Canım bilsek... İnşallah öyle bişey olmaz dua et. Değerlerim biraz düşük ama idrar testi yaptın mı ?
bence hamilesin ve normal bi lekelenme görmüşsün ama yine de hemen bi doktora git bence ihmal etme sonuçta doktor gibi bilemeyiz hiç birimiz . inşallah bebişin dayanmıştır.
canim neden bugunde hcg ye baktirmadin??? hcg 26dan yuksek cikarsa buyuk ihtimal iyi gidiyor demek. ama 26 dan dusuk veya cok az bir artis varsa dusuk olabilir, insallah degildir.
bence yarin git hemen hcg ye baktir...
degerin düşük,doktora da gitsen aynı seyi soyler.beklemen gerek hamile olmayabilirsin de.kesin sonucu ögrenmek istiyorsan tekrar kan testi yaptırabilirsin.sabırla bekle adet olursan da sabret.ne yapalım emin ol senin sayfanı ziyaret eden herkes senin gectiğin yollardan gectı,yıllarca bekleyen kişiler.ne yapalım sana ümit mi verelim.tamam verelim vermesine ama ya olmazsa.sabır...............
degerin düşük,doktora da gitsen aynı seyi soyler.beklemen gerek hamile olmayabilirsin de.kesin sonucu ögrenmek istiyorsan tekrar kan testi yaptırabilirsin.sabırla bekle adet olursan da sabret.ne yapalım emin ol senin sayfanı ziyaret eden herkes senin gectiğin yollardan gectı,yıllarca bekleyen kişiler.ne yapalım sana ümit mi verelim.tamam verelim vermesine ama ya olmazsa.sabır...............
adetin geçmeden kan testi yaptırman kötü olmuş cnm değerin düşük ama önemli olan değerin katlanması bir arkadaşın değeri 14... dü ama şimdi hamile.umarım hamilesindir bebeğin seni bırakmaz
canım yaaa aptallık ettim dr 2 gün dedi diye baktırmadım bilsem gider hemen baktırıdım şimdi gitsem bile ptesiden önce alamam
özel bir hastanede 20 lirayı versen hemen bir saat sonra alırsın pazartesiye kalmaz
inşallah istediğin sonucu alırsın
bu kadar katı olmayın yaaa ben kimse bilir demedim insanlardan yorum bekledim belkide kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sen hayatında hiç iyi birşeyler duymaya ihtiyaç duymadınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?