Kızlar nolur yardım edin.

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Ben 2senelik evliyim 6 yilda sevgiliydik esimle. Birbirimize tutkuyla bagliydik. Evlendikten sonra beni cok uzdu. İlk basta ailesi yuzunden cok kavga ediyorduk surekli dovup kufurler ediyordu bana. Sonra bi iki aylik ayrilik yasadik ve kopek gibi ozur diledi etti tekrar baristim kiyamadim. 6 bucuk aylik hamileyim. Bana kopek gibi davraniyor sakayla karisik vuruyor surekli eve 1den assagi gelmiyor surekli hakaret edip kavga cikartiyor. Artik cok yoruldum. Daha demin kavga ettik ve ben aglarken umursamadi cikti gitti. 2 yildir ev hapsi yasatiyor bana. Ustune kotu davraniyor. Cok uzgunum annem sen bilirsin istersen cik gel dedi her zaman arkamda kendileri . hamile oldugumu ogrendigimde ayriydik bebek icin sans verdim ama dogacak cocugumuz bile umrunda degil. Ben artik cok yoruldum itilip kakilmaktan sizce ne yapmaliyim?

Yazmayi unuttum hamileligimin 3. Aylarinda cocuk trisomiy 18 olabilir dediler onda bile hic destek olmadi kendim gittim geldim hastaneye amniyosentez yaptirdim hic birinde yanimda olmadi . dusuk tehlikesi yasadim gene yoktu

kötü gününde yanında olmayanı,iyi gününü kötü güne çevireni hayatında tutarak kendini cezalandırırsın sadece canım. bu tarz insanlar şans verilmeyi haketmezler.ve her dakkika birisine şans vererek mutluluk yakalanmaz.bu saatten sonra mutluluk senin kararlarında gizli. onu keşfedecek sensin. sansın bol olsun

Orasi öyle bu ona verdigim kacinci sans ama hic duzelmedi hep ayni

ailen de arkandaysa bence ayrıl. yasın da daha cok genc kıyamam üzülme lütfen her seyın bir caresi var daha hayatının başındasın.
seni bu yasta evlendiren ailen insallah arkanda olur mu cok bilemedim gercekten sana destek oluyorlar mı yoksa laf olsun diye mi söyluyorlar anlayamadım ama yine de simdiki durumundan cok daha iyidir.
lütfen kendini ezik ve gucsuz hissetme, böyle seylere boyun egmek zorunda degilsin asla. kimse degil

keşke barışmasaydın.
ailen arkanda madem çık git.
elalemin psikopatına meze etme ne kendini ne evladını.

Sorumsuzluğun da böylesi...
Eşim daha önce de beni (bu kelimeyi kullanmaktan utanıyorum maalesef) dövdü diyorsunuz.
Hatayı zaten böyle bi adamdan hamile kalarak yapmışsınız...
Anneniz ne güzel söylemiş, e gitsenize?

hala napayım diye soruyo musun? e otur ye dayağı.

ben anlamıyorum gözünüz mü kör? 6 yılda hiç mi kendini belli etmedi de gidip evlendiniz?

ailem allah razi olsun hep arkamda. Tesekkur ederim yardimin icin.

Gidip gitmemek arasinda kaldim o yuzden konu actim hamilelik supriz oldu :) hic beklemiyordum

Gidip gitmemek arasinda kaldim o yuzden konu actim hamilelik supriz oldu :) hic beklemiyordum
Siz annenize gidip gitmemek arasında kalırken, hayatınız akıp gidiyor.
Çocuğuna da şiddet uygulasın istiyorsan kal.
Adamın zaten çocuk umrunda değil, bi de onun hayatını karartma.

Siz annenize gidip gitmemek arasında kalırken, hayatınız akıp gidiyor.
Çocuğuna da şiddet uygulasın istiyorsan kal.
Adamın zaten çocuk umrunda değil, bi de onun hayatını karartma.
Yook ben cocuguma siddet uygulanmasina dayanamam zaten cok zor bi hamilelik geciriyorum cok kotuyum

Yook ben cocuguma siddet uygulanmasina dayanamam zaten cok zor bi hamilelik geciriyorum cok kotuyum
Şiddetten kastım yalnızca fiziksel değil, psikolojik.
Ne güzel anneniz de arkanızda, sizi bağlayan ne? Adam zaten varla yok arası hayatınızda.

Çocuğa siddet uygulamasa bile çocuk annesine böyle davranıldığıni görerek büyüyecek buda psikolojik sorunlara yol açar erkekse babası gibi olacak kız ise erkeklerde böyle davranislarin normal olduğunu düşünecek

Ayrılın acilen. Çekin gidin o evde yokken ailenizin yanına hattınızı bile değiştirin bir açıklamayı bile hak etmiyor. Gerçi ortada çocuk var ama çok babalık yapmak istiyorsa bir şekilde çocuğunun arkasında durur.

Gercekten 6 yil hicc hissetmedim. Evlenince evrim gecirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…