Kızlar nolur bi bakın şaşırdım kaldım

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
selam kızlar;
son adetimi 6 ağustos 2013 arife gününden bi gece once oldum. bugün ayın 7 si hala adet olmadım ve bi belirti yok. hamilemiyim şimdi. ve korunuyoruzda. ay deliricem ya... Hamile miyim? değil miyim? test alsam anlaşılırmı? midem acaip yanıo bu bir belirtimi?. Panik atağım tuttu ya

selam kızlar;
son adetimi 6 ağustos 2013 arife gününden bi gece once oldum. bugün ayın 7 si hala adet olmadım ve bi belirti yok. hamilemiyim şimdi. ve korunuyoruzda. ay deliricem ya... Hamile miyim? değil miyim? test alsam anlaşılırmı? midem acaip yanıo bu bir belirtimi?. Panik atağım tuttu ya

Bazen gecikebiliyor canım sakin ol biraz sabret :34:

selam kızlar;

selam :) korunma yöntemine güveniyorsan gecikme olmuş olabilir benım hamılelıgım daha yenı gebelık testınde var ıle yok arası sılık cızgı cıktı ıstersen ıkı tane gebelık testı al bırını yarın sabah dıgerını de ıkı gun sonra yap bakalım cıkacak mı sılıkte olsa :)

eşim korunuyor. korunmadan bir kere beraber olduk ay kızlar kusura bakmayın kafayı yicem ya, hem seviniyorum hem üzülüyorum daha 5 mayısta evlendim ben ya erken diilmi :( ne kadar daha bekleyeyim hiç bu kadar gecikmezdi

eşim korunuyor. korunmadan bir kere beraber olduk ay kızlar kusura bakmayın kafayı yicem ya, hem seviniyorum hem üzülüyorum daha 5 mayısta evlendim ben ya erken diilmi :( ne kadar daha bekleyeyim hiç bu kadar gecikmezdi
üzülme herşeyde bı hayır vardır Allah gonlune gore versın ben 1 temmuzda evlendım sımd yaklasık ı 6 haftalık hamıleyım :) lk zamanlar bende ıstemıyordum ama inan kı cok guzel bır duygu sımdı kendım ac olmasam bıle dolaı acıyorum bebegıme ne faydalı olur kı onu yesem dıyorum .:) :nazar:

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim senin adına:) ya böle karışık duygular içindeyim napcağımı şaşırmış durumdayım. bebekleri çok seviyorum istemiyorda değilim olsa aldırmamda kesinlikle. ama ne bilim işte plansızya acaip hissediyorum.eczaneden test alıp yapıcam yoksa çıldırıcam ya

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim senin adına:) ya böle karışık duygular içindeyim napcağımı şaşırmış durumdayım. bebekleri çok seviyorum istemiyorda değilim olsa aldırmamda kesinlikle. ama ne bilim işte plansızya acaip hissediyorum.eczaneden test alıp yapıcam yoksa çıldırıcam ya

aklında bulunsun sabah ıdrarıyla yapamazsan 4,5 saat ıdrarını tuttuktan sonra da yapabılıyormussun canım.. ıkı farklı markadan al bı de gebelık testını .. canını da sıkma bebegının kalp sesını duyduktan sonra bakalım plansız dıye ısyan edecek mısın :)

aklında bulunsun sabah ıdrarıyla yapamazsan 4,5 saat ıdrarını tuttuktan sonra da yapabılıyormussun canım.. ıkı farklı markadan al bı de gebelık testını .. canını da sıkma bebegının kalp sesını duyduktan sonra bakalım plansız dıye ısyan edecek mısın :)
inş canım inş. heyecandan ölücem artık

inş canım inş. heyecandan ölücem artık

aynı benım gıbısın kan verme ıhtımalın varsa hemen bı gıt kan ver bence en hızlı ve kesın sonucu oradan alırsın yoksa da bugun mutlaka gebelık testını al yarın nobetcı eczane arama meraktan :) :)

Back
X