kötü gününde yanında olmayanı,iyi gününü kötü güne çevireni hayatında tutarak kendini cezalandırırsın sadece canım. bu tarz insanlar şans verilmeyi haketmezler.ve her dakkika birisine şans vererek mutluluk yakalanmaz.bu saatten sonra mutluluk senin kararlarında gizli. onu keşfedecek sensin. sansın bol olsun
keşke barışmasaydın.Ben 2senelik evliyim 6 yilda sevgiliydik esimle. Birbirimize tutkuyla bagliydik. Evlendikten sonra beni cok uzdu. İlk basta ailesi yuzunden cok kavga ediyorduk surekli dovup kufurler ediyordu bana. Sonra bi iki aylik ayrilik yasadik ve kopek gibi ozur diledi etti tekrar baristim kiyamadim. 6 bucuk aylik hamileyim. Bana kopek gibi davraniyor sakayla karisik vuruyor surekli eve 1den assagi gelmiyor surekli hakaret edip kavga cikartiyor. Artik cok yoruldum. Daha demin kavga ettik ve ben aglarken umursamadi cikti gitti. 2 yildir ev hapsi yasatiyor bana. Ustune kotu davraniyor. Cok uzgunumannem sen bilirsin istersen cik gel dedi her zaman arkamda kendileri . hamile oldugumu ogrendigimde ayriydik bebek icin sans verdim ama dogacak cocugumuz bile umrunda degil. Ben artik cok yoruldum itilip kakilmaktan sizce ne yapmaliyim?
ailen de arkandaysa bence ayrıl. yasın da daha cok genc kıyamamüzülme lütfen her seyın bir caresi var daha hayatının başındasın.
seni bu yasta evlendiren ailen insallah arkanda olur mu cok bilemedim gercekten sana destek oluyorlar mı yoksa laf olsun diye mi söyluyorlar anlayamadım ama yine de simdiki durumundan cok daha iyidir.
lütfen kendini ezik ve gucsuz hissetme, böyle seylere boyun egmek zorunda degilsin asla. kimse degil
Gidip gitmemek arasinda kaldim o yuzden konu actimSorumsuzluğun da böylesi...
Eşim daha önce de beni (bu kelimeyi kullanmaktan utanıyorum maalesef) dövdü diyorsunuz.
Hatayı zaten böyle bi adamdan hamile kalarak yapmışsınız...
Anneniz ne güzel söylemiş, e gitsenize?
Hayir hic belli etmedi ;( azcik bile supem yoktuhala napayım diye soruyo musun? e otur ye dayağı.
ben anlamıyorum gözünüz mü kör? 6 yılda hiç mi kendini belli etmedi de gidip evlendiniz?
Siz annenize gidip gitmemek arasında kalırken, hayatınız akıp gidiyor.Gidip gitmemek arasinda kaldim o yuzden konu actimhamilelik supriz oldu :) hic beklemiyordum
Yook ben cocuguma siddet uygulanmasina dayanamam zaten cok zor bi hamilelik geciriyorumSiz annenize gidip gitmemek arasında kalırken, hayatınız akıp gidiyor.
Çocuğuna da şiddet uygulasın istiyorsan kal.
Adamın zaten çocuk umrunda değil, bi de onun hayatını karartma.
Şiddetten kastım yalnızca fiziksel değil, psikolojik.Yook ben cocuguma siddet uygulanmasina dayanamam zaten cok zor bi hamilelik geciriyorumcok kotuyum
Hayir hic belli etmedi ;( azcik bile supem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?