Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar nolur yardim edin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

catgirll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
22
0
1
29
Kan tahlillerimde eksiklik çıkmadı.Herhangi bi kist vs da yok.doktor öyle göz muanesi ile genetik degil dedi böyle anlaşılır mi genetik olup olmadığı ? Aşırı dokulmem var ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum. mayıs ayında bi başladı durmadı aşırı seyreldi.Elimi ne zmaan saçıma atsam saç geliyo.Çok korkuyorum streste yapıyorum. Bana akıl verim lutfen

Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen. genetik olup olmadığı nasıl anlaşılır ki.Annemin saçı gur ablaminda oyle.babam kel ama ben kizim baba etkiler mi

Etkileyebilir canım arkadasımın dayısında birtek varmıs ona da gözle muayeneyle genetik demisler onunda seyreldi sacları benımde dokuluyor sebebi yok insanı hayattan sogutuyor öz güven problemi yasatıyor.

Saç dökülmen beslenmeden kaynaklanıyor olabilir yani vitamin eksikliğinden aynı sorunu bende yaşıyorum bu nedenle bol miktarda sebze ve meyve tüketmeye özen gösterip parmaklarımla saç diplerine masaj yapıyorum ( saç diplerinin kan akışı hızlansın diye ) ayrıca bazı markaların serumlarını kullanıyorum

Ben bioxcin serum , şampuan , vitamin ve minerallerini kullanıyorum ama ilk denemek için serumunu almanı tavsiye ederim yanında şampuanını ve tester vitamin ve mineralini veriyorlar

çok sağol canım elimi ne zaman saçıma atsam mutlaka 5 10 tel gelıyor moralım ondan cok bozuldu

Back
X