz. Ayrıca servis şoförünün o olacağı da belli değil. Biraz paranoyak gördüm sizi.

Beni sessiz sedasız terkeden bir adam olmuştu. Oysa süreç içinde ilgisizliğinden yakınarak defalarca ayrılalım dediğimde her seferinde dünyanın en ilgilisi oluyor hatta ailelerimiz tanışsın adını koyalım diyordu. İlgisiz dediğim beni 15 gün arayıp sormaz ben ayrılalım deyince de sen beni beğenmedin beni bırakıp gitmek için bahane arıyorsun demeleri olurdu. Bende gerçekten bana dair birşeyler var zannettim içinde 8 ay böyle sürdü. Ve birgün ben yeter artık deyip ayrılma kararı aldım. Beddua hakaret ne varsa saydım. Bana sen kendini fazla kaptırmışsın demek oldu son sözü. Ben aylarca kendime gelemedim yemez içmez haldeydim. Ve kader bizi sanırım tekrar biraraya getirecek. Onların mahallesindeki okula görevlendirildim öğretmen olarak. Abisi de o okulun servis şöförü. Okula ulaşım zor olduğundan beni de servis alacak ve büyük ihtimalle bu onun abisi olacak. Beni simayen tanımasa da abisi kimlerdensin falan derken isminden mesleğimden zaten benim kardeşinin eski sevgilisi olduğumu anlayacak. Sizce abisi bana geçmişle ilgili soru sorarsa ne demeliyim. Bana yaşattıklarını anlatmalı mı yoksa konuşmak istemiyorum mu demeliyim nasıl daha güçlü görünürüm.

Ne münasebet kimseye birşey anlatmak zorunda değilsiniz. Mümkünse mesafeli durun günaydın iyi günler şeklinde. Servis yolculuğunda takın kulaklığınızı da

Back
X