• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nolur bi yorumda bulunun

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
118
Aylar önce bi akrabamizda karacanin cok güzel 91 parcalik catal kasik bicak takimini görmüstüm anneminde benimde cok hosumuza gitmisti simdi o takimi almanyada buldum 200€ ´ya annem gel alalim diyor ama ben acaba cok daha güzellerini bulurmuyum diye düsünüyorum :uhm: mesaj sayim yeterli olmadigi icin resim yükleyemiyorum linki yolluyorum....nolur 2 dakikanizi ayirip yorumda bulunun kizlar sizce nasil???

ressim.net/a/upload/46b5bf95.jpg

Son düzenleme:
acemilik var :kedi:
ilk link bende aciliyor allah allah

ressim.net/a/upload/46b5bf95.jpg

46b5bf95.jpg

urun bu snrm cnm..

Çok zarifleri var bence de Hisar veya Jumbo modellere bak derim

sapları ince olanlar daha kullanışlı oluyor bence..üzgünüm ama bende beğenmedim

canım ben de arkadaşlarıma katılıyorum.çok daha güzellerini bulabilirsin.acele etme bence.

bak dersin de belki arkadaşın durumu uygun değildir,hisar ya da jumboya....

Cok sükür durumum müsayit yani maddi konuda kisitlama yapmak zorunda degilim canim sadece degisik modeller ariyorum yani her gittigim evde bulabilecegim degilde cok nadir bulunan modellerden...sizin bildiginiz modeller varsa paylasirmisiniz kizlar???

ben beğendim bunun dışında farklı bişey hiç görmedim hep standart takımlar.. bu çok hoşmuş..

bu kadar beğenmeyenin içinde bir etkisi olurmu senin için bilemem ama ben çok farklı ve güzel buldum

olmazmi canim tabiki olur her fikir önemli benim icin kararsizim cünkü gecekten

Back
X