- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
Kızlar gebelik testi atacağım aktif olan arkadaşlar rica etsem bakabilir misiniz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbirinde çift çizgi göremedim malesef
Çok silik minik bi çizgi var gibi geldi sizlerle paylaşmak istedim emin olmak içinİkinci çizgi yok malesef
Çok erken yapmışsın canm gününden geçmesini bekle bence
Sende YÖK diyorsun sanırım bu mesajdan anladığım kadarıylaÇok erken yapmışsın canm gününden geçmesini bekle bence
Var demeyi çok isterdim seni çok iyi anlıyorum ama malesef yok ama umudunu yitirme regl olana kadar hep umut vardır rwglin geçmesini bekle ozaman kesi cikarSende YÖK diyorsun sanırım bu mesajdan anladığım kadarıyla![]()
Bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımÇok erken yapmışsın canm gününden geçmesini bekle bence
Amin canm sağol ama benimde tam belli değil gerçi günümde geçmiş durumda ama geç dollenme olabilir değer düşük 1 hafta beklicem sonra net belki olcak inşallahBu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Allahım yardımcın olsun umarım sağlıklı gebeliktir de sağlıcakla kucağına alırsın dualarım seninle herseyın hayırlısıAmin canm sağol ama benimde tam belli değil gerçi günümde geçmiş durumda ama geç dollenme olabilir değer düşük 1 hafta beklicem sonra net belki olcak inşallah
Amin canm benim benden sonra hayırlı haberler senden olsn inşallah cnm benmAllahım yardımcın olsun umarım sağlıklı gebeliktir de sağlıcakla kucağına alırsın dualarım seninle herseyın hayırlısı
İnşallah kuzum inşallahAmin canm benim benden sonra hayırlı haberler senden olsn inşallah cnm benm
Canim biliyorum zor ama zaman ve sabir dualarini eksik etme bu gibi durumlar insani cildirtir bekle malesef negatifKızlar gebelik testi atacağım aktif olan arkadaşlar rica etsem bakabilir misiniz???
burada çift çizgi yok ama beninde gününden önce çıkmıyordu hiç.
Offff 1 kişi bile minicik bir çizgi çar birkaç gün sonra yine testi tekrarla demediCanim biliyorum zor ama zaman ve sabir dualarini eksik etme bu gibi durumlar insani cildirtir bekle malesef negatif