kizlar nolur bakin cok kotuyum

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
iyi geceler arkadaslar
3 ay once kemik yukseltme islemi ile 2 tane implant yaptirdim surekli bogaz enfeksiyonu oluyorum. 9 kez bogaz enfeksiyonu 1 kez de urtiker gecirdim. dilimde hem renk degisikligi hem de tuylenme oldu. boyle bi durumla karsilasan oldu mu hic lutfen yardim edin kafam karisti.
simdiden tesekkurler.

Canım geçmiş olsun. Doktora gitmedin mi? En iyi çözüm doktora gitmen. İmplanta mı bağlı şikayetlerin, önce bundan emin olman lazım.

gittim cnm gitmez miyim defalarca gittim hicbiri bir sey demedi. dilim icin gittim ilac yan etkisidir dedi, bogaz rnfekdiyonu icin de halsiz kalmis olabilir vucud dediler elim bos döndum
Oldukça yaratıcı teşhisler.
Bence bi de üniversite hastanesine git. Yani ne bileyim gitmeye devam et bir çözüm bulana kadar.

Geçmiş olsun. Ablamın ağzında sürekli liken planus çıkıyordu. Dişindeki dolguyu söktürdükten sonra bir daha çıkmadı. Tam o taraftaydı liken desem.
Boğaz kültürü aldırıp onu da enfeksiyon bölümünden mikrobiyolojiye göndertin.
İmplant da masum değil bence. Dr.lar ablama da dolgudan olmaz demişti. Israrcı olun ciddi birşey yaşıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.

Ama sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon durumu var, boğaz kültürü yapmadılar mı?
Tabi doktor daha iyi bilir ne yapacağını da, bence sıkıntının kaynağını bulun.
yok cnm yapmadilar pazartesi yine gtcm fakulteye bu kez dayatacam artik bana bir sey soylemeleri icin implantta hicbir sorun yok ama tum bu durumlar da implanttan sonra oldu

Geçmiş olsun. Ablamın ağzında sürekli liken planus çıkıyordu. Dişindeki dolguyu söktürdükten sonra bir daha çıkmadı. Tam o taraftaydı liken desem.
Boğaz kültürü aldırıp onu da enfeksiyon bölümünden mikrobiyolojiye göndertin.
İmplant da masum değil bence. Dr.lar ablama da dolgudan olmaz demişti. Israrcı olun ciddi birşey yaşıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.
cok tsk ederm cnm aynen israrci olcam

evet su anda da bogazimda enfeksiyon var implantlar sag ustte bogaziminn da her zaman sag tarafi enfeksiyon yapiyor
Olmaz öyle şey
Enfeksiyon öyle hemen geçip tekrarlamaz o kadar kısa sürede
Kronikleşmiş bir enfeksiyon ama onunda implantla alakası olduğunu sanmıyorum
İmplantı kendisinde sıkıntı olsa hadi bulaştı diyelim ama o da yok
Antibiyotik bitikten sonra kontrole gidin yetersiz geliyor demekki

Boğaz kültürüyle mikrobiyolojiden enfeksiyonun hangi bakteriden kaynaklandığını tespit edecekler. Antibiyotikleri sakın ezbere kullanmayın. Bakterinize uygun antibiyotik olmadığı sürece hiçbir faydası yok aksine zararı var. Belki bugüne kadar bu yüzden geçmedi. Dilinizdeki tüylenme vs bunlar da çok ciddi şeyler. Bunun sebebi ne olabilir araştırılması lazım.

Boğaz kültürüyle mikrobiyolojiden enfeksiyonun hangi bakteriden kaynaklandığını tespit edecekler. Antibiyotikleri sakın ezbere kullanmayın. Bakterinize uygun antibiyotik olmadığı sürece hiçbir faydası yok aksine zararı var. Belki bugüne kadar bu yüzden geçmedi. Dilinizdeki tüylenme vs bunlar da çok ciddi şeyler. Bunun sebebi ne olabilir araştırılması lazım.
cnm dis tedavim 1 yildir suruyo antibiyotikten dolayi bagisiklik sistemim coktu artik kullanamiyorum
bogaz enfeksiyonu icin de surekli penos veriyolar o da 2. enfeksiyon vakasinda patladi urtiker gecirdim. yani ilac kullanamiyorum su an sastim kaldim parol ictim sadece sarimsak falan yutsam mi diye dusunuyorun kulagim kapandi inan
dilim icin de gittim mantar veya herhangi bir enfeksiyon cikmadi kür yapildi. gargaradan olmus olabilirmis icinde bi madde varmis onun nedeni belli de iyilesmiyo

Antibiyotikler bağırsak florasını bitiriyor. Probiyotik al düzenli iç. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış. Ev yapımı elma sirkesi, yoğurt, fermente lahana ye düzenli. Doktorlar sana kültür yapmadan antibiyotik yazarsa kabul etme. Kültürün yapılsın ona göre hangi antibiyotik uygun ortaya bir çıksın. Ona göre iğne ya da hap ne ise al iç. Bu arada da destek vitaminlerini de al. Her antibiyotik bitiminde kontrole git. Tekrar kültür yapılsın enfeksiyon kuruyana kadar bu şekilde devam et. Ben bir senede bu şekilde sinüzitimi kuruttum. Bağışıklık sistemin çökmemiştir merak etme zayıflıyor onu da güçlendirebilirsin. Korkma canım. Ürtiker fazla kullanman da yan etki yapmış ondan olmuştur. Zaten peros iyi gelse şimdiye kadar kururdu. Sen kültür yaptırmadan artık hiçbir antibiyotiği içme. Antibiyotik içerken doktor yazmasa bile mutlaka probiyotik bir hap al günde iki doz iç. Bir zararı yok korkma.

Antibiyotikler bağırsak florasını bitiriyor. Probiyotik al düzenli iç. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış. Ev yapımı elma sirkesi, yoğurt, fermente lahana ye düzenli. Doktorlar sana kültür yapmadan antibiyotik yazarsa kabul etme. Kültürün yapılsın ona göre hangi antibiyotik uygun ortaya bir çıksın. Ona göre iğne ya da hap ne ise al iç. Bu arada da destek vitaminlerini de al. Her antibiyotik bitiminde kontrole git. Tekrar kültür yapılsın enfeksiyon kuruyana kadar bu şekilde devam et. Ben bir senede bu şekilde sinüzitimi kuruttum. Bağışıklık sistemin çökmemiştir merak etme zayıflıyor onu da güçlendirebilirsin. Korkma canım. Ürtiker fazla kullanman da yan etki yapmış ondan olmuştur. Zaten peros iyi gelse şimdiye kadar kururdu. Sen kültür yaptırmadan artık hiçbir antibiyotiği içme. Antibiyotik içerken doktor yazmasa bile mutlaka probiyotik bir hap al günde iki doz iç. Bir zararı yok korkma.
cok tsk ederim tavsiyelerin icin canim bugun alcam eczaneden probiyotik

cok tsk ederim tavsiyelerin icin canim bugun alcam eczaneden probiyotik
Rica ederim ne demek. Sakın enfeksiyon testlerini ihmal etme olur mu canım. Sorununu tamamen çözene kadar araştır. Allah yardımcın olsun. İyi olduğunda da nasıl oldun neler yaşadın yaz lütfen. Aynı sorunla karşılaşanlar faydalanabilsin.

Back
X