Kızlar o kadar mutsuzum ki yalnızlıktan ölecem 😢

Saglıklısın, bır işin var. Evlisin ve belli kı sikayetin yok mutlusun kocanla. Bacıların annen arkadasların saglıklı ve hayatta.
Ac degılsın kimseye muhtac degılsın.
Bır yıldır bebek olmaması ne ki, yırmı yıldır bekleyen ve bebek sahıbı olamayan insanlar var ve hala umutlular. Insallah senın de olur.
Arkadasın yok diye sıkılıyorsun haklısın ama, asosyalim dıyıp geri durma. Sohbetlerine katıl. Vaktini gecirmeye bak.
Şükür edecek cok şeyim varmış gercekten ama bazen bazi seyler dayanilmayacak noktaya getirir insani kiminin derdi kimine cok hafif gelebilir Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 😇

Saglıklısın, bır işin var. Evlisin ve belli kı sikayetin yok mutlusun kocanla. Bacıların annen arkadasların saglıklı ve hayatta.
Ac degılsın kimseye muhtac degılsın.
Bır yıldır bebek olmaması ne ki, yırmı yıldır bekleyen ve bebek sahıbı olamayan insanlar var ve hala umutlular. Insallah senın de olur.
Arkadasın yok diye sıkılıyorsun haklısın ama, asosyalim dıyıp geri durma. Sohbetlerine katıl. Vaktini gecirmeye bak.
👏👏👏 her halimize cok sukur...ne guzel anlatmissiniz

Kendini mutlu hissettirecek seyler yapmalisin. Esinle guzel bir cay ic bir komedi filmi izle. Guzel anlar anilar yarat. Gulmek oksitosin salgilamak mutlu olmak hayattan zevk almaya anin tadini cikarmaya calismak. Ben yalnizken YouTubeda komedi videolari aciyorum mesela o kadar rahatlatiyor ki yataga gitmeden onlari izlemek. Bunlari yapmak lazim. Neseli mutlu rahat insana insanlar da cekilir inan. O insanin etrafinda olmak isterler. Tabi ki her zaman mutlu olamayiz ama mutlu olmaya calismamiz lazim.

Kendini mutlu hissettirecek seyler yapmalisin. Esinle guzel bir cay ic bir komedi filmi izle. Guzel anlar anilar yarat. Gulmek oksitosin salgilamak mutlu olmak hayattan zevk almaya anin tadini cikarmaya calismak. Ben yalnizken YouTubeda komedi videolari aciyorum mesela o kadar rahatlatiyor ki yataga gitmeden onlari izlemek. Bunlari yapmak lazim. Neseli mutlu rahat insana insanlar da cekilir inan. O insanin etrafinda olmak isterler. Tabi ki her zaman mutlu olamayiz ama mutlu olmaya calismamiz lazim.
Teşekkür ederim deneyecem 👌 aslinda buraya yazmak bile rahatlatti beni hafifledim sanki iyi geldi. Darlanduğum an koşar yazarim artık 😇

Kızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yok 😔 Dahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran 😔 yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum 😔
öyle bir yazmışsınız ki gurbet derken ben de başka bir ülke zannettim en başta... yani yanlış anlamayın ama bence biraz abartıyorsunuz gibi geldi,insan kendine üzülmeyi sever ancak dozunu kaçırırsa bu sefer de ipin ucu kaçar...

yani öyle bir atmosfer oluşturmuşsunuz ki enerjinizi kendi ellerinizle emip bitiriyorsunuz. insanlar yaratılışları gereği aslında çok güçlü canlılardır. hemen her şeye adaptasyon geliştirirler,ama bunun için biraz uğraşmak gerekiyor, öyle koyvererek olmaz.

içinizde savaşacak bir şey yok, aslında ortada savaşılacak hiçbir şey yok. hemen herkes hayatının belli bir bölümünde ailesinden kopup başka yerlerde yaşıyor. hem eşiniz de yanınızdaymış,ve çok şükür anneniz-kardeşleriniz uzakta da olsa sağlar...zamanla alışacaksınız ama siz alışma sürecine direniyor gibisiniz. biraz pozitif olun. isteseniz de istemeseniz de bir süre orada yaşamak zorundasınız değil mi? o zaman bu süreyi katlanılabilir kılmak sizin elinizde. sadece biraz isteyin.

çocuk konusunda üzüldüm, doktorunuza muayene oldunuz mu? eşiniz veya sizden kaynaklı bir durum var mı?
çocuk konusu da eklenince iyice demoralize olmuşsunuz,ama böyle yapmayın, muayene olun,sorun nedir öğrenin. harekete geçmeden,yerinde sayarak üzülüp durmak bir şeyi çözmez. biraz enerjik olun, canlanın :)

Kızlar kendimi o kadar kötü ve eksik hissediyorum ki. Isim nedeniyle 1 yıldır gurbetteyim eşim yanımda ama annem bacılarım dostlarım kimse yok 😔 Dahası bir türlü alışamıyorum buraya çok yalnızım zaten çok sosyal biri değilim o yüzden yeni arkadasliklarda edinemiyorum. Benden sonra atananlar bile hemen ortama adapte oldular bir ben sap gibi kaliyorum her ortamda. Niye boyle oluyor bilmiyorum. Dahasi 1 yıldır çocuk istiyoruz her ay bu ay olacak diyorum hep hüsran 😔 yalnız kaldıkça daha fazla düşünüyorum kimseyle dertlesemiyorum . Arkadaş edinemiyorum hep güçlü durup içimde savaşmaktan yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum 😔
Haline şükret en azından lanet kaynana ve akrabalarıyla uğraşmiyirsun

Ben seni anlıyorum. Aynı durum ben de de var. İş arkadaslarimla sıkıntım yok beraberken iyiyiz ama iş dışında ev haricinde yaptığım hiç bişey yok. İnsan bazen kız arkadaşlarıyla oturup sohbet etmek istiyor ama maalesef benim de öyle bir ortamim yok

Sosyallessende icinde ki yalnizlik hissi gecmicek. Insan belli bir yastan sonra kendi kafasina uyan cok az kisiyle arkadas olabiliyor zaten. Benim artik öyle sık sık görüsmeleri kafam kaldirmiyor. Tek basiniza mutlu olmayi ögrenin. Bir iki tane iyi görüstügünüz insan olsa yeter.

Bende ya Kk'da yorum okuyorum, yada komik video izliyorum veya başka şeyler izliyorm, tabi bunu canım hiç bir şey yapmak istemediği zaman yapıyorum. 😅
Mutlu, zinde olduğumda daha güzel şeyler yaparım. İnanın insanın yalnız kalması çok büyük bi lütuf insanlar anlayamıyor.
Gelip bana dert yakınanlar var 'of sıkıldım, of yalnızım, of napacam' ki bunlar benden fazla gezen tozan insanlar. Bana diyolar ki sende akşama kadar yalnızsın sıkılmıyormusun. Dedim inan sıkılmaya vakit bırakmıyorum, kendimle vakit geçirmeyi seviyorum, bazen akşam olduğunu bile anlamıyorum.
Etrafımda kitaplar olsun. Bide ben izlemeyi ve okumayı çok severim, bide örmeyi de severim, akşama kadar çok da güzel geçiyor diyorum, hatta keşke akşam olmasa diyorum. 😅😅

Öncelikle kendinizi olduğu gibi kabullenin.Ben de çok sosyal olamayan birisiyim ve artık bunun için üzülmüyorum.Kabullendim kişiliğimi.Herkes sosyal olmak zorunda değil. Bu süreçte olumsuz olan şeylerden çok elinizde olan şeylere odaklanıp mutlu olmaya çalışın.Kendi kendinizi uzmeniz size hiçbir yarar saglamayacak

Back
X