Kızlar nolur hamilesin deyin

Kızlar ovulasyon testi yaptım gebelik testim yok
Şimdi eski yazılardan birini buldum baskasida sormuş böyle bi cevap var

20-11-12, 08:11
Hamile değilsin canım...Ovulasyon testinde eğer üst üste 3-4 gün yaptığında iki çizgi de kopkoyu çıkarsa hamilesin demek..LH salgısı yüzünden...ikinci çizgi silikse hamile değilsin yani..Gebelik testleri ile ovulasyon testlerinin yorumlanışı farklı..Normal gebelik testinde 2.çizgi silik çıksa bile hamile olduğun anlamına gelir

2 ay ovulasyon testi ile yumurtlama gümlerimi takip ettim, T çizgisi en fazla c’nin şu anki hali kadar koyu çıkıyordu yum günleri. Diğer günler neredeyse silik çıkıyordu. T bu kadar koyu olunca ümitlendim ne diyeyim :KK43:

Bence olabilirsin. T çizgisi çok koyu çünkü.
Başka belirtin var mi?
Benim hamile olmadığım hiçbir ayda koyu çıkmadı. Olduklarimda koyu çıktı.

Rica ederim keşke faydalı olabilseydim. Sonucu burda paylasirsaniz hem inşallah mutluluğunuzu paylaşırız hem de ovu. Testi için bi fikrimiz olur
İyi geceler
İnşallah yarın tekrar test yaparım varsa da yoksa da yazarım buraya

Bence olabilirsin. T çizgisi çok koyu çünkü.
Başka belirtin var mi?
Benim hamile olmadığım hiçbir ayda koyu çıkmadı. Olduklarimda koyu çıktı.
Evet canım aynen bende bir kaç aydır gebelik testi almadım, adete bir gün kala ovulasyon testi yaptım hep varsa koyu çıkar diyerek, T çizgisi çok silik çıkıyordu o zaman. Şimdi de böyle olunca heveslendim ama bi arkadaşta da bu şekilde çıkıp adet olmuş. Bakalım yarın ola hayr ola. İnstagramda da bir bayan var YouTube a video koymuştu gebelikte ovulasyon testinin nasıl göründüğü ile ilgili. O da içime biraz umut olmuştu açıkçası. Bakalım

Evet canım aynen bende bir kaç aydır gebelik testi almadım, adete bir gün kala ovulasyon testi yaptım hep varsa koyu çıkar diyerek, T çizgisi çok silik çıkıyordu o zaman. Şimdi de böyle olunca heveslendim ama bi arkadaşta da bu şekilde çıkıp adet olmuş. Bakalım yarın ola hayr ola. İnstagramda da bir bayan var YouTube a video koymuştu gebelikte ovulasyon testinin nasıl göründüğü ile ilgili. O da içime biraz umut olmuştu açıkçası. Bakalım
Merhaba, inşallah pozitiftir sonuç, ovulasyon testi tabi lh hormonunu, hamilelik testi ise hcg hormonunu ölçüyor ama hcg ve lh’ın her ikisi de protein yapısında ve benzer olduğu için bazen hamilelik olduğunda ovulasyon testi de pozitif çıkabiliyor diye okumuştum. Burada çıkmayanlar da yorum yazmış ama bu biraz testin hassasiyetine göre ve kişiden kişiye değişen bir konu sonuçta.

Back
X