kızlar o kadar mutsuzum ki şuannn anlatamam

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
Kızlar yaaa bebeğimin bugün 4. ay aşısı var ve ben cok mutsuzum sebebi ise iş yerınde tek calısıyor olmam ve bebegımı bu zor gununde yalnız bırakmıs olmam eşim ve annem götürücek ama ben genede kendımı ona karşı suçlu ve mahçup hissediyorum bazen keske çalışmasan dıyorum tıpkı şuan dediğim gibi iş yerını bırakıp gıdesım gelıyor ama gerı döndugumde calısıcak bır işim kalmıycagınıda bılıyorum oofffff

eşim tabıkı calısıyor ama calısma şeklı bana gore daha esnek

benım ızın alma gıbı bı durumum suan ıcın yok cunku burda kımse yok

hayır bıraz borclarımız var calısmam lazım

vicdanen cok rahatsızım bugun bebegımle ılgılı :43::43::43::43::43:

ama sıkma canını bu kadar :43:

birşey olmayacak inşallah. hem sen yanında olsaydın daha çok üzülecektin canım.

ayrıca eşinizde yanında annenizde.. komşuya teslim etmemişsiniz ki :34:

içini rahatlatır mı bilmem, aşı sırasında orada olmaman daha iyi. annem beni kurtarmıyor, canımı yakmalarına izin veriyor diye düşünmesini engellemiş oluyorsun. onun geleceği için çalışıyorsun. gece eve gittiğinde nazını sana yapacak kuzun. yabancıda değil, anneannesi ve babası yanında. ah işte ana yüreği...

Kızlar yaaa bebeğimin bugün 4. ay aşısı var ve ben cok mutsuzum sebebi ise iş yerınde tek calısıyor olmam ve bebegımı bu zor gununde yalnız bırakmıs olmam eşim ve annem götürücek ama ben genede kendımı ona karşı suçlu ve mahçup hissediyorum bazen keske çalışmasan dıyorum tıpkı şuan dediğim gibi iş yerını bırakıp gıdesım gelıyor ama gerı döndugumde calısıcak bır işim kalmıycagınıda bılıyorum oofffff

Canım bizde biraz önce geldik 4 aylık aşımızdan.Korkmanı gerektirecek bi durum olmuyor aşıda.seni amlıyorum onun yanında olmak istiyorsun ağladığında susturmak istiyorsun ama birde şöyle düşün eşinin işi müsaitmiş annen varmış ne güzel.Onlar götürüyorlar.Ya birde annen yanında olmasaydı eşin ilgilenmeseydi ve sen işinden izin alıpda götüremesydin,aşısı aksasaydı inan bana o zaman daha çok üzülürdün.

canim cok iyi anliyorum seni, ama esin bebisinleyse..sen annesiysen o da babasi..cok zor anliyorum ama bazen yapmamiz gerekenleri yapamiyoruz maalesef.

Back
X