biraz uzun olacak Hakkınızı helal edin. Benim bi derdim var içim içimi yiyor. Suan nişanlıyım gecen yıl kayınpederim vefat etti kanserden. Rahmetli arkasında sadece borç Bıraktı. Hala onun Borçlarını ödüyoruz. Asıl konu kayınvalidem. Suan nişanlıyız düğünümüze 6 ay var ama beni geçtim kendine ev düzdürüyor. Koltuk Takım'ı aldırdı nişanlıma smdide televizyon aldırıyor. Annesi tabi ki yapacak ama bizde düğünümüzü evimizi herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. Benim ailem destek olmaya Çalışıyor. Düğünü eşyaları fln hersey ortak yapılacak. Biz gidince kayınvalidem tek yasamak istiyor bizde annesiyle yani anneanne ile yasa diyoruz onlar Sağlar daha. Ama tutturuyor hep duygu sömürüsü yapıyor bize istemiyorsunuz beni ben size masrafım diye. Biz ananede yasa para verelim onla gez toz diyoruz. Zaten cok gezen biri. Evlerinde kaynananın kira. Hem kendi evimiz hem onun evi hem düğün borcu biz hepsini nasl yapıcaz? Hic düşünmüyo bunları. Sürekli oraya buraya gitme Peşinde. Bide yemekte yapmıyo Buda benim ağrıma gidiyo ta işten çıkıp kaynanama gidip nisanlıma ben yemek yapıyorum boğazından bisey geçsin die. Yaptıgı tek yemek salâta ve biber kızartması. Neyse konu baska. Maaşı yok evleri kira hic bir geliri yok ve ayrı yasamak istiyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Bide biz nişanlanalı 2 ay oluyo daha once hic Nisan yapalım istemeye gelelim demiyordu. Nisan oldu Değişti. Rahatım kaçacak diye bana surat yapıyor herhalde. Anlamış degilim. Evlenmemizde istemiyor sanırım