kizlar nolur bakin cok kotuyum

Rica ederim ne demek. Sakın enfeksiyon testlerini ihmal etme olur mu canım. Sorununu tamamen çözene kadar araştır. Allah yardımcın olsun. İyi olduğunda da nasıl oldun neler yaşadın yaz lütfen. Aynı sorunla karşılaşanlar faydalanabilsin.
cok tsk ederim cnm. bugun gittim kan verdim agzimin icinden sivi numunesi aldilar sinuclar yarina kaldi. ins hallederim destegin icin cok tsk ederim

Bu ara diş tedavisi olanlarda enfeksiyon nedense sık oluyor,benimde oldu bir ayda zor iyileştim.
Doktor bağışıklığınız düşmüş olabilir diyor,hiç sanmıyorum.

cok tsk ederim cnm. bugun gittim kan verdim agzimin icinden sivi numunesi aldilar sinuclar yarina kaldi. ins hallederim destegin icin cok tsk ederim

İmplant ile kemik arasında mikro boşluklar oluyormuş. Bazen o boşluğa denk gelen yerlerde enfeksiyon olabiliyormuş. İmplant taktırdıktan veya kanal tedavisi yaptırdıktan sonra tüm sağlıkları etkilenen bir sürü insanın hikayesi var yabancı forumlarda.

cahilligimi mazur gorun kemik yukseltme ne acaba
hurmelek cene kemigi zamanla incelmeye basliyor dis olmadigi icin o yuzden implantin kaynayabilmesi icin kemik tozu ilavesi yapilyor o da 6 ay gibi bi surede kemiklesiyor. buna kemik yukseltme diyolar benim tum sagligim bozuldu nolcam hic bilmiyorm

Back
X