kizlar nolur bana akil verin

melekmis

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
309
120
323
Ankara
Iyi aksamlar kizlar
Benim derdim kuafor... sacim sari dip boyam gelmisti bende tanidigim bi kuaforum vardi ona gittim. Sacimi aciciyla acti sonra fon cekti ama inanilmaz cig duruyo esim bile yuh o ne oyle dedi...
Bugunum tam bi fiyaskoydu onceki kuaforum isini dort ditluk yapan ama bi o kadarda bilmis biri 8 aydir gidiyordum memnundum ama son zamanlarda surekli ciragina is yaptiriyodu bende defalarca dememe ragmen ilgilenmedi... bende kuaforu degistirdim ve 1 aydir baska kuafore fon cektiriyodum. Tatil hazirlii dip boyamida yaptiriyim dedim guvendim fakat gel gelelim pedikuru yapan kiz sol bas parmagimi resmen parcaladi yara banyli duruyo simdi ve cok sekilsiz oldu tirnaklarim. Hadi neyse pedikuru artik gectim ama sacim benim moralimi cok bozdu agladim bile. Cila atmadi adam bembeyaz duruyo. Adama gittim dedim cok cig duruyo duzeltelim sunudedim yikadikca duzelir dedi israr etmeme ragmen yapmadi artik usteleyemem...
Bana akil verin nolur eeski beni umursamayan kuaforumemi gitmem mantikli yoksa baskasinami cila attiriyim nolursunuz bi yardim edin...

kime yaptırdıysan o düzeltsin, işini düzgün yapsın. Yapmaması diye birşey yok, sert çık biraz

O nasıl kuaför yahu.. saç oriel ile açılıp gönderilir mi deli mi ne. Başka bir kuaföre gidip cila attır canım 15 tl falan

canım kotu olmus ya senin icin yani ben senin yerinde olsam eski kuaförüme gider sacımı bi an önce hallederim sonrasında iyice arastırıp yeni bi kuaför bulurum :))

saçların şu an güzel bir sarıyı tutar, loreal excellence küllü sarıya boya ya a normal sarısı da olabilir, kuaförler de yakma saçını daha fazla

Kuaföre git de ki "sen açıcıyla saçı açıp direk öyle oldu bittiye getirmeyi nerden öğrendin, açıcıdan sonra cila atmadan çiğ duracağını sana ben mi öğreteceğim? Dünya para döktüm ya düzelt ya da yetkili yerlere şikayet edeceğim güzel kardeşim"

Yapamam diye bi'şey diyemez sanırsın hayrına yapıyo hazır pedikürden kaynaklı yaran da duruyoken gidip sesini yükselt

Benim kuaförümün gözünü seviyim geçen kadın geldi saçını kızıla boyattı fotoğraf göstererek ciladan sonra kadın dokunsan ağlıycak çok alev alev oldu ben bu saçla napıcam diye kuaför "ya nolur bakın ben de çok kötü oldum oturun hemen koyultayım lütfen öyle memnuniyetsiz ayrılmayın" dedi...

Son düzenleme:
kime yaptırdıysan o düzeltsin, işini düzgün yapsın. Yapmaması diye birşey yok, sert çık biraz

Gittim dedim duzeltelim dedim yesil olur kullu olursa aralari dedi yapim sert drgil ki...

O nasıl kuaför yahu.. saç oriel ile açılıp gönderilir mi deli mi ne. Başka bir kuaföre gidip cila attır canım 15 tl falan

Bende onu dusunuyorum ama kime guvencem sasirdim yemin ederim...

canım kotu olmus ya senin icin yani ben senin yerinde olsam eski kuaförüme gider sacımı bi an önce hallederim sonrasında iyice arastırıp yeni bi kuaför bulurum :))

Afrasini tafrasini cekmek olum resmen bakarim olmazsa yapmiyosa baska yere artik...

saçların şu an güzel bir sarıyı tutar, loreal excellence küllü sarıya boya ya a normal sarısı da olabilir, kuaförler de yakma saçını daha fazla
Ben becerememki iyice mahvederim...

Oyle bi kuafor bulsam tasinsam bile giderim buranin esnafi garip ...
Yesil olur dedi bende baskin cikamadim...

Bence de yapan kuaföre gidin düzeltsin,sizi mağdur etmiş resmen..

Yesil olurmu ki...beni aptal zannetti oyleyimde sac konusunda salagim resmen yesil olur bilmemne...
Esim sactan anlamadigi halde sacinin dipleri bembeyaz gerisi sari sen ne yaptirdin kendine dedi aglamaktan helak olcam aynaya bakamiyorum hayalet gibi oldum...

Saçmalamış evde kendin boyasan yeşillenme yaparsın da zaten sırf öyle olmasın diye bilir kişiye emanet ediyoruz saçımızı. Bence başka kuaföre git

kızlar saçımı başka bi kuaförde ustaca yaptırdım çok şükür...
yaptırdığım yer bundan sonraki kuaförüm inanılmaz ilgili bakalım inşallah
bi kusur çıkmaz bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…