• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardım edin vicdan azabı çekiyorum dayanamıyorumm :'((

yaa aynı şeyi onun yapmadığından nasıl emin olacaksın.. ayrıca ne bilim her söylenene her denilene üzülme hani bazıları bana vicdansız dicek ama.. zamanında annem hasta die acındırmaya çalışıp beni kandırmaya çalışan biriside olmuştu.. neden yapsın ki diyenler olabilir ama bazı insanlar sevgiyi bu şekilde dileniyo :S bilemiyorum aklım karıştı

Sanal aşk...Çocukken oynadığımız evcilik oyunlarının siberuzay versiyonu.

tanışmaya sanal yol vesile olmuş olabilir ,ama sanaldan çıkmak ne demek anlamadım...hiç yüzyüze gelmediniz mi ? ilişiniz sanaldan öteye gidemedi mi ?? o zaman bu ilişki falan değil ki................

Sanalda dahi dürüst olmanın yararları diyorum ben. Çünkü sanalda yaptığınız hatalarda bile acı çekilebiliyor.

Sanalda dahi dürüst olmanın yararları diyorum ben. Çünkü sanalda yaptığınız hatalarda bile acı çekilebiliyor.

sanalda yalan söyleyen insanların gerçek hayatlarında da aynı alışkanlıklarını sürdürdüklerini düşünüyorum...yani yalan söylemek,dürüst olmamak için sanal ya da gerçek farketmez onlar için...

sanalda yalancı ama gerçek hayatta dürüstlük abidesi durumu olduğunu sanmıyorum :)

sanalda yalan söyleyen insanların gerçek hayatlarında da aynı alışkanlıklarını sürdürdüklerini düşünüyorum...yani yalan söylemek,dürüst olmamak için sanal ya da gerçek farketmez onlar için...

sanalda yalancı ama gerçek hayatta dürüstlük abidesi durumu olduğunu sanmıyorum :)

Çok haklısın ve bence sanaldaki davranışlar insanın reelde gösteremediği gerçek karakteri olabiliyor.

Bir insan neden sanalda insanlarla tanışmaya konuşmaya çalışır? Gerçek hayatında yok mu hiç çevreniz? Hadi konuştun, tanıştın kendi tercihin beni ilgilendirmez... Peki bu durumu buraya ciddi bir olay gibi yansıtmanın ne manası var??? Çok ciddi bir olaymış, hayatımda bundan kötüsünü hiç duymamıştım gerçekten çok üzüldümm (!) Lütfen hayatın gerçeklerine dönün. Önemliymiş Ciddiymiş gibi konu başlığı atıp, içi fos çıkan konular yazmaktan da vazgeçin...

Back
X