Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde ovu testi ile gebelik öğrenildiğini okudum bir kaç yerde ama , ümitlenmeyim miAdi üstünde ovulasyon testi ile yapılmış ne kadar doğru sonuç beklenebilir .aynu sonuç gebelik testinde çıksa hamilesiniz derdim
Valla canim sen yinede fazla umutlanma yarını bekle inşallah güzel haberini alırızBu şekilde ovu testi ile gebelik öğrenildiğini okudum bir kaç yerde ama , ümitlenmeyim mi![]()
Evet umutlanmak istemiyorumValla canim sen yinede fazla umutlanma yarını bekle inşallah güzel haberini alırız
Biz de çok isteriz hamilesiniz demeyi:) bata kaç gün varKızlar ovulasyon testi yaptım gebelik testim yok
Bat bir gün geçti yani tam da bilmiyorum son aylarda çok karışık oluyor takvim hesabıma göre bir gün geçtiBiz de çok isteriz hamilesiniz demeyi:) bata kaç gün var
Ben hiç ovu. Testi kullanmadım gerçi henüz normal testte de çift çizgiyi hiç görmedim ama ben de ovu. Testiyle öğrenenler olduğunu okumuştum . Hamile olabilirsiniz akıntı vs durumu nasılBat bir gün geçti yani tam da bilmiyorum son aylarda çok karışık oluyor takvim hesabıma göre bir gün geçti
2 ay ovulasyon testi ile yumurtlama gümlerimi takip ettim, T çizgisi en fazla c’nin şu anki hali kadar koyu çıkıyordu yum günleri. Diğer günler neredeyse silik çıkıyordu. T bu kadar koyu olunca ümitlendim ne diyeyimOvulasyon testindeki cizgilerin ikisininde kopkoyu olmasi lazim gebelikten suphelenmeniz icin yoksa normal yumurta olusurken daha catlamadan bile bu sekilde cikiyo zaten cizgiler. Yine de insallah hamilesinizdir
Her şey çok normal, her zamanki akıntım ne yoğunluğu ne renginde hiç bir değişiklik yokBen hiç ovu. Testi kullanmadım gerçi henüz normal testte de çift çizgiyi hiç görmedim ama ben de ovu. Testiyle öğrenenler olduğunu okumuştum . Hamile olabilirsiniz akıntı vs durumu nasıl
Yaa gerçek miBenimde bi kac kez böyle cikmisti adetime yakin.ama ben adet olmustum canim.
Bi test alın yarın eğer çift çizgi çıkarsa ovu. testini de tekrar güvenirliği konusunda bilgi vermiş olursunuz . İnşallah hemilesinizdirHer şey çok normal, her zamanki akıntım ne yoğunluğu ne renginde hiç bir değişiklik yok
İnşallah canım yarın ola hayr ola inşallah saolun cevaplarınız içinBi test alın yarın eğer çift çizgi çıkarsa ovu. testini de tekrar güvenirliği konusunda bilgi vermiş olursunuz . İnşallah hemilesinizdir