Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanındaki kağıdı atmadıysaan bir oku derim yanlış hatırlamıyorsam beş dakikadan sonrası önemli değil ilk 5 dakikada çıkan netice önemli,zaten bir yarım saat falan geçtimi çift çizgiye dönüşüyo olabiliyo...yani senin ki negatif kanımca.
çok uzun zaman geçtiyse güvenilir olur mu bılmıyorum. Ama hamılelık daha yenıyken bende de o sekılde bır kac saat sonra cızgı cıktıgı olmuştu. Bence yarın fln tekrar yap
bence yarın hemen kan testi yaptır ama yarın pazar pazartesi testi tekrarla umarım çift çizgi hemen çıkar ama silik bile görsen mutlaka kan tahlili yaptır ve değerlerini takip ettir, neden böyle söylüyorsun dersen benim de yarım saat sonra çok silik bi çizgi olmuştu ama ben üstünden yarım saat geçti bu önemli değil demiştim fakat hamileymişim çok sevindik havalara uçtuk ama dış gebelik oldu çok acı çektim eğer o teste güvenip hemen kandan tahlil yaptırmış olsaydım teşhis hemen konur ve bu kadar acı çekmeden atlatabilirdim. Ama ben de böyle oldu diye sen de de olacak değil daha çok yeni olduğu için silik çıkmış olabilir 1 gün bile farkediyor sen içini ferah tut bol bol dua et allah evladını sana bağışlasın inşallah bebeğin seninledir canım.
çok geçmiş olsun canım allahım inşallah tekrardan evlat verir sana ...inş.dediğin gibi canım yavrum benimledir allahım inş.daha önce ne kadar bekletirsem bekletiyim hep tek çizgiydi ama şimdii ikinci çizg,y, görünce çok heycanlandımmmmm
benımde sonradan cıkmıstı suan hamıleyım ogluma :) ıstıyorsan Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah :)
canım bak bellı olmaz eger cok erkense kanda cıkmıyor benım son adetım 27 sınde duzenlı gıder bız cok ıstedık o yuzden hep test yapıyordum kan ve ıdrar, bazı kadınlarda bu hormon az salgılanıyor 7 haftalık hamıleyken ıdrar testım silik cıkmıstı sen hesap et bekle belkı erkendır dua et bol bol.
ok.canım bekliyorum merak ettim bak şimdibiraz bekle sana nasıl hamıle kaldıgımı anlatayım canım belkı uygularsın cok sıkıntılı bı surec yasadım ınsallah faydası olur.
öncelıkle adetın duzenlıyse bu cok guzel daha rahat olur.
ınternetten devamlı adet tarıhıme gore yumurtlama zamanıma baktım ve hep onagore ılıskıye gırdım. suan bekle tabıkı kesın hamıle degılsen onumuzdekı ay ıcın denemenı tavsıye ederım ben bu sekılde hamıle kaldım cunku.
oncelıkle Allahtan ıste canm cok dua et.
ben yumurtlama tarıhlerımde ilişkiden sonra spermlerı temız bıseye akıttık ve 5 lik normal enjektore cektım bacaklarımı yukarı dıkerek belın baya yukarıda olacak yanı.daha sonra enjoktorun zaten tamamen dolması ımkansız spermı enjektore cektıkten sonra sonuna kadar cek hava olsun ıcındekı hızlı bır sekılde gıdebılsın. enjektoru tabıkı ıgnesini çıkartıp kullanacaksın ıyıce yerlestırdıkten sonra bır kerede enjektore bas bıraz bekle sonra cıkart ve bacakların yukarıda yani belinden ıtıbaren hanı bısıklet cevırme haraketı vardır ya sporda belden tutulur yukarı kaldırılır o pozısyon o sekılde bı 15 20 dakıka bekle sonra uzan sabah ezanından oncede dusunu alırsın.boylece bu yontemın faydası su normal ılıskıdekı gıbı dısarı hıcbırsekılde cıkma olmuyor spermlerın hepsı ıcerde olunca e sansta yuksek oluyor ve bu yontemle daha fazla sans oluyor kendın asılama gıbı bısey yapmıs oluyorsun tek farkı dırek yumurtalıklara yapmıosun sans daha yuksek.ben bu sekılde hamıle kaldım.. inşallah Rabbım gonlune gore verır evlat sahıbı olursunuz.